O 17.30- 18 będą wyniki
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 17.30- 18 będą wyniki
Tia wiem, niestety zawsze[emoji23][emoji23][emoji23]Jak by od tyłu przyatakował to można w tym czasie pielić[emoji16][emoji16][emoji16]. Tasza ty zawsze znajdziesz rozwiązanie[emoji23]
Nie ma czego się bać ja przy pierwszym też się bałam, męża prosiłam żeby mi zrobił, (w końcu i tak zrobiłam go sama ) ale nie było tak źle, nic nie boli, a jeszcze jak pomyślisz ze kazdy zastrzyk przybliża Cie do tego aby zostać mama, to naprawdę stają sie one czystą przyjemnościąTaak Dokładnie tak, uda Nam sie!
Z niecierpliwością czekam az otworza klinike i bedziemy mogli działać Troszke sie boje tych zastrzykow w brzuch... Ale jestem gotowa na wszystko żeby w końcu zajść w ciążę i doczekać sie cudu
Dobrze, nasz też mieszkanie demolujetaki wiek chyba, wszystko wyciąga, jest mega ciekawy, chce uczestniczyć we wszystkim najchetniej jakby go przy tym nosić
a ja już staram się mniej dźwigać, więc szukamy innych naziemnych domowych atrakcji
Dziękuję [emoji7] aż piszczę dziś ze szczęścia [emoji16][emoji16][emoji16]
Obrazilas sie? Jesli masz taka potrzebe wstrzymania sie ze wszystkim to spoczko, ale musisz sobie wyznaczyc jakas granice@Camilleka puk puk
Istnieje taka teoria ze nieplodnosc idiopatyczna to czesto problemy z immunologią, sprawdzalas juz cos ?Chciałam tak na gorąco podzielić się wizyta bo mam błagam w głowie! Klinika w Rzeszowie lekarze mówią że wyniki męża są bardzo złe. Konsultacja telefoniczna z białym stokiem: tylko in vitro. A dziś lekarz z bociana w Warszawie mówi że on nie widzi przyczyny w wynikach męża i na ten moment jeszcze się wstrzymamy z in vitro. Kolejna diagnostyka. Ja się zastrzelę chyba. Wiadomość Dobra i niedobra bo słowa niepłodność idiopatyczna nie brzmi za dobrze.