Hahaha czekałam kiedy padnie to pytanie , ale mnie tez zaciekawiło o co chodzi z tymi kleszczami?Jakimi kleszczami??? Gdzie Ty pracujesz??? W szpitalu jakimś? Sorki, ale pewnie już wiesz z forum, że jestem mega ciekawska
A o wizycie to musisz sama na spokojnie zdecydować. Jak masz innego dobrego lekarza w zanadrzu to nie czekaj, a jak nie masz, i pojdziesz do byle jakiego to bedziesz sobie w brodę pluła
reklama
Hahaha czekałam kiedy padnie to pytanie , ale mnie tez zaciekawiło o co chodzi z tymi kleszczami?
Mnie też
annemarie
Fanka BB :)
Byc nie moglo,5-6 dni pozniej dostawalam juz@,mozesz pytac doka i tak ci powie ,ze to nie za pozno .czyli w ogole nie bylo implantacji? Zapytam sie go nanastepnej wizycie czy to nie za pozno
Magiaa
Aktywna w BB
Na jutrzejszej wizycie podpytam obecnego gina.No właśnie dziś zerknęłam na swoje wyniki z ciekawości, ale niby mam w normie i zaraz zaczęłam szukać w necie i niby tez wyczytałam ze może jednak utrudniać, ze nie powinny byc podwyższone przy staraniach o dziecko
ale to internety, nie potwierdzone od lekarza.
U nas wyszło słabe nasienie, ja tez zrobiłam komplet badań, ale poza nasieniem wszystko wychodziło ok. Miałam jedna stymulację z czego 3 blastki. Dwa transfery i beta zero, nie mamy już zarodkow, bo jeden nie przeżył rozmrożenia przy drugim transferze. Po tych dwóch transferach i wiedzy z forum, bo na początku, chociaż wydawało mi się, ze coś tam wiem, to teraz wiem, ze byłam po prostu zielona w temacie, wiec poszłam do lekarza z mnóstwem pytań. Dostałam bardzo dużo badań do zrobienia, niektórych nie dostałam do ręki, to były kariotypy i coś jeszcze(?), te pakiety tarczycowe, witaminy i histeroskopie. Wszystko wyszło ok i nasienie tez się bardzo poprawiło, mąż brał juz od ponad pół roku Profertil. Wizytę mam 27/08 i wtedy mamy zacząć przygotowania do kolejnej stymulacji. Pewnie znowu pójdę długim protokołem i ma coś pozmieniaćA jaki u Ciebie problem? Udało się ? Przepraszam bo z telefonu pisze i suwaczkow nie widzę:-(
Ja wiem ze u Was tez kiepskie nasienie, ale raz już Ci się udało i trzymam kciuki za kolejne
annemarie
Nie mialam,pani doktor w Pradze poskladala fakty do kupy i jasno mi powiedziala,ze moje endo bardzo szybko rosnie i maksymalnie 14-15 dzien transfer musi byc.I tak robila i 3 razy w ciaze tam zaszlam.Tutaj robili mi pomiedzy 17-22 dzien.Uczulona jestem na ten temat,jak sobie pomysle ide dzieci moglabym juz miec.A przypomnisz jak się dowiedziałaś, że transfery są za późno? Kiedyś pisałaś ale nie mogę sobie przypomnieć. Miałaś jakieś specjalne badanie endometrium?
nieagatka
Chyba trochę nisko, choć te wartości są już dość duże więc może i wolniej rosnąć. Sama nie wiem... [emoji848]Dziewczyny pytanko
26.06 beta 619 14 dpt.
01.07. Beta 2001 19 dpt
Czy nie za niski przyrost??
A reszta tranferów była bez implantacji, tak?Nie mialam,pani doktor w Pradze poskladala fakty do kupy i jasno mi powiedziala,ze moje endo bardzo szybko rosnie i maksymalnie 14-15 dzien transfer musi byc.I tak robila i 3 razy w ciaze tam zaszlam.Tutaj robili mi pomiedzy 17-22 dzien.Uczulona jestem na ten temat,jak sobie pomysle ide dzieci moglabym juz miec.
reklama
Ale normalnie zaczynałaś krwawić mimo progesteronu? Ja tak miałam za każdym razem( po dwóch transferach) ze w około 8- 9 dniu dostawałam okres. Myślisz ze to mogło być tez za późno?Byc nie moglo,5-6 dni pozniej dostawalam juz@,mozesz pytac doka i tak ci powie ,ze to nie za pozno .
Przepraszam, jeśli nie chcesz do tego wracać, rozumie ze ciężki dla Ciebie temat
Podziel się: