reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam tylko jeden dylemat.. To ten sam lekarz którego zawdzięczam syna i powstrztmany poród przedwczesny.. Dobrze poprowadził też ciążę.. Po ponad 5cou latach to zdaje się nie ten sam lekarz.. Więc składając skargę skórze lekarza któremu zawdzięczam swój cud... :(
No ale to się tyczy teraźniejszości nie przeszłości.

reklama
Ktoś tu ostatnio pisał, że zemdlał w sklepie [emoji4] Ja dziś fiklam u fryzjera [emoji2358] Pi**dolona maseczka [emoji38] Raz się wyratowalam głęboko oddychając. A potem zrobiło mi się mega gorąco (jest u nas 27C), oblały mnie poty i nagle ciemno przed oczami [emoji23]
Laski się nieco zestresowały, ale dałyśmy radę. Dobrze, że poszłam tylko ściąć włosy, a kusiło mnie farbowanie. To by dopiero było...

reklama
Do góry