Ja jestem 2dpt [emoji4]
Dziękuję. Czy ktoś tutaj przechodzi właśnie in vitro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Czy ktoś tutaj przechodzi właśnie in vitro?
Hehe to witaj w klubie, jakbym miała przesiadkę Chodź jedna bo nigdy byście się mnie nie doczekali ja. W lesie się gubię a co dopiero wejść do 3 różnych pociągów o matko Oooo, nieeee odpada zdecydowanieja mam 316 autem, od strony Szczecina jadę, pociągi sprawdzałam i są z przesiadkami a to przy moich zdolnosciach odpada, bo ja nieogar jestem
Zgarniemy Cię kochana po drodze @bazylia128 będziemy odblokowane!!!@bazylia128 a Ty chętna na znachora? @Natsnats ma Cie trochę po drodze
Ja to bym już w tym tygodniu chciała jechać! Ale muszę najpierw zadzwonić i zobaczyć co nam pan powie...bo może akurat tez wtedy!Jezuuuu naprawdę, jesteś za tym pomysłem?!
Zaraz chyba się zsiusiam z radości
Chodze i się cieszę po chacie. Ja tylko musiałbym ogarnąć jeszcze nocleg w Krakowie bo nie dam rady wrócić jednego dnia bo brak połączeń mam. Ale coś bym chyba ogarnęła.
Ja mysle ze bardziej koniec czerwca, w moim przypadku mogę coś dokładnie napisać jka pojadę za 2 tyg do kontroli i jak zaczną stymulację
Pojedziemy wszystkie kuwa w kaftanach do niegoDziewczyny ale jajca, właśnie sobie wyobraziłam nas pechących do Płocka, wszystkie wracaja odblokowane, każdej z nas nie ma z tydz na forum bo walczymy z plemnikami jak to ten Pan powiedział że wtedy trzeba z nimi walczyć hehehe albo iść po trnsfer przy invitro a po 2 tyg piszemy jakie bety Wysokie mamy no uśmiałam się jak nic, a stary chodzi i mówi że zwariowlaam i mam się zapisać lepije do psychiatry a ja mu na to ze juz chodzę
Ja to bym już w tym tygodniu chciała jechać! Ale muszę najpierw zadzwonić i zobaczyć co nam pan powie...bo może akurat tez wtedy!
GratulacjeJa jestem 2dpt [emoji4]
Cześć wszystkim. [emoji4]. Dołączam do Was ponieważ nastały i trudne czasy dla mnie. Jestem w trakcie pierwszego programu in vitro. Pełna obaw i wewnętrznego rozdarcia- osoba wierząca.
Po stymulacji hormonalnej z powikłaniem hiperstymulacji jajników. Jestem też po wczorajszej punkcji. 12 komórek wyodrębnionych z czego 8 dojrzałych. Do 8 wprowadzono plemniki ale dziś już wiem że tylko 4 zaczęły się dzielić. Czekamy jeszcze kilka dni co dalej. Transfer odroczony. Nawet nie wiem czy to rokuje. Mimo to już czuję się mamą tych zarodków. W końcu ich życie już się rozpoczęło
Chciałam zapytać czy przy 4 zarodkach w 1 dobie po zapłodnieniu mogę mieć jeszcze nadzieję że jakiś dotrwa do 5 doby tj. do zamrożenia.Kochana, my tu wszystkie albo w trakcie walki, albo juz w ciązy po in vitro Pytaj o co chcesz
Ja aktualnie zaczęłam leczenie od immunologa ponieważ miałam 4 nieudane transfery i to leczenie ma niby pomóc
Wszystkie tutaj jesteśmy wariatkiDziewczyny ale jajca, właśnie sobie wyobraziłam nas pechących do Płocka, wszystkie wracaja odblokowane, każdej z nas nie ma z tydz na forum bo walczymy z plemnikami jak to ten Pan powiedział że wtedy trzeba z nimi walczyć hehehe albo iść po trnsfer przy invitro a po 2 tyg piszemy jakie bety Wysokie mamy no uśmiałam się jak nic, a stary chodzi i mówi że zwariowlaam i mam się zapisać lepije do psychiatry a ja mu na to ze juz chodzę