reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chciałam tak na gorąco podzielić się wizyta bo mam błagam w głowie! Klinika w Rzeszowie lekarze mówią że wyniki męża są bardzo złe. Konsultacja telefoniczna z białym stokiem: tylko in vitro. A dziś lekarz z bociana w Warszawie mówi że on nie widzi przyczyny w wynikach męża i na ten moment jeszcze się wstrzymamy z in vitro. Kolejna diagnostyka. Ja się zastrzelę chyba. Wiadomość Dobra i niedobra bo słowa niepłodność idiopatyczna nie brzmi za dobrze.

Taak ❤️ Dokładnie tak, uda Nam sie! 😘
Z niecierpliwością czekam az otworza klinike i bedziemy mogli działać 😊 Troszke sie boje tych zastrzykow w brzuch... Ale jestem gotowa na wszystko żeby w końcu zajść w ciążę i doczekać sie cudu ❤️❤️❤️
Nie ma czego się bać 😉 ja przy pierwszym też się bałam, męża prosiłam żeby mi zrobił, (w końcu i tak zrobiłam go sama 😂😂😂🤦‍♀️) ale nie było tak źle, nic nie boli, a jeszcze jak pomyślisz ze kazdy zastrzyk przybliża Cie do tego aby zostać mama, to naprawdę stają sie one czystą przyjemnością 😉

Dobrze, nasz też mieszkanie demoluje😉taki wiek chyba, wszystko wyciąga, jest mega ciekawy, chce uczestniczyć we wszystkim najchetniej jakby go przy tym nosić 😀
a ja już staram się mniej dźwigać, więc szukamy innych naziemnych domowych atrakcji😉

A który to tydzień? Płeć znana? :)

Ale oni demoluja tak, że wszystkie termostaty na kaloryferach rozmontowali, blokady na drzwiach (te chroniące przed dziećmi ) odklejone (raz na dwa- trzy dni kropelką sklejam i się wtedy złoszczą, że mają problem), fotel i stolik (ciężki, ok. 30 kg) przesuwają na drugi koniec pokoju, rolety ściągają. .. ostatnio jeden z nich wymyślił: "trafię w tv, czy nie".

Dziewczyny jak jest z zakupami w orsseman przez neta? Mozna sobie normalnie zamowic paczke z w ieksza iloscia - chodzi mi o chemie. @sandra777.12 odezwij sie -ona ma 8.05 urodziny ;) Ja dzisiaj pracuje na calego ale juz na programie a nie na tele ;) Dzwonilam tez do Gamety i dzisiaj jedziemy na biocenoze , jestem tez umowiona na za dwa tygodnie na histero ;) Co prawda bede w polowie cyklu a bardziej przy koncowce ale to podobno nie ma wiekszego znaczenia a teraz tam robia sortowo ;/ Ciekawe czy moge sobie zamowic taka paczke do paczkomatu z rosmana?

reklama
Chciałam tak na gorąco podzielić się wizyta bo mam błagam w głowie! Klinika w Rzeszowie lekarze mówią że wyniki męża są bardzo złe. Konsultacja telefoniczna z białym stokiem: tylko in vitro. A dziś lekarz z bociana w Warszawie mówi że on nie widzi przyczyny w wynikach męża i na ten moment jeszcze się wstrzymamy z in vitro. Kolejna diagnostyka. Ja się zastrzelę chyba. Wiadomość Dobra i niedobra bo słowa niepłodność idiopatyczna nie brzmi za dobrze.
Istnieje taka teoria ze nieplodnosc idiopatyczna to czesto problemy z immunologią, sprawdzalas juz cos ?

Do góry