reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

😂 😂 😂
Zdechlabym na samej owsiane😱. Ja rano w pracy jogurt naturalny z otrębami, potem o 10-tej 3kromki chleba z czymś dobrym albo jakaś sałatka, potem o 12.30 kawa + ciasto. Jak nie mam ciasta to jakiś owoc. O 16- tej obiad i wieczorem chipsy 😁😁😁
Ja lubię żreć 😍😍😍.
Spadam spać, narka 😘
No ja owsianka pozniej dwie kawy i jak przychodze do domu to jakis obiadek a dopier potem czasami jak mi sie zachce wieczorkiem to o czym wspominalam ;) Chipsy - dla mnie ten wyznalazek jest jakis za SUCHY i jak sie tym najesc ?

reklama
U mnie biochem, beta spada 😟 ładnie się zaczęło, ale te małe przyrosty trochę mnie przygotowały na ten scenariusz. Mimo to czuję się jakby mnie walec przejechał 😥 jutro na pewno będzie lepiej. Przynajmniej pierwszy raz coś ruszyło, mam nadzieję, że to jednak dobry znak na przyszłość.Zastanawiam się, kiedy po biochemie można podchodzić do następnego transferu?
Przepraszam,ze wczoraj nie napisałam,miałam intensywny dzień w pracy i dopiero dzisiaj zajrzałam na forum. Strasznie mi przykro:( naprawdę. Sciskam Cię mocno i wysyłam dużo dobrych myśli❤️

Hejka. Po wizycie jestem zadowolona. Rozpoczynam procedurę na krótkim protokole. Sama stymulacja bez transferu świeżego. Pytałam o encorton i o dziwo usłyszałam że jak zarodki będą ładne to podejdziemy na zaleceniach od Immunologa. Ale pytał cwaniak czy mam receptę. Czuli jak bym miała to by się zgodził na świeży transfer bo nie on byłby odpowiedzialny za przepisanie leków. Tak to w mojej głowie zrozumiałam 🤔
Szkoda mi tego miesiąca ale już trudno. Tak się zastanawiałam @bazylia128 czemu msrnujesz cały cykl na strecxing endo skoro podczas histero już Ci endo drasneli?? Tak Ci lekarz zaproponował?

Hejka. Po wizycie jestem zadowolona. Rozpoczynam procedurę na krótkim protokole. Sama stymulacja bez transferu świeżego. Pytałam o encorton i o dziwo usłyszałam że jak zarodki będą ładne to podejdziemy na zaleceniach od Immunologa. Ale pytał cwaniak czy mam receptę. Czuli jak bym miała to by się zgodził na świeży transfer bo nie on byłby odpowiedzialny za przepisanie leków. Tak to w mojej głowie zrozumiałam 🤔
Szkoda mi tego miesiąca ale już trudno. Tak się zastanawiałam @bazylia128 czemu msrnujesz cały cykl na strecxing endo skoro podczas histero już Ci endo drasneli?? Tak Ci lekarz zaproponował?
A moge wiedziec w jakiej klinice sie leczysz?

W sumie to ja tak kombinowalam bo chcialam cykl przed byc na encortonie ;) Nie rozumiem tylko co to znaczy ze ładne zarodki? Bylas w maseczce?

W sumie to ja tak kombinowalam bo chcialam cykl przed byc na encortonie ;) Nie rozumiem tylko co to znaczy ze ładne zarodki? Bylas w maseczce?
Czyli jak nie ladne? No nie wiem z 3 doby albo slabej morfologii to juz idzie na straty? Nie kumam tego? Mi zawsze tlumaczyl ze wszystkim zarodkom trzeba dac rowne szanse ta ostatnia mialam 4CC

Tak. Każdy tam w maseczkach. Temperaturę mierzą na wejściu. No i opóźnienie - standard. Z tymi ładnymi zarodkami to chyba tak walnal bo gra na czas. Może liczy że jak przyjdzie do transferu to już podawanie encortonu będzie bardziej akceptowalne. A jak nadal nie to chociaż zarobią na stymulacji z wizja transferu. Pożyjemy zobaczymy

reklama
Do góry