reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
reklama
To dlatego ze miałaś niedrożne i płyn nie mógł się przedostać, lekarz mi to tłumaczył, ze nieraz dzięki temu można przepchać jajowody.
Mnie praktycznie nie bolało, ale jak leżałam później z tym płynem, żeby zaczął wypływać i żeby mogli jeszcze raz zrobić zdjęcia, między czasie była jakas inna dziewczyna, jak ona tam jęczała 😱 o masakra, aż mnie poty oblewaly jak ja słyszałam. A później się okazało ze lekarz który mi robił badanie, to Polak, wiec zaczęliśmy gadać skąd on, skąd ja itd... miałam większa śmiałość go podpytać dlaczego tamta tak jęczała i właśnie on mi tłumaczył, ze jak boli, to znaczy ze coś jest przytykane, mówił ze to badanie to taki karcher na jajowody 😉.
Kurcze miałam robione kiedyś HSG, bardzo bolało, ale w wyniku było napisane, że jajowody drożne 🤔
o, a jednak Cię wciągnęło? Ja się teraz czaję na tę słynną Szadź, ale brak mi czasu ostatnio na wszystko :o Boszzz, właśnie w radiu leci jakaś reklama i śpiewa w niej Zenek:eek: Nie mogę go słuchać:o
Hahaha też cały czas słyszę tę reklamę 🤣

Do góry