reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No coś ty, deszczówka swiezutka, trzy dni temu u nas lało. Kopciuszki to takie malutkie ptaszki.
Do transferu podejdę tylko chyba muszę do psychiatry najpierw. Jestem maniaczka karmienia piersią....syna karmiłam 2.5 roku teraz tez zmierzam w tym kierunku...to będzie 5 lat z życia. Przy trzecim dziecku moje ciało już chyba sobie nie poradzi 😜a psychiatra aby mi przetłumaczył, że mleko modyfikowane to nie trucizna. No kuwa jak czytam skład to coś mnie strzela i nie podaje tego mleka. Karmienie piersią wymaga zaangażowania na 100% a ja już wiekowa jestem....no chcę jeszcze ale też i boje się...
.kuwa ktos doczytał do końca to jest mistrz😂😂😂
Dobra z Ciebie mama po prostu 🙂

Może i mi się poszczęści :-) tez miałam transfer 10 ale jeszcze nie robiłam bety. Może jutro albo wtorek ... na sama myśl mam ścisk w żołądku z nerwow i strachu. Ale wierze ze dołączę do szczesliwych transferów z 10 lipca :-)
Ja jeszcze nie wiem czy się udało. Jutro pierwsza beta.

reklama
Do góry