Margoolcia
Fanka BB :)
Dziękuję. Czy ktoś tutaj przechodzi właśnie in vitro?Musisz wierzyć w swoje Kropeczki [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Czy ktoś tutaj przechodzi właśnie in vitro?Musisz wierzyć w swoje Kropeczki [emoji3590]
Póki macica gorąca !Nawet tam ładnie nad Wisła
Po odblokowaniu to do roboty trzeba się wziąć
Ja i Murawa chyba też chętne, muszę sie najpierw z nia ugadać ,tylko byśmy musiały do Poznania dojechaćOkolice Poznania, to musiałbym dojechać do Krakowa i stąd razem byśmy jechały
To jeszcze lepeoj bo ja do poznania mam 70kmJa i Murawa chyba też chętne, muszę sie najpierw z nia ugadać ,tylko byśmy musiały do Poznania dojechać
Ja też bym prosiła o ten numerWidocznie gość faktycznie me energię
Ja serio czułam ciepło i to nie żart
Ręką nie dotykając od głowy do macicy
kurde, weźcie mnie też pod uwagę dziewuszki, ja też chętnaTo jeszcze lepeoj bo ja do poznania mam 70km
@bazylia128 a Ty chętna na znachora? @Natsnats ma Cie trochę po drodzekurde, weźcie mnie też pod uwagę dziewuszki, ja też chętna
Sorry ale co ma wiara w Boga do in vitro. Jedynym moralnym mankamentem są nadliczbowe zarodki. Zakładam, że będziesz transferować wszystkie Początkowo też miałam takie dylematy, dawno mi przeszło jak patrzę na swoją córeczkę Powodzenia i rozgościć się na forum.Cześć wszystkim. . Dołączam do Was ponieważ nastały i trudne czasy dla mnie. Jestem w trakcie pierwszego programu in vitro. Pełna obaw i wewnętrznego rozdarcia- osoba wierząca.
Po stymulacji hormonalnej z powikłaniem hiperstymulacji jajników. Jestem też po wczorajszej punkcji. 12 komórek wyodrębnionych z czego 8 dojrzałych. Do 8 wprowadzono plemniki ale dziś już wiem że tylko 4 zaczęły się dzielić. Czekamy jeszcze kilka dni co dalej. Transfer odroczony. Nawet nie wiem czy to rokuje. Mimo to już czuję się mamą tych zarodków. W końcu ich życie już się rozpoczęło
Kochana, my tu wszystkie albo w trakcie walki, albo juz w ciązy po in vitro Pytaj o co chceszDziękuję. Czy ktoś tutaj przechodzi właśnie in vitro?
kurde, weźcie mnie też pod uwagę dziewuszki, ja też chętna