reklama
U mnie ostatnio usiadł na naszym budowanym domu. Ale jedyne co zrobił to nasrał na pół dachu i poleciał [emoji23]Bociany to dobry znak. Będzie dzidziuś jak nic !!
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Może i mi się poszczęści :-) tez miałam transfer 10 ale jeszcze nie robiłam bety. Może jutro albo wtorek ... na sama myśl mam ścisk w żołądku z nerwow i strachu. Ale wierze ze dołączę do szczesliwych transferów z 10 lipca :-)W poniedziałek mam badania.
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Uda się!!! Trzymam mocno kciuki!!!Dziewczyny, w poniedziałek o 14:00 mam transfer Jestem szczęśliwa i przestraszona jednocześnie... Ale byłoby super jakby się udało...
Dobra z Ciebie mama po prostuNo coś ty, deszczówka swiezutka, trzy dni temu u nas lało. Kopciuszki to takie malutkie ptaszki.
Do transferu podejdę tylko chyba muszę do psychiatry najpierw. Jestem maniaczka karmienia piersią....syna karmiłam 2.5 roku teraz tez zmierzam w tym kierunku...to będzie 5 lat z życia. Przy trzecim dziecku moje ciało już chyba sobie nie poradzi a psychiatra aby mi przetłumaczył, że mleko modyfikowane to nie trucizna. No kuwa jak czytam skład to coś mnie strzela i nie podaje tego mleka. Karmienie piersią wymaga zaangażowania na 100% a ja już wiekowa jestem....no chcę jeszcze ale też i boje się...
.kuwa ktos doczytał do końca to jest mistrz
Margoolcia
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie wiem czy się udało. Jutro pierwsza beta.Może i mi się poszczęści :-) tez miałam transfer 10 ale jeszcze nie robiłam bety. Może jutro albo wtorek ... na sama myśl mam ścisk w żołądku z nerwow i strachu. Ale wierze ze dołączę do szczesliwych transferów z 10 lipca :-)
Nawet bociany już wiedza
Netiaskitchen
Fanka BB :)
U mnie dziś też byla jajecznica ale na masełku, z szyneczką i papryką, więc jakby luksusowoU mnie zawsze jajecznica albo parówki w wydaniu M. , ale nauczyłam się doceniać... Jeśli będziemy zbyt wymagającymi perfekcjonistkami, to będziemy robić wszystko same
reklama
Chyba nam nikt nie odpowie już dzisiajTez się podłączam, bo tym pytaniem zasiałaś we mnie ziarnko niepewności.... Bo jestem w trakcje stymulacji i łykam cały czas, ale zastanawiam się czy dobrze, że łykam....
Podziel się: