Kochana a jaki tam jest koszt pelny taki od stymulacji po poerwszy transfer z mrozeniem itp? Bo moze i mi sie bardziej oplaca tam pojechac niz czekac tu 2 miesiace na pierwsza wizyte...Oni w klinice pozostawiają decyzje pacjentom. Ja tam pojechałam konkretnie po in vitro, nic innego mnie nie interesowało.
Przepraszam nie doczytałam jaki macie problem?
Na pewno ten lekarz ma doświadczenie, pracuje w temacie od lat. W tej całej procedurze to jeszcze trochę szczęścia trzeba mieć, nie wszystko zależy od lekarza.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Okropne bóle jajników miałam ale ja byłam świeżo po stymulacji.....serio udaj się jutro gdzieś do ginekologa. Niech szuka zarodka, już powinien być widoczny w USG.Dziewczyny śpicie?
Strasznie rozbolał mnie jajnik prawy. Do tej pory czułam zawsze lewy..
Dopiero jak wzięłam drugą nospe i się położyłam to trochę przechodzi ale nadal boli.
Nie mam żadnych plamien.
Czy to normalne?
motylek24
10 tys. Może teraz mają lekkie podwyżki. A gdzie czekasz, do której kliniki?Kochana a jaki tam jest koszt pelny taki od stymulacji po poerwszy transfer z mrozeniem itp? Bo moze i mi sie bardziej oplaca tam pojechac niz czekac tu 2 miesiace na pierwsza wizyte...
No do gwiazdorskiego niestety n ovum10 tys. Może teraz mają lekkie podwyżki. A gdzie czekasz, do której kliniki?
I to nie najpopularniejszy lekarz a pierwsza wizyta konsultacyjna 29 sierpnia
Dramat jakis jajo zniose i zalamie sie dziesiec razy i umre
annemarie
Nie znam na to pytanie odpowiedzi i chyba takowej nie ma...jedne kliniki hoduja do blastki,na zasadzie ze jak je ma trafic szlag to trafi w przeciagu tych 5 dni i nie bedzie transferu,inne kliniki ze po tych 3 dniach nalezy je transferowac bo w macicy maja lepsze warunki do rozwoju niz na szkle.I badz tu madrySuper już spisuje, niby niektóre oczywiste ale jak co do czego to się nie myśli.
A jaki zarodek lepszy jak można tak nazwać 3 czy 5 doba.?
motylek24
Czekaj na tego lekarza którego wybrałaś. Chyba że masz 40 lat to zrób gdzie jest szybciej. Nie wiem które to twoje podejście, jaki macie problem.No do gwiazdorskiego niestety n ovum
I to nie najpopularniejszy lekarz a pierwsza wizyta konsultacyjna 29 sierpnia
Dramat jakis jajo zniose i zalamie sie dziesiec razy i umre
Mnie się udało, ładnie jajniki zareagowały na stymulację, 16 jajek, chciałam zapłodnić 9 komórek ale zapłodniła się 8. Zarodki ładne ale ostatecznie tylko dwie blastki.
Moja znajoma z niskim AMH zaliczyła u nich totalną klapę, jeszcze próbowali zapłodnić jedną komórkę i ona nawet się nie zapłodniła. Kasy nic jej nie oddali....
Alkalalka82
A co myślicie nie wiem czy dobrze pisze. ; atosiban; podają to po transferze na zredukiwanie skurczy?
motylek24
Dlaczego chcesz to brać? Przed transferem dają jakiś zastrzyk w d.....ko. Niby rozkurczowy.A co myślicie nie wiem czy dobrze pisze. ; atosiban; podają to po transferze na zredukiwanie skurczy?
Alkalalka82
Jeszcze nie wiem czy chce haha.Dlaczego chcesz to brać? Przed transferem dają jakiś zastrzyk w d.....ko. Niby rozkurczowy.
Czytam narazie wszystko o invitro.
A ze dziewczyny tu to skarbnicą wiedzy. To kto inny mi prawde powie
reklama
Dziewczyny śpicie?
Strasznie rozbolał mnie jajnik prawy. Do tej pory czułam zawsze lewy..
Dopiero jak wzięłam drugą nospe i się położyłam to trochę przechodzi ale nadal boli.
Nie mam żadnych plamien.
Czy to normalne?
Niestety również nie potrafię Ci pomóc ale ja na Twoim miejscu jeżeli nie minie to bym dzwoniła zapytać na pogotowie.... Oby Ci przeszło...
Podziel się: