reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczynyyy, wlasnie dzwonili do mnie z kliniki i mamy zielone swiatlo ☺
Zaczynam od dzisiaj zastrzyki menopur i 8.07 wizyta :):)
Ulzylo mi bo juz sie balam ze mnie zleja, swietny prezent na rocznice slubu ❤
Widzisz, jak im się mąż nagrał na sekretarkę to odrazu wszystko przyspieszyli 😜😂
jak to on powiedział?I'm coming there 😂😂😂
Super ze zaczynasz 😘

reklama
Widzisz, jak im się mąż nagrał na sekretarkę to odrazu wszystko przyspieszyli 😜😂
jak to on powiedział?I'm coming there 😂😂😂
Super ze zaczynasz 😘

Hahahaa, noo doslownie tak powiedzial, na drugi dzien jak dzwonili to tez powiedzial I am coming there now 😂😂 Ciesze sie jak nigdy ze moge juz dzisiaj zaczac te zatrzyki 😘😘

reklama
😂😂😂 Bez relanium 😅
Mieszkam w UK i tutaj to norma i gdyby nie to, że bliźniaki to już więcej usg bym nie miała. Tutaj są 2 na całą ciąże jak wszystko ok
Czasem myślę że tam jest dziki zachód z tymi wizytami i leczeniem. Nie dla mnie takie ograniczenia w wizytach i badaniach. Już nie wspominając ile sobie sama badań laboratoryjnych zlecałam 😂😂😂 a USG co dwa czy trzy tygodnie.

Do góry