reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmmm tak myślałam ze dlatego poleciał 😥😥a czy taki wysoki estradiol może świadczyć o tym ze śluzówka jest przerośnięta i niegotowa na zarodek ?
Nie wiem jaki? Ale napewno sa wartosci do ktorych dochodzi w okresie zapoldnienia,jak do niego nie dochodzi to spada.wysokie endo ,przerosniete,nie jest juz receptywne czyli niezdolne do inplantacji

Screenshot_20200708-221816_Chrome.jpg

Dziękuję słońce, na razie mam priblem wogole z poruszaniem się, bił przechodzi na klatkę piersiową, nie mogę się położyć, siedzę na pół 😔
Do tego martwię się ile zapłodni się do piątku całą w igłach jestem, pewnie to też, teraz nie pomaga Echhh
A dostałaś jakieś leki w razie czego? Ja miałam paracetamol i jakieś czopki przeciwbolowe, ale ja się w miarę dobrze czułam. Znam, każda tutaj chyba zna ten stres, ale na to już nie masz wpływu teraz, zrobiłaś co moglas 😘

Nie wiem jaki? Ale napewno sa wartosci do ktorych dochodzi w okresie zapoldnienia,jak do niego nie dochodzi to spada.wysokie endo ,przerosniete,nie jest juz receptywne czyli niezdolne do inplantacji
Przed rozpoczęciem przyjmowania progesteronu miałam estradiol 2500 endometrium 11 mm i progesteron 0,15. Później 3dpt robiłam weryfikacje i estradiol 1500 progesteron 16.

reklama
Do góry