reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No i już wiadomo czemu mnie brzuch pobolewał, beta spadła do 17. Kazali odstawić leki, nie powinno się w takim przypadku jakiegoś usg zrobić albo coś? Drzemalam jak zadzwonili, także zaspana jestem i chyba do mnie to jeszcze nie dociera. Kiedy mam spodziewać się krwawienia? To będzie okres czy poronienie? Słaby zarodek czy co innego? Wiedziałam jak mi w piątek pielęgniarka od nich gratulowała, że na takie gratulacje to w ciul za szybko. I tak moja piąta ciąża dobiega końca.
Kuwaaaa, nieee 😢 😢 😢 Baaardzo mi przykro😢 I tyle z radości 😢

reklama
Akurat likwidację finansowania zapowiadali jeszcze przed wyborami . Nie ma co siać paniki , po co dokladac stresu tutaj na forum. Refundacja leków do stymulacji jest cały czas, zawsze to spore oszczędności. Fakt jednym ruchem mogą to zlikwidować, lista leków refundowanych jest ogłaszana chyba co 3 miesiące albo pół roku. Już tyle lat jest i oby była jak najdłużej.
Pamiętajcie, że są jeszcze programy samorządowe w wielu miastach, np. w Warszawie... Tego na razie nam nie zabiorą... Oczywiście, jeśli ktoś spełnia warunki... Dla mnie żadna refundacja leków czy dofinansowania i tak nie mają zanczenia...

Dziękuję kochana, to od dzis tak bede brac a ty jakie masz dawki? Zastanawiam się czego nie kazazli mi zrobic progesteronu w dniu transferu
Estrofem 2 - 1 - 2. Rano dwie łykam reszte dopochwowo. duphaston 1 - 1 - 1, progesteron 400 - 100 - 400. U mnie tez nie kazali baqdac proga w dzień transferu ja sobie sama zbadam na dzień przed czyli jutro ;) To ta sama klinika wiec i zasady chyba podobne ;)

Pamiętajcie, że są jeszcze programy samorządowe w wielu miastach, np. w Warszawie... Tego na razie nam nie zabiorą... Oczywiście, jeśli ktoś spełnia warunki... Dla mnie żadna refundacja leków czy dofinansowania i tak nie mają zanczenia...
Żeby się zlapac do takich programów trzeba spelniac wlasnie określone warunki - przede wszystkim mieszkac w danym miescie, oni to rozliczają chyba na podstawie płaconych podatkow - ja mieszkam w powiecie wiec nigdzie się nie lapie pomimo tego ze w mojej klinice jest taki program...

JPRDL jakie to wszystko jest straszne !!! To sa takie okropne problemy ;( az mi się odechcialo mojego transferu ;( @Natsnats ja niestety mm podobnie do ciebie, tez wolalam to odwlekać i zawse cos wyskakiwalo a jednak później dawalo mi zielone swiatlo, chociażby z tymi pomylonymi wynikami - już myslalam ze transferu nie bedie i w ostatniej chwili się okazało ze to nie moje wyniki... Teraz już nie mam odwrotu ;(

Żeby się zlapac do takich programów trzeba spelniac wlasnie określone warunki - przede wszystkim mieszkac w danym miescie, oni to rozliczają chyba na podstawie płaconych podatkow - ja mieszkam w powiecie wiec nigdzie się nie lapie pomimo tego ze w mojej klinice jest taki program...
Nooo, ja też sie nigdzie nie łapię 😞 Wszytko jest dla większych miast niestety😞

reklama
JPRDL jakie to wszystko jest straszne !!! To sa takie okropne problemy ;( az mi się odechcialo mojego transferu ;( @Natsnats ja niestety mm podobnie do ciebie, tez wolalam to odwlekać i zawse cos wyskakiwalo a jednak później dawalo mi zielone swiatlo, chociażby z tymi pomylonymi wynikami - już myslalam ze transferu nie bedie i w ostatniej chwili się okazało ze to nie moje wyniki... Teraz już nie mam odwrotu ;(
ehhhh, nawet nic nie mów 😞 Moje przeczucia to jakaś masakra; wieści z forum jak widać też optymistycznie nie nastawiają, najpierw @Caro♤♤♤♤, teraz @Tysiek777... Boże co się dzieje😞 Chyba kończy sie mój dobry nastrój...

Do góry