reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oni w klinice pozostawiają decyzje pacjentom. Ja tam pojechałam konkretnie po in vitro, nic innego mnie nie interesowało.
Przepraszam nie doczytałam jaki macie problem?
Na pewno ten lekarz ma doświadczenie, pracuje w temacie od lat. W tej całej procedurze to jeszcze trochę szczęścia trzeba mieć, nie wszystko zależy od lekarza.
Kochana a jaki tam jest koszt pelny taki od stymulacji po poerwszy transfer z mrozeniem itp? Bo moze i mi sie bardziej oplaca tam pojechac niz czekac tu 2 miesiace na pierwsza wizyte...

reklama
Dziewczyny śpicie?
Strasznie rozbolał mnie jajnik prawy. Do tej pory czułam zawsze lewy..
Dopiero jak wzięłam drugą nospe i się położyłam to trochę przechodzi ale nadal boli.
Nie mam żadnych plamien.
Czy to normalne?
Okropne bóle jajników miałam ale ja byłam świeżo po stymulacji.....serio udaj się jutro gdzieś do ginekologa. Niech szuka zarodka, już powinien być widoczny w USG.

Super już spisuje, niby niektóre oczywiste ale jak co do czego to się nie myśli.

A jaki zarodek lepszy jak można tak nazwać 3 czy 5 doba.?
Nie znam na to pytanie odpowiedzi i chyba takowej nie ma...jedne kliniki hoduja do blastki,na zasadzie ze jak je ma trafic szlag to trafi w przeciagu tych 5 dni i nie bedzie transferu,inne kliniki ze po tych 3 dniach nalezy je transferowac bo w macicy maja lepsze warunki do rozwoju niz na szkle.I badz tu madry🙃

No do gwiazdorskiego niestety n ovum
I to nie najpopularniejszy lekarz a pierwsza wizyta konsultacyjna 29 sierpnia
Dramat jakis jajo zniose i zalamie sie dziesiec razy i umre
Czekaj na tego lekarza którego wybrałaś. Chyba że masz 40 lat 😜 to zrób gdzie jest szybciej. Nie wiem które to twoje podejście, jaki macie problem.
Mnie się udało, ładnie jajniki zareagowały na stymulację, 16 jajek, chciałam zapłodnić 9 komórek ale zapłodniła się 8. Zarodki ładne ale ostatecznie tylko dwie blastki.
Moja znajoma z niskim AMH zaliczyła u nich totalną klapę, jeszcze próbowali zapłodnić jedną komórkę i ona nawet się nie zapłodniła. Kasy nic jej nie oddali....

reklama
Dziewczyny śpicie?
Strasznie rozbolał mnie jajnik prawy. Do tej pory czułam zawsze lewy..
Dopiero jak wzięłam drugą nospe i się położyłam to trochę przechodzi ale nadal boli.
Nie mam żadnych plamien.
Czy to normalne?

Niestety również nie potrafię Ci pomóc ale ja na Twoim miejscu jeżeli nie minie to bym dzwoniła zapytać na pogotowie.... Oby Ci przeszło... 😘

Do góry