bazylia128
Fanka BB :)
Gdzie nikt nie odbiera w Gamecie? U mnie w rzgowie to wielka klinika taka dwu pietrowa z 7 chyba samymi stanowiskami w recepcji... Doskonale cie rozumiem. Pamietasz co sie u mnie dzialo. Tylko ja nie mialam skupolow, co kilka godzin dzwonilam, bylam przygotowana prawnie na rozmowy - niestety jak widac nie wystarczy nasza determinacja, nasz opor czy starania ze wszystkich sil. Kliniki czesto na nas eksperymentuja. Tylko u mnie byla odwrotna sytuacja, ja bylam pewniakiem z takimi wynikami moimi i meza ;( No i niestety sytacja z korona tez zle na to wplynela... TO ZAPOMNIJ O TEJ STYMULACJI !!!!!!!! Wymazuj to z pamieci. Dzisiaj sie napij ale nie za duzo bo jutro moze byc gorzej A JUTRO WSTAN JAK GDYBY NIGDY NIC I DZIALAJ !!!! Jesli macie srodki to dajcie sobie jeszcze szanse Ogladalam taki zagraniczny program juz nie pamietam na czym i tam lekarz sam sie wypowiadal ze czesto nawet swoim pacjentkom zalecaja zmiane kliniki i wtedy sie udaje. Potrzebujecie innego, swiezego spojrzeniaJestem przede wszystkim wściekła na Invicte!
Gdybyśmy jeszcze zostali w Polsce to może bym w Gamecie spróbowala.. Mąż mi to nawet dziś powiedział żeby w sierpniu tam ostatni raz spróbować ale nawet nie mam jak na konsultacje tam przed wyjazdem pojechać.. Nikt tam telefonu nie odbiera..
Nie uważam że moje amh tu można całkiem winić..stymulacja była tak nieprofesjonalna że czym innym się to mogło skończyc..gdyby komórki były do dupy to by się nawet nie zaplodnily.. Od embriologow nie mam żadnego raportu z hodowli, nic... Nie pozwolono mi wybrać czy zrobić wcześniej w 3ciej dobie.. Jak mi klinika zwróci część kosztów w ciągu kilku tygodni to muszę napisać skargę bo tak się nie traktuje pacjentów którzy się miesiącami przygotowuja do stymulacji... Najpierw lekarz namówił aby czekać do drugiej fazy cyklu potem w 11dc stwierdził że jest ryzyko że to będzie cykl bezowulacyjny..i dupa stanęli przed wyborem za późno...Nie znalazłem nigdzie informacji o rozpoczęciu stymulacji tak późno po rekrutacji dominującego pęcherzyka... Nagle było ich widać z 7 ale nie reagował bo było późno.. Punkcje miałam chyba w 27dc..Gdybym tylko mogła wymazać ta stymulacje całkiem z pamięci to bym była szczęśliwa...