Pójdźka
Fanka BB :)
Wiem FredkuśDzieki za te wszystkie kciuki i w ogóle....Co za okropny dzień dziś, same złe wieści . Pójdźka kochana, wiesz co chcę napisać, prawda? Przytulam ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem FredkuśDzieki za te wszystkie kciuki i w ogóle....Co za okropny dzień dziś, same złe wieści . Pójdźka kochana, wiesz co chcę napisać, prawda? Przytulam ❤❤❤
Dziękuje Plan juz sie tworzy..@Pójdźka ja naprawde bylam przekonana ze teraz sie uda ;( bardzo mnie to wszystko doluje co sie dzieje na forum ;( Ciezki teraz czas ale przeciez kiedys musi byc lepiej... Wiem ze bedziesz dzialac, najlpeiej od razu dopoki jeszcze corona sie nie rozkrecila, jesli masz srodki finasowe to dzialaj bo wiem ze nie zaakceptujesz tak łatwo takiej sytuacji. Mamy prawo do bycia mamami ❤ i nikt nam tego prawa nie powinien odbierac !!! Trzymam kciuki za szybkie decyzje
Wróciłam od lekarza
Jest fasolka i lekarz powiedział, że widać już akcje serduszka ale za dwa tygodnie będzie już to widoczne jak na dłoni. Teraz to jeszcze osesek). Cieszę się...
Hehe bo tak mnie wkurza ten telefon i to jeho winaA teraz bylam tak podniecona tym wynikiem ze juz nie sprawdzalam co tam za bledy saty jestes lepsza w robieniu błedow ode mnie
Dobrze pamiętam ze miałaś poniżej 1 w klinice ? W jakiej się leczysz ?Dziewczyny wlssnie odebrslam wynik amh ktotypoetarzalam.Jest 1.63!!!!!Tak die ciesze moge wnioskowac o doginandowanie
Ja też się cieszę bardzo !Wróciłam od lekarza
Jest fasolka i lekarz powiedział, że widać już akcje serduszka ale za dwa tygodnie będzie już to widoczne jak na dłoni. Teraz to jeszcze osesek). Cieszę się...
Tak.Przed pierwsza wizyta w Invimedzie zrobilam w prywatnym laboratorium i wyszlo 0.63.Jakies 2 lata temu mialam 2.14 wiec lipa.Lekarz z Invimedu prodil o powtorzenie i robilam u nich no i wyszlo pieknieMoj poprzedni lekarz z ktorym mam staly kontakt-wroce do niego jak juz bedzie serduszko-powiedzial ze to niemoxliwe ze z 2.14 spadlo do 0.63 i mial racje.Ciesze sie ze szok.Jak wracalam do domu do normalnie unosilam sie nad ziemiaDobrze pamiętam ze miałaś poniżej 1 w klinice ? W jakiej się leczysz ?
W Invimedzie w Warszawie.Mon gin mi ja polecil a ufam mu bezgranicznieTak.Przed pierwsza wizyta w Invimedzie zrobilam w prywatnym laboratorium i wyszlo 0.63.Jakies 2 lata temu mialam 2.14 wiec lipa.Lekarz z Invimedu prodil o powtorzenie i robilam u nich no i wyszlo pieknieMoj poprzedni lekarz z ktorym mam staly kontakt-wroce do niego jak juz bedzie serduszko-powiedzial ze to niemoxliwe ze z 2.14 spadlo do 0.63 i mial racje.Ciesze sie ze szok.Jak wracalam do domu do normalnie unosilam sie nad ziemia