reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja pierdziulę, ale to śmiesznie brzmi, co nie? 😛 No ale z @klaudiaanita też się śmiałam a wczoraj oczy zrobiłam🤪. Jedź i próbuj, daleko masz? Skąd jesteś?
Ps ciekawe czym ci macicę rozgrzeje......
Widocznie gość faktycznie me energię
Ja serio czułam ciepło i to nie żart 😀
Ręką nie dotykając od głowy do macicy

Musisz wierzyć w swoje Kropeczki [emoji3590]
Cześć wszystkim. [emoji4]. Dołączam do Was ponieważ nastały i trudne czasy dla mnie. Jestem w trakcie pierwszego programu in vitro. Pełna obaw i wewnętrznego rozdarcia- osoba wierząca.
Po stymulacji hormonalnej z powikłaniem hiperstymulacji jajników. Jestem też po wczorajszej punkcji. 12 komórek wyodrębnionych z czego 8 dojrzałych. Do 8 wprowadzono plemniki ale dziś już wiem że tylko 4 zaczęły się dzielić. Czekamy jeszcze kilka dni co dalej. Transfer odroczony. Nawet nie wiem czy to rokuje. Mimo to już czuję się mamą tych zarodków. W końcu ich życie już się rozpoczęło

No to jasne kochana! Tylko teraz musimy zgrać datę :)

Jezuuuu naprawdę, jesteś za tym pomysłem?!
Zaraz chyba się zsiusiam z radości 🤣
Chodze i się cieszę po chacie. Ja tylko musiałbym ogarnąć jeszcze nocleg w Krakowie bo nie dam rady wrócić jednego dnia bo brak połączeń mam. Ale coś bym chyba ogarnęła.
Ja mysle ze bardziej koniec czerwca, w moim przypadku mogę coś dokładnie napisać jka pojadę za 2 tyg do kontroli i jak zaczną stymulację 😊

reklama
Do góry