reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz ja miałam bardzo dużo pecherzykow i punkcje bardzo trudna ale bolał mnie brzuch i tez ledwo chodziłam tylko ze ja nie miałam krwawienia czy bolu w klatce piersiowej - to wygląda na jakas dużo huiperstymulacje - moze skontaktuj się z lekarzem...

Zaczekam do jutra i rano się skontaktuje z nim. Wzięłam właśnie nospe i ibuprofen forte, zobacze czy coś pomorze 🥴 ale dzięki, coś jest na pewnie tak bo czuje się do dupy...

reklama
No dlatego Ci pisałam ze jeszcze urośnie i będziesz miała w tysiącach 😉😉 ja tam wierze w Twoja dziewczynkę. Oby miała taka wole życia jaka ty masz wole walki o nią ❤ To jak się wczepi w endometrium to już nie puści przez 8,5 miesiąca 🤟🤟🤟
dziekuje - ale naprawdę mam tak zmienne nastroje, ze staram się nie msylec o samym transferze. Stwierdzilam ze nawet nie ebde robic tych pomiarow w 3dpt bo tylko przez kolejne dni się będę zamartwiac i analizować ;( Już dzisiaj jak wychodziłam z labo to mi się plakac chwile zachciało bo mi się przypomnialao jak za każdym razem odbieralam wyniki bety - to jest takie trudne i stersujace ;(

Zaczekam do jutra i rano się skontaktuje z nim. Wzięłam właśnie nospe i ibuprofen forte, zobacze czy coś pomorze 🥴 ale dzięki, coś jest na pewnie tak bo czuje się do dupy...
no mnie tez baaardzo brzuch bolał a hiperka może się okazac do 5 dni po punkcji nawet... Wogole to powinnas już spac, ja zawsze spie po narkozie ;)

dziekuje - ale naprawdę mam tak zmienne nastroje, ze staram się nie msylec o samym transferze. Stwierdzilam ze nawet nie ebde robic tych pomiarow w 3dpt bo tylko przez kolejne dni się będę zamartwiac i analizować ;( Już dzisiaj jak wychodziłam z labo to mi się plakac chwile zachciało bo mi się przypomnialao jak za każdym razem odbieralam wyniki bety - to jest takie trudne i stersujace ;(
Wiem, to jest najtrudniejsza droga. Niestety dla nas nie ma skrótów, musimy przejść przez wszystkie krzaki z kolcami. I mam nadzieje ze na końcu będzie piękna róża ❤️
Ja sobie obiecałam ze przy drugim transferze nawet nie wykupuje weryfikacji i idę na sama bete 7 dpt. Jak będzie dodatnia to później pójdę sprawdzić przyrost i zbadam estr i prog.
Teraz te 3 weryfikacje to był ból, smutek, łzy x3 !!! Nie warto i nie ma sensu.
Ja mam zmienne nastroje każdego dnia od ekscytacji po rezygnacje. Dziś się popłakałam bo kolejna koleżanka w ciazy i mówię do męża dlaczego inne kobiety mogą zajść od tak a ja muszę przechodzić przez te wszystkie bolesne zabiegi, badania, faszerować się lekami. Diety suplementy, kolejne badania kolejne zabiegi 😥😥😥
Nie już się nam wszystkim uda !!!!❤️❤️❤️

no wlasnie ja zauwazylam przy aplikacji estrofemu ze mam taki sluz gesty i bialy to o czym to swiadczy? I takkiiii rozciągliwyyyy jak bialko kurze - sory za dosłownosc ;)
No taki rozciągliwy przezroczysty ma być, nasladujesz cykl naturalny. A ciąży nic się nie rozciąga jest biały i gęsty. Kurka nie możesz mieć płodnego i niepłodnego hehe. W sumie to nie musi się "lać" cały dzień, ważne że on jest, ten przezroczysty i rozciągliwy.

no wlasnie ja zauwazylam przy aplikacji estrofemu ze mam taki sluz gesty i bialy to o czym to swiadczy? I takkiiii rozciągliwyyyy jak bialko kurze - sory za dosłownosc ;)
Kurde, wszyscy biorą estrofem dopochwowo??? Ja przez Ciebie też zaczynam schizowac że może mam za mały ten jeb.any estradiol czy coś, ja zawsze brałam estrofem doustnie 3x1. Ktoś tak brał?

No taki rozciągliwy przezroczysty ma być, nasladujesz cykl naturalny. A ciąży nic się nie rozciąga jest biały i gęsty. Kurka nie możesz mieć płodnego i niepłodnego hehe. W sumie to nie musi się "lać" cały dzień, ważne że on jest, ten przezroczysty i rozciągliwy.
ide sprawdzić 👍 wiem ze taki glut!!! zaraz sprawdze ;) Sorryy dziewczyny nie robie tego żeby kogos obrzydzić ;)

reklama
Do góry