reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No niby tak ale chcialoby się to jakoś kontrolować:) obawy cały czas są. Dzisiaj byłam na małych zakupach i zastanawiałam się czy siatka nie za cięzka. Szalona głowa...
Nie pociesze Cie, tak już zostaje na zawsze. Martwisz się absolutnie o wszystko, łącznie z tymi najbardziej absurdalnymi sprawami.

A ja jestem na tyle szalona, że robiłam betę 10 i 12 dpt (i 12 dpt robiłam progesteron jeszcze) a wtedy kolejne badania dopiero przed wizytą serduszkową [emoji7] nie chciałam się nakręcać tym czekaniem na wyniki, bo skoro beta 12dpt była 301 to uwierzyłam, że będzie dobrze i cierpliwie (o dziwo) czekałam na wizytę [emoji6] teraz z tym wirusem nie ma co chodzić na krew co 2-3 dni.

Ps. Gratuluję Mamuśka! Cudowna wiadomość! Oby to był początek samych udanych transferów [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja tez wytrzymałam tak jak zalecali, do 11dpt;) A następna bete kazal zrobic w 15dpt i tak też zrobilam. Oczywiście między czasie sikałam[emoji85][emoji85][emoji85]

Tak, bardzo ładny wynik :)
Boże ryczę ze szczęścia 🙈 wszystko zaczyna się układać. Wszystko idzie ku dobremu ❤️ tak bardzo bałam sie o ten wynik. Nie mogłam az jechać do przychodni(z tego stresu) i musiałam sprawdzić online 🤦‍♀️ bałam sie ze wynik będzie kiepski 😔 eh.. Tak wiem glupie to ale nawet do męża mówiłam ze sie boje ze moze byc skrajnie niski co bedzie źle rokować 😔😔😔😔

reklama
Boże ryczę ze szczęścia 🙈 wszystko zaczyna się układać. Wszystko idzie ku dobremu ❤️ tak bardzo bałam sie o ten wynik. Nie mogłam az jechać do przychodni(z tego stresu) i musiałam sprawdzić online 🤦‍♀️ bałam sie ze wynik będzie kiepski 😔 eh.. Tak wiem glupie to ale nawet do męża mówiłam ze sie boje ze moze byc skrajnie niski co bedzie źle rokować 😔😔😔😔
To zdecydowanie nie jest głupie:). Moja niska rezerwa jajnikowa okazała się głównym sprawcą niepowodzeń.

Do góry