reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moze takie zalecenia są też ze względu na mój wiek ,chociaż nie mysle bo z tego co rozmawialam w klinice wszystkie takie zalecenia mamy. Co 2 dzien przyjezdza tez pielegniarka i podaje progesteron w zastrzyku oprócz tego który bierze się doustnie no i heparyna codziennie
Możliwe ze w ogole w USA wyglada to inaczej, wszystkie zalecenia. Ale patrząc na droge która przeszlas, słuchalabym bezwzględnie wszystkich zaleceń żeby zwiększyć szanse i leżała plackiem 😉.
Daj znać jak już będziesz wiedziała, ile komórek się zapłodnilo 😊

reklama
Możliwe ze w ogole w USA wyglada to inaczej, wszystkie zalecenia. Ale patrząc na droge która przeszlas, słuchalabym bezwzględnie wszystkich zaleceń żeby zwiększyć szanse i leżała plackiem 😉.
Daj znać jak już będziesz wiedziała, ile komórek się zapłodnilo 😊
Jutro napisze napewno . Czekam niecierpliwie na jutrzejszą wizyte.

Tp moje skarbnice wiedzy powiedzcie jak to jest jeszcze z opalaniem ??
Ja się normalnie opalam oczywiście 50-tka plus brzuch mam zasłonięty, w zeszłym roku moja siostra była z nami w Tunezji na dwa tygodnie, w 6 miesiącu ciąży .. tam to dopiero upały, zasłaniała brzuch i 50-tka się smarowała i oczywiście wszystko ok było z nią i z dzidzią

Wow, ale super 😍😍😍. Ja też lubię takie klimaty, choć oczywiście zagranicą nie gardzę 😂. Daj jakieś zdjęcie, plisssss 🙏. Nawet Twojej kuli 😜
Dziś byłam na spacerku, ale nie wzięłam telefonu ze sobą. Za to znalazlam takie cudo-na szczęście dla wszystkich betujacych jutro🙂🙂 Jeziorko jutro, obiecuje 😁

Załączniki

• IMG_20200621_194957.jpg
    IMG_20200621_194957.jpg
    287,8 KB · Wyświetleń: 52
Moze takie zalecenia są też ze względu na mój wiek ,chociaż nie mysle bo z tego co rozmawialam w klinice wszystkie takie zalecenia mamy. Co 2 dzien przyjezdza tez pielegniarka i podaje progesteron w zastrzyku oprócz tego który bierze się doustnie no i heparyna codziennie
Mnie ten twoj WIEK interesuje bo tak piszesz jakbys pod siedemdziesiatke podchodzila😂a my chyba w podobnym wieku.

Ja po transferze mialam akupunkture,po czym 5 godz po Pradze chodzilam,rano wssiadlam w auto i przejechalam 700 km,nast dnia poszlam do pracy😂😂😂

Lezenie jest w sumie nie wskazane po transferze,ale rozumiem twoje obawy i to ze jak nie wypali to nie chcesz wyrzutow robic.

reklama
Mnie ten twoj WIEK interesuje bo tak piszesz jakbys pod siedemdziesiatke podchodzila😂a my chyba w podobnym wieku.

Ja po transferze mialam akupunkture,po czym 5 godz po Pradze chodzilam,rano wssiadlam w auto i przejechalam 700 km,nast dnia poszlam do pracy😂😂😂

Lezenie jest w sumie nie wskazane po transferze,ale rozumiem twoje obawy i to ze jak nie wypali to nie chcesz wyrzutow robic.
No wiesz 46 latek juz mi stuknęło

Do góry