Czarna1985
Fanka BB :)
A ja skonczylam ,,uwiezione" tez fajnie sie skonczyl@fredka84 dokonczylam wczoraj w głębi lasu - fajne, podobalo mi sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja skonczylam ,,uwiezione" tez fajnie sie skonczyl@fredka84 dokonczylam wczoraj w głębi lasu - fajne, podobalo mi sie
Nie wiem co teraz ogladac - jutro premiera ostatniego sezonu telefonistki...A ja skonczylam ,,uwiezione" tez fajnie sie skonczyl
Nie lubię to mało powiedziane . Własnie robiłam sobie kanapki, bo śniadanie w pracy o 10-tej mam i się przyłapałam na nuceniu tej piosenkiNo co Ty, Zenka nie lubisz? przez twe oczy zielone nananana
Ja uwielbiam po pijakuNie lubię to mało powiedziane . Własnie robiłam sobie kanapki, bo śniadanie w pracy o 10-tej mam i się przyłapałam na nuceniu tej piosenki
Juz dawno go ogladałamJa teraz oglądam Lucyfera, takie lekkie I można się pośmiać
Ja taka zacofanaJuz dawno go ogladałam
Motylek to chyba czwórki idą.Serdeczne pozdrowienia dla @fredka84 dziś znów balety . Przesyłam zaproszenie . Obecność obowiązkowa z datą za 9 miesięcy. Czekamy
aaaaa, no po pijaku to tańczy sie przy wszystkimJa uwielbiam po pijaku
Kurcze miałam robione kiedyś HSG, bardzo bolało, ale w wyniku było napisane, że jajowody drożneTo dlatego ze miałaś niedrożne i płyn nie mógł się przedostać, lekarz mi to tłumaczył, ze nieraz dzięki temu można przepchać jajowody.
Mnie praktycznie nie bolało, ale jak leżałam później z tym płynem, żeby zaczął wypływać i żeby mogli jeszcze raz zrobić zdjęcia, między czasie była jakas inna dziewczyna, jak ona tam jęczała o masakra, aż mnie poty oblewaly jak ja słyszałam. A później się okazało ze lekarz który mi robił badanie, to Polak, wiec zaczęliśmy gadać skąd on, skąd ja itd... miałam większa śmiałość go podpytać dlaczego tamta tak jęczała i właśnie on mi tłumaczył, ze jak boli, to znaczy ze coś jest przytykane, mówił ze to badanie to taki karcher na jajowody .
Hahaha też cały czas słyszę tę reklamęo, a jednak Cię wciągnęło? Ja się teraz czaję na tę słynną Szadź, ale brak mi czasu ostatnio na wszystko Boszzz, właśnie w radiu leci jakaś reklama i śpiewa w niej Zenek Nie mogę go słuchać