A tak W ogóle jutro o 8;00 mamy pobieranie jajeczek.Trzymajcie kciuki,żeby było ich dużo
U Nas do PDG ,musi ich byc troche,zeby bylo wiecej zarodkow i mieli co badać
reklama
Kochana niestety nie umiem ci pomóc.Dziewczyny śpicie?
Strasznie rozbolał mnie jajnik prawy. Do tej pory czułam zawsze lewy..
Dopiero jak wzięłam drugą nospe i się położyłam to trochę przechodzi ale nadal boli.
Nie mam żadnych plamien.
Czy to normalne?
Trzymam kciuki oby wszystko było dobrze !!
Dziewczyny pewnie zaraz coś napiszą,
Dziewczyny śpicie?
Dopiero jak wzięłam drugą nospe i się położyłam to trochę przechodzi ale nadal boli.
Nie mam żadnych plamien.
Czy to normalne?
Ja też niestety nie pomogę kochana.. Mnie też jakieś dziwne skurcze w boku brały ale to był 14tc i po nospie przechodziło.
Katarzyna21st
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za kciuki
Może przyniosą mi szczęście.Idziemy spać.Jutro rano pobudka,żeby dojechać na 8;00 do kliniki.
Mamy 150 km w jedną stronę Także podróż jak zawsze czeka.
Może przyniosą mi szczęście.Idziemy spać.Jutro rano pobudka,żeby dojechać na 8;00 do kliniki.
Tez nie wiem jak pomoc, ale jeśli ból będzie narastał, na pewno jedz na pogotowie, nie czekaj zbyt długo...Dziewczyny śpicie?
Nie mam żadnych plamien.
Czy to normalne?
Netiaskitchen
Biedactwo. Myślę, że taki ból to raczej nic dobrego. Nie panikowalabym dziś, ale jutro coś bym z tym spróbowała zrobić. Idziesz jutro na powtórkę bety? Bo może faktycznie trzebaby wcześniej spróbować się wbić na usg? Tak dla bezpieczeństwa sprawdzić co widać?Dziewczyny śpicie?
Nie mam żadnych plamien.
Czy to normalne?
Alkalalka82
Trzymam kciukiDzięki dziewczyny za kciuki
Katarzyna21st
Właśnie też bojalam się o te hiperstymulacje ale na szczęście, takich bólu w trakcie stymulacji nie miałam. Oprócz bólu przy zastrzykach lekkiegoTo znaczy, ze duzo pęcherzyków będzie :-) ja tak miałam. Dopóki przeciwbólowych brac nie musisz to jest dobrze. Na tym etapie już jest spokojnie bo stymulacja zakończona bo zastrzyk na dojrzewanie i pęknięcie dostałaś. Gorzej jak są takie bóle w trakcie stymulacji i są bardzo silne. To może wskazywać na hiperstymulacje. No, ale to lekarz odrazu mówi, ze jest ryzyko:-) trzymam kciuki:-)
Całkiem łagodnie ja zniosłam.
Zobaczymy co będzie po punkcji
reklama
motylek24
Ja bym się nie zgadzała na kontrolę wzrostu pęcherzyków poza kliniką. Jeśli będziesz podchodziła latem to polecam noclegi w pokojach gościnnych akademików. Może nie mają luksusów ale koszt bardzo niski. Początkowo mieszkałam w tym koło zespołu szpitali, potem przeniosłam się do tego w parku Branickich.Super już spisuje, niby niektóre oczywiste ale jak co do czego to się nie myśli.
A jaki zarodek lepszy jak można tak nazwać 3 czy 5 doba.?
Na pewno lepszy jest zarodek z 5 doby, zawsze to wieksza szansa na szczęśliwe zakończenie.
Podziel się: