reklama
Kochanie wyślij mi Please number do niegoNoi super
Trzymam kciuki słońce!
Uda się od razu zobaczysz !❤
Nic się nie bój ja byłam i sprawdziłam
Jakby było coś nie tak to bym wam powiedziała i odradziła także spokojnie
klaudiaanita
Fanka BB :)
Widocznie gość faktycznie me energięJa pierdziulę, ale to śmiesznie brzmi, co nie? No ale z @klaudiaanita też się śmiałam a wczoraj oczy zrobiłam. Jedź i próbuj, daleko masz? Skąd jesteś?
Ps ciekawe czym ci macicę rozgrzeje......
Ja serio czułam ciepło i to nie żart
Ręką nie dotykając od głowy do macicy
Waleczna36
A skąd jesteś? Bo jak z okolic Krakowa to my możemy Cię wziąć ze sobą
Okolice Poznania, to musiałbym dojechać do Krakowa i stąd razem byśmy jechały
Musisz wierzyć w swoje Kropeczki [emoji3590]
Cześć wszystkim. [emoji4]. Dołączam do Was ponieważ nastały i trudne czasy dla mnie. Jestem w trakcie pierwszego programu in vitro. Pełna obaw i wewnętrznego rozdarcia- osoba wierząca.
Po stymulacji hormonalnej z powikłaniem hiperstymulacji jajników. Jestem też po wczorajszej punkcji. 12 komórek wyodrębnionych z czego 8 dojrzałych. Do 8 wprowadzono plemniki ale dziś już wiem że tylko 4 zaczęły się dzielić. Czekamy jeszcze kilka dni co dalej. Transfer odroczony. Nawet nie wiem czy to rokuje. Mimo to już czuję się mamą tych zarodków. W końcu ich życie już się rozpoczęło
klaudiaanita
Nawet tam ładnie nad WisłaEj dziewczynki to my może od razu zróbmy sobie spotkanie wspólne w Płocku będziemy się odblokowywać a potem będziemy opijać albo na odwrót?
Po odblokowaniu to do roboty trzeba się wziąć
Waleczna36
Do Krakowa mam. Bezpośredni pociąg więc lepiej bo mniej strachu jak samu.Okolice Poznania, to musiałbym dojechać do Krakowa i stąd razem byśmy jechały
A potem razem
No to jasne kochana! Tylko teraz musimy zgrać datęDo Krakowa mam. Bezpośredni pociąg więc lepiej bo mniej strachu jak samu.
A potem razem
Waleczna36
No to jasne kochana! Tylko teraz musimy zgrać datę
Jezuuuu naprawdę, jesteś za tym pomysłem?!
Zaraz chyba się zsiusiam z radości
Chodze i się cieszę po chacie. Ja tylko musiałbym ogarnąć jeszcze nocleg w Krakowie bo nie dam rady wrócić jednego dnia bo brak połączeń mam. Ale coś bym chyba ogarnęła.
Ja mysle ze bardziej koniec czerwca, w moim przypadku mogę coś dokładnie napisać jka pojadę za 2 tyg do kontroli i jak zaczną stymulację
reklama
ja mam 316 autem, od strony Szczecina jadę, pociągi sprawdzałam i są z przesiadkami a to przy moich zdolnosciach odpada, bo ja nieogar jestem@fredka84 a Ty ile masz do niego km?
Podziel się: