reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
No to bez jajcow ze za staraKolezanka z pracy twoj rocznik wlasnie zaszła, a druga skonczyla 43 i tez jest w ciąży!Tylko 39.
W sumie do 21.06 38
A u mnie w pracy taka 40stka wpadła z trzecim dzidziolkiemNo to bez jajcow ze za staraKolezanka z pracy twoj rocznik wlasnie zaszła, a druga skonczyla 43 i tez jest w ciąży!
Ta. Moja też 42 lata i pierwsza ciąża... Tyle, że wiesz,jak to jest... Czasem myślę, że wszyscy, tylko nie jai dobijają mnie te teksty, mimo, że twardą udaję... Zupełnie jakbym sama nie zdawała sobie sprawy z minusów późnego macierzyństwa(prócz plusów rzecz jasna)...No to bez jajcow ze za staraKolezanka z pracy twoj rocznik wlasnie zaszła, a druga skonczyla 43 i tez jest w ciąży!
Pójdźka
Lepiej kochana Wyplakalam sie, porzucałam mięsem, ustaliłam nowy plan, upiłam męża, zeby sie zgodził na nowy plan@Pójdźka myszko, lepiej się czujesz?
O dziwo spokojna jestem-a nie biore juz od czwartku malych niebieskich tabletek
Przykro mi tylko ze moje dwie kuleczki musialy byc chore czy coś, bo zeby zadna nawet na chwilke sie nie otarla o endometriu. Zawsze beta mi rosla, a tym razem z takim arsenalem nic
Pójdźka
Rozumiem cie.... A najgorzej jak ktos mi sugieruje ze moze czas odpuścić.. a dam ma np dwójkę, albo trójkę.Ta. Moja też 42 lata i pierwsza ciąża... Tyle, że wiesz,jak to jest... Czasem myślę, że wszyscy, tylko nie jai dobijają mnie te teksty, mimo, że twardą udaję... Zupełnie jakbym sama nie zdawała sobie sprawy z minusów późnego macierzyństwa(prócz plusów rzecz jasna)...
Moja BohaterkaLepiej kochana Wyplakalam sie, porzucałam mięsem, ustaliłam nowy plan, upiłam męża, zeby sie zgodził na nowy plan
Przykro mi tylko ze moje dwie kuleczki musialy byc chore czy coś, bo zeby zadna nawet na chwilke sie nie otarla o endometriu. Zawsze beta mi rosla, a tym razem z takim arsenalem nic
Cieszę się że nie popadlaś w jakąś rozpacz czy coś . Trzeba chwilkę popłakać i wracać do gry . Bo co nam innego zostajeLepiej kochana Wyplakalam sie, porzucałam mięsem, ustaliłam nowy plan, upiłam męża, zeby sie zgodził na nowy plan
reklama
Pójdźka
I wzajemnieMoja Bohaterka
Podziel się: