reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zaraz się jeszcze okaże ze rozmiar buta ten sam [emoji16][emoji23] to mam siostrę bliźniaczkę na forum [emoji16][emoji16][emoji16] tylko bardziej ogarnięta niż ja [emoji16][emoji16][emoji16][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystkiego najlepszego Kochana [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Dwa cuda już masz, wiec teraz życzę Ci przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania, radości z córeczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] i pociechy z męża [emoji8]
@nieagatka Samych wspaniałości i spełnienia marzeń [emoji3059] [emoji3059] [emoji3059] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji253] [emoji253] [emoji253]
Ja pierdziulę, ale nam się skryłaś :o Przyznaj sie, nie chciałaś tyle trzody z forum u siebie gościć[emoji2957]
Wszystkiego najlepszego Ci życzę, swoje największe szczęścia masz u siebie w domku (i to duże brodate też[emoji14]) więc co Ci tu życzyć[emoji2957]. Pociechy z wywalczonych dzieciaczków i mniej włoskich szmat nad Tobą (dobrze pamietam?). Buźkaaaaa[emoji8][emoji8][emoji8]
Dziękuję pięknie :)
Camilleka z tym ogarnięciem to nie przesadzaj [emoji13]
Fredka dobrze niestety pamiętasz (tfu tfu jej mac [emoji23])

reklama
Ooo jak miło ze się odezwałas! 😊
Mam nadzieje ze wszystko u Ciebie dobrze 😘😘😘
Dziękuje Kochana ❤😘
Tak u mnie chyba ok ;) wczoraj bylam w klinice na sraczuingu - fredziocha odwinela numer ze swoim okresem to mnie wyprzedzila ;) Ja czekam na okres i i juz mam wszystko rozpisane do transferu ;) Czasami do was zagladam i widze tu sporo nowych osob ;) Moja fredziszoka mi napisala ze masz urodzinki no to takiej uroczystosci nie moglam przegapic. Ostatnio przejechalam kure i wlasciciel przyszedl sie do Łukasa upominac o kase ;) wczoraj po sraczingu kichnelam i jakis glut ze mnie wylecial 👍 :o 😂 to zdejalam majtki i chodzilam z golym tylkiem w spodnicy za kolano, po aptekach bo mialam problem z wykupieniem antybiotyku ;) Ozi znowu ugryzl kuriera, Łukasz mi poluzowal - iii tak sie jakos toczy ;) oby do przodu ;)

Tak u mnie chyba ok ;) wczoraj bylam w klinice na sraczuingu - fredziocha odwinela numer ze swoim okresem to mnie wyprzedzila ;) Ja czekam na okres i i juz mam wszystko rozpisane do transferu ;) Czasami do was zagladam i widze tu sporo nowych osob ;) Moja fredziszoka mi napisala ze masz urodzinki no to takiej uroczystosci nie moglam przegapic. Ostatnio przejechalam kure i wlasciciel przyszedl sie do Łukasa upominac o kase ;) wczoraj po sraczingu kichnelam i jakis glut ze mnie wylecial 👍 :o 😂 to zdejalam majtki i chodzilam z golym tylkiem w spodnicy za kolano, po aptekach bo mialam problem z wykupieniem antybiotyku ;) Ozi znowu ugryzl kuriera, Łukasz mi poluzowal - iii tak sie jakos toczy ;) oby do przodu ;)
Milion informacji i to w takim krótkim poście - to tylko Ty tak potrafisz😂

@annemarie mam do Ciebie pytanie, podpowiedź kochana. Zostało mi 5 zarodków z KD. I męzowi zaczęło chodzić po głowie zeby wziąć 2 zarodki. Ja ogólnie blizniaków się nie boję i zastanawiam się co zrobic bo jakos po głowie mi chodzi to ze ponoc jak jest coś nie tak z 1 zarodkiem to moze i drugiego za sobia pociagnac i dwa stracę? Z drugiej strony po 35r.z. zalecają podanie 2 zarodków czy to zwiększa szanse czy lepiej oddzielnie najpierw jeden po tem drugi - wtedy jak dla mnie szanse mam dwie. Na pewno wiesz na ten temat dużo. Daj plis znaka :D P.S. dzis juz zaczełam plamic więc zaraz kolejny transfer :)

@annemarie mam do Ciebie pytanie, podpowiedź kochana. Zostało mi 5 zarodków z KD. I męzowi zaczęło chodzić po głowie zeby wziąć 2 zarodki. Ja ogólnie blizniaków się nie boję i zastanawiam się co zrobic bo jakos po głowie mi chodzi to ze ponoc jak jest coś nie tak z 1 zarodkiem to moze i drugiego za sobia pociagnac i dwa stracę? Z drugiej strony po 35r.z. zalecają podanie 2 zarodków czy to zwiększa szanse czy lepiej oddzielnie najpierw jeden po tem drugi - wtedy jak dla mnie szanse mam dwie. Na pewno wiesz na ten temat dużo. Daj plis znaka :D P.S. dzis juz zaczełam plamic więc zaraz kolejny transfer :)
W pierwszym rzedzie musisz myslex o tym ze dwa zarodki to wieksza szansa na ciaze pojedyncza,nie od razu blizniacza,z drugiej strony jak sie zdarzy to masz rodzine w komplecie,chyba o to wam chodzi,prawda?
Ja nigdy nie patrzylam na to ze ciaza mnoga oznacza ze musi sie cos zdarzyc,trzeba pozytywnie myslec i nie dac sie fali dobrych rad i glupich teksow w temacie .
Jak ba razie z implanfacja slabo u ciebie,wiec trzeba sie modlic najpierw o to,potem o reszte..Bierz dwa i sie nie czaj za duzo😁.
Przy ciazy pojedynczej tez sie duzo dzieje,nie zawsze dobrego Podazajac twoim tokiem myslenia,powinnas sobie kompletnie odpuscic( tak na wszelki wypadek)😉😉😉.Dzialaj ,maz dobrze kmini.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra Laski, znikam na jakiś czas, bo nas życie trochę przygniotło i czasu nie mam za bardzo, jak się ogarnę to wrócę

Babcia mojego M. w szpitalu zakaźnym z po-covidowym zapaleniem płuc pod respiratorem w stanie krytycznym, lekarze nie dają złudzeń, tylko nie wiadomo ile czasu jej zostało 😪
Moj M wczoraj miał wypadek, jemu na szczęście nic, tylko zadrapania i siniaki, ale samochód do kasacji... Wiec nie dość ze trochę zalatwiania to jeszcze trzeba skądś szukać kasy na nowy samochód i go kupić jak najszybciej bo bez tego będzie nam ciężko 😪
Maksio chory, znaczy ma kaszel, jakieś szmery podobno słychać pęcherzykowe, nieleczone grozi zapaleniem oskrzeli więc leczymy od wczoraj stedydem do inhalacji i siedzimy w domu. Dobrze że zdarzylam jeszcze wczoraj z nim pojechać do lekarza bo dzisiaj już nie mialabym czym...

Jak się wygrzebiemy z tego wszystkiego to wrócę, a póki co, powodzenia Kochane w czerwcowo/liocowych działaniach !!! Oby kalendarz się zapełnił samymi dobrymi wiadomościami!!! 😘😘😘✊✊✊
Kochana trzymaj sie.Duzo zdrowia dla rodziny🤗

Do góry