kochanka328
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie czy dopuszcza mnie do laparoskopi jak wyszły podwyższone limfocyty i obniżone neutrofile
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my narazie nie mamy ustalonego transferu, muszę zbić tsh i leczę się antybiotykiem na endometrium wiec narazie naturalnie walczymy Myśle, ze w przyszłym cyklu będziemy próbować ze stymulacja jak będę mieć dobry wynik TSH. Muszę zadzwonić i zobaczyć co mi powie, najwyżej dwa razy pojadę jak ma pomócA przypomnij mi Ty na turlanie się starasz czy invitro?
Bo jeśli to drugie to max tydz przed transferem trzeba być. A jeśli pierwsze to bez znaczenia, chyba że problemy z nasieniem to musicie być razem.
Ale powaga, mam sesje i normalnie terapię przechodzę. Ryczę jak wół na nich, teraz mam 5.06....Pojedziemy wszystkie kuwa w kaftanach do niego
Doczytałam, że juz do psychiatry chodzisz, padłam
Wiesz co, to jest dla mnie loteria czy któryś dotrwa i ile. Powiem Ci na swoim przykładzie ze przy pierwszej stymulacji, z podobnej ilości komórek miałam tylko 1 zarodka a przy drugiej aż 5. Nic nie zmieniałam w lekachChciałam zapytać czy przy 4 zarodkach w 1 dobie po zapłodnieniu mogę mieć jeszcze nadzieję że jakiś dotrwa do 5 doby tj. do zamrożenia.
Ja miałam wczoraj transferJa jestem 2dpt [emoji4]
Dziękuję. Czy ktoś tutaj przechodzi właśnie in vitro?
Cześć już jesteśCześć wszystkim. . Dołączam do Was ponieważ nastały i trudne czasy dla mnie. Jestem w trakcie pierwszego programu in vitro. Pełna obaw i wewnętrznego rozdarcia- osoba wierząca.
Po stymulacji hormonalnej z powikłaniem hiperstymulacji jajników. Jestem też po wczorajszej punkcji. 12 komórek wyodrębnionych z czego 8 dojrzałych. Do 8 wprowadzono plemniki ale dziś już wiem że tylko 4 zaczęły się dzielić. Czekamy jeszcze kilka dni co dalej. Transfer odroczony. Nawet nie wiem czy to rokuje. Mimo to już czuję się mamą tych zarodków. W końcu ich życie już się rozpoczęło
Ale ja sie śmiałam bo to zajebiscie śmiesznie napisałaś . Z samego leczenia się nie śmieję, bo wielu dziewczynom tu takie sesje pomogłyAle powaga, mam sesje i normalnie terapię przechodzę. Ryczę jak wół na nich, teraz mam 5.06....
Ty to jak coś napiszesz, to mucha nie siada!!! W sensie że mega trafnie4 zarodki to bardzo dobry wynik daj 8m szansę.
A skąd wynika Twoje rozdarcie? Chodzisz do lekarza bo jesteś chora i masz problem i podejmiesz się leczenia schorzenianktore posiadasz. Jak jesteś wiążąca to świetnie wierz w sukces i szczęście a modlitwa na pewno Ci w tym pomoże.
Z Warszawy.Cześć już jesteś
4 komórki, które się zaplodniły to i dużo i mało. Wszystko zależy jak będzie dalej. W kazdym razie trzymaj się teraz, bo kilka dni stresu przed Tobą. Odroczony transfer to nic strasznego. Przynajmniej organizm się zregeneruje po punkcji i będzie w lepszej formie.
Skąd jesteś?