reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kochanie mam tylko u mnie to sie innaczej nazywa... sprobuje wrzucic zdjecie tylko moj super nowy tele ma za duza rozdzilenosc i nie chce sie wrzucic. Specjalnie zwrocilam uwage na ta interlukeine mam w normie wszystskie wyniki, nie ma nic do czego mozna by sie bylo pryczepic tylko to C4-C8 troszenke poza norma no i te nk 12 a dziewczyny pisza ze powinno byc do 10... czekam jeszcze tylko na kir...
No jak cytokiny Ci wyszły dobrze, to wow😀
Czyli jednak zapomniałam [emoji33][emoji1751][emoji8]
Tabletki na pamięć się kłaniają [emoji1751][emoji1751][emoji1751]
Albo ciasto z orzechami😉orzechy są dobre na wszystko😀

Ostatnia edycja:
reklama
Oj jak ja Cię rozumiem kochana. Caly czas nasze zycie kreci sie wokol in vitro. Zakazy, nakazy, ja tez mam dość. Po ponad 10 latach juz jestem tym zmęczona. Tez mam takie mysli zeby odpuścić a potem slysze o kolejnej ciazy na forum i znajduje się do walki. Dzięki dziewczyny ze jesteście ❤
Nie odpuszczaj❤️Uda się, jeszcze trochę i na pewno!!! 😘😘😘

Kilka foteczek dołu bo małż chrapie jeszcze na gorze 🤣🤣🤣jeszcze duuuuzo do zrobienia , ale cieszę się tym co mamy 😌w kuchni mamy stary antyczny stół -przybornik / obstawiamy , ze jakiegoś stolarza sprzed lat - taki z imadłem i umazany farba i z licznymi nacięciami . Ale to mój ukochany mebel w całym domu 🥰kocham przy nim pic poranna kawkę ❤Stół w patio , to moja druga miłość .. kosztował kupe kasy i musieliśmy odmówić sobie innych rzeczy,ale zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia i musieliśmy go mieć 😉
Jak pięknie!!! ❤️❤️❤️

Mi tez się mega podoba drzewko oliwne, ale u nas w klimacie nie przezimuje 😭😭😭 ale kombinuje jakby tu je wnosić jak coś na zimę ;) wczoraj w Novum było takie 😍Zobacz załącznik 1115444
To slynne drzewko to akurat na pewno jest warte duuuuuuuuużo $$$$$$$$😀😀😀
ale robi wrażenie, zawsze w filmach o in vitro kręconych tam musi byc najazd na drzewko bo ono jest mega charakterystyczne😊i piękne 😍

Hej dziewczyny:)
Ja znowu wracam po przerwie. Jednak podeszliśmy do procedury ( mimo wielu stresów) i chyba się udało. Dzisiaj jest 6 dpt i beta 34,66.
Miałam podawana wczesna blastocyste 1AB. Myślałam, że jest za słaba ale chyba dała radę. Zobaczymy co dalej.

Hej dziewczyny, mam pytanie. Jutro mamy pierwsza wizytę w sprawie in vitro. I zastanawiam się jaka jest szansa na to że lekarz zdecyduje się podać dwa zarodki? Mam mniej niż 35 lat.

reklama
A takie cuś śmieszne[emoji12]
216d0fc8234a0f6b4b647e2dee9fef7d.jpeg

Do góry