reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ty na pewno nie bierzesz jeszcze zadnych hormonów ??? 😂 😂 😂 Z ta kabina prysznicowa mam podobnie - jakich srodkow już nie uzywalam na osad z wody i nie chce do końca zejść... nie denerwuj się - teraz pomysl o sobie i się relaxuj ;)
Ja wprowadziłam obowiązek używania ściągaczki do wody z szyb kabiny po każdym prysznicu... Najpierw był bunt, że już mi całkiem odbiło, ale jak musiał kilka razy posprzątać łazienkę, to się nauczył... Dużo mniej tego zostaje... A osad ci zejdzie po zwykłym w5 z Lidla... Mają taki preparat do kamienia...

reklama
Ja wprowadziłam obowiązek używania ściągaczki do wody z szyb kabiny po każdym prysznicu... Najpierw był bunt, że już mi całkiem odbiło, ale jak musiał kilka razy posprzątać łazienkę, to się nauczył... Dużo mniej tego zostaje... A osad ci zejdzie po zwykłym w5 z Lidla... Mają taki preparat do kamienia...
Ja wyuczyłam mojego M by po prysznicu używał ściągawki do szyb. 😁

Oby ból minął✊... Bądź silna, dasz radę! W końcu nie jesteś miękką dupką jak ja 😁😘
Ja jestem dość twarda i wszystko zdzierzę, tylko że to naprawdę dość mocno boli. Spodnie nie mogą dotykać tych miejsc po zastrzyku, pierwszy raz coś takiego mam. A zastrzyków już trochę miałam w życiu 🤔. Dziwne

dzięki sprobuje wszystkiego bo te srodki nawet niemieckie do kabin nie daja rady ;) dobrze wychowalas sobie chlopa ;) mój wlasnie pojechal na strzelnice i zostałam sama w domku ;)

Kochane mam wynik z dziś. Beta rośnie ❤️
7dpt - 35,7
9dpt - 142,57 przyrost ok 300%
11dpt - 335,36 przyrost ok 140%
Mam pytanie jak to jest powyżej 1000? Pamiętam, że pisalyscie często, że ta beta zwalnia. Ale czy to znaczy, że ten przyrost powyżej 1000 ma być minimum 66%? Muszę jeszcze dla lekarza dwukrotnie wykonać badanie i tak pytam, żeby później na zawał nie zejść do wizyty 😉

Ja jestem dość twarda i wszystko zdzierzę, tylko że to naprawdę dość mocno boli. Spodnie nie mogą dotykać tych miejsc po zastrzyku, pierwszy raz coś takiego mam. A zastrzyków już trochę miałam w życiu 🤔. Dziwne
Po prolutexie czesto gęsto tak skóra boli. Ja wbijając sobie zastrzyki mówię sobie, że to ma nam pomóc i jestem wdzięczna, że ktoś je wymyślił 😌 będzie dobrze Słońce 😘 trzymam kciuki ✊🏻❤️

reklama

To mnie tak skóra boli od menopuru, dotknąć się nie mogę... Oby to juz była końcówka .. 😕

Do góry