reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Estradiol spada,jak nie dochodzi do implantacji i endometrium zaczyna sie zluszczac,az do okresu.Tak samo jesli jest xiaza ,a E2 leci w dol,moze to swiadczyc o poronieniu.
Hmmm tak myślałam ze dlatego poleciał 😥😥a czy taki wysoki estradiol może świadczyć o tym ze śluzówka jest przerośnięta i niegotowa na zarodek ?

reklama
@annemarie kochana ja mam pytanko bo ja powinnam estrofem brac dopochwowo ale przez ta infekcje biore doustnie 2x1 czy powinnam zwiekszyc? od dzis biore probiotyk dopochwowo przez 3dni. Teraz niewiem co robic czy juz zaczac stosowac dopochwowo czy dalej doustnie? Co ty myslisz?

Oficjalnie z tego co mówiła to miała kilka stymulacji w przeciągu 3 lat. Z tego jedna ciąże bliźniacza poroniona w 12 tyg i jedna ciąże pojedyncza bardzo wcześnie poroniona. I tego małego maja z ostatniej stymulacji wakacyjnej. Transfer wr wrześniu bo poprzednie dwa udane tez miała we wrześniu.
Niebu lewy jej zaproponował żeby poszła identycznym protokołem co przy drugim synu i żeby transfer był w podobnym czasie No i się udało.
w wywiadzie tak mówiła czy gdzie?

reklama
Do góry