Ananasowa93
Fanka BB :)
Tak w wywiadzie jakimś i chyba w tym programie z Agata Młynarska tez opowiadaław wywiadzie tak mówiła czy gdzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w wywiadzie jakimś i chyba w tym programie z Agata Młynarska tez opowiadaław wywiadzie tak mówiła czy gdzie?
Nie wiem jaki? Ale napewno sa wartosci do ktorych dochodzi w okresie zapoldnienia,jak do niego nie dochodzi to spada.wysokie endo ,przerosniete,nie jest juz receptywne czyli niezdolne do inplantacjiHmmm tak myślałam ze dlatego poleciał a czy taki wysoki estradiol może świadczyć o tym ze śluzówka jest przerośnięta i niegotowa na zarodek ?
A ile razy dziennie?QUOTE="annemarie, post: 19777252, member: 151977"]
Ja zawsze bralam doustnie
no to czyli według tego wykresu tak jak mi lekarz odpisal ze do 400Tu jest to tak fajnie pokazane,ale! to jest cykl naturalny,wiec nie ma co porownywac.
A dostałaś jakieś leki w razie czego? Ja miałam paracetamol i jakieś czopki przeciwbolowe, ale ja się w miarę dobrze czułam. Znam, każda tutaj chyba zna ten stres, ale na to już nie masz wpływu teraz, zrobiłaś co moglasDziękuję słońce, na razie mam priblem wogole z poruszaniem się, bił przechodzi na klatkę piersiową, nie mogę się położyć, siedzę na pół
Do tego martwię się ile zapłodni się do piątku całą w igłach jestem, pewnie to też, teraz nie pomaga Echhh
Przed rozpoczęciem przyjmowania progesteronu miałam estradiol 2500 endometrium 11 mm i progesteron 0,15. Później 3dpt robiłam weryfikacje i estradiol 1500 progesteron 16.Nie wiem jaki? Ale napewno sa wartosci do ktorych dochodzi w okresie zapoldnienia,jak do niego nie dochodzi to spada.wysokie endo ,przerosniete,nie jest juz receptywne czyli niezdolne do inplantacji
Mój lekarz mówi że dopochwowo lepiej się wchłania i nie obciąża wątroby. Doustnie trzeba byłoby dużo więcej wziąć, żeby osiągnąć takie stężenie we krwi...Ja zawsze bralam doustnie