reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kilka foteczek dołu bo małż chrapie jeszcze na gorze 🤣🤣🤣jeszcze duuuuzo do zrobienia , ale cieszę się tym co mamy 😌w kuchni mamy stary antyczny stół -przybornik / obstawiamy , ze jakiegoś stolarza sprzed lat - taki z imadłem i umazany farba i z licznymi nacięciami . Ale to mój ukochany mebel w całym domu 🥰kocham przy nim pic poranna kawkę ❤Stół w patio , to moja druga miłość .. kosztował kupe kasy i musieliśmy odmówić sobie innych rzeczy,ale zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia i musieliśmy go mieć 😉
Na cię nie mogę, ale piękny stół!!! Baaardzo lubię takie oryginalne rzeczy! Tak jak mega piękny stół @fredka84 😍

reklama
Serio tyle kosztuje drzewko oliwne ?????😩😩😩to chyba odpuszczę w tym roku ☹
Mi tez się mega podoba drzewko oliwne, ale u nas w klimacie nie przezimuje 😭😭😭 ale kombinuje jakby tu je wnosić jak coś na zimę ;) wczoraj w Novum było takie 😍
EEED2C04-EEC9-4A12-A193-6BA35D805067.jpeg

Kilka foteczek dołu bo małż chrapie jeszcze na gorze [emoji1787][emoji1787][emoji1787]jeszcze duuuuzo do zrobienia , ale cieszę się tym co mamy [emoji18]w kuchni mamy stary antyczny stół -przybornik / obstawiamy , ze jakiegoś stolarza sprzed lat - taki z imadłem i umazany farba i z licznymi nacięciami . Ale to mój ukochany mebel w całym domu [emoji3059]kocham przy nim pic poranna kawkę [emoji3590]Stół w patio , to moja druga miłość .. kosztował kupe kasy i musieliśmy odmówić sobie innych rzeczy,ale zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia i musieliśmy go mieć [emoji6]
Ale pięknie !!! Cu-do-wnie!!!!![emoji7][emoji7][emoji7]

Uuuu, ale ty groźna [emoji12]. To wszystko ciężkie do wytłumaczenia, dzięki roslinkom i tej pracy w ogrodzie jeszcze się nie załamałam a jak podejdę do leczenia i się nie uda to wtedy będzie dopiero lipa. Mialam leczyć się wiosną i taki był mój plan, a teraz się wszystko jebie. Będę Tobie kibicować a ja za miesiąc zobaczę co zrobię.
Ja wiem,ze wstaniesz ktoregos dnia i poczujesz,ze juz jestes gotowa. Tak jak niektóre dziewczyny tutaj. Doliny, załamki az tu nagle bach! Mają już siły i chęci do walki! I to się czuje czytając posty.
Ja doskonale Cię rozumiem. Naprawde. Bo ja należę do takich osób,które wszystko zawsze sobie planowaly i jak nie daj boże się posypalo to dostawalam kurw..icy. A ciągłe odmawianie sobie wszystkiego potęguje taka flustracje.. I potem im bardziej chcesz tym bardziej dostajesz po tyłku.
Nie rób nic na siłę. Ja wiem,że i tak nie odpuscisz. Masz tutaj ogromne wsparcie. [emoji123][emoji123][emoji123] i jeszcze jedno Ci napisze. Ja za tym 3 transferem wiedzialam, że jak się nie uda to 4 podejścia szybko nie będzie. Mialam w głowie to,że to bedzie ostatni nasz zarodek, i przed jego podaniem bedziemy chcieli zbadać immunologie. Dlatego też maz zmienił pracę aby na spokojnie zarobić i na immunologie i na kolejną stymulacje. I tak jak 2 pierwsze transfery były takie na spince, już, szybko, jeden po drugim , tak z tym 3 inaczej podeszłam, trochę jakby od razu zakładając, że się nie uda i miejsca w głowie wlasnie ten dalszy plan. I jak widzisz życie zaskakuje. I tak, niejedna z Was sobie pomyśli,że łatwo mi pisać, bo udało się tuż przed wybuchem pandemii i nie wiem co to znaczy czekać niewiadomo ile i na co..Ale uważam, że na to nikt nie miał wpływu A co ma byc to bedzie... trzymaj się!!!

Ja wiem,ze wstaniesz ktoregos dnia i poczujesz,ze juz jestes gotowa. Tak jak niektóre dziewczyny tutaj. Doliny, załamki az tu nagle bach! Mają już siły i chęci do walki! I to się czuje czytając posty.
Ja doskonale Cię rozumiem. Naprawde. Bo ja należę do takich osób,które wszystko zawsze sobie planowaly i jak nie daj boże się posypalo to dostawalam kurw..icy. A ciągłe odmawianie sobie wszystkiego potęguje taka flustracje.. I potem im bardziej chcesz tym bardziej dostajesz po tyłku.
Nie rób nic na siłę. Ja wiem,że i tak nie odpuscisz. Masz tutaj ogromne wsparcie. [emoji123][emoji123][emoji123] i jeszcze jedno Ci napisze. Ja za tym 3 transferem wiedzialam, że jak się nie uda to 4 podejścia szybko nie będzie. Mialam w głowie to,że to bedzie ostatni nasz zarodek, i przed jego podaniem bedziemy chcieli zbadać immunologie. Dlatego też maz zmienił pracę aby na spokojnie zarobić i na immunologie i na kolejną stymulacje. I tak jak 2 pierwsze transfery były takie na spince, już, szybko, jeden po drugim , tak z tym 3 inaczej podeszłam, trochę jakby od razu zakładając, że się nie uda i miejsca w głowie wlasnie ten dalszy plan. I jak widzisz życie zaskakuje. I tak, niejedna z Was sobie pomyśli,że łatwo mi pisać, bo udało się tuż przed wybuchem pandemii i nie wiem co to znaczy czekać niewiadomo ile i na co..Ale uważam, że na to nikt nie miał wpływu A co ma byc to bedzie... trzymaj się!!!
Aż nie wiem co Ci napisać za tak miłe słowa [emoji3590]. Ja się nie poddaje tylko przesuwam o miesiąc lub dwa[emoji8]. Cały czas walczę ze sobą czy zacząć leczenie i odstawić na bok pasję mojego życia, która sprawia że zapominam o wszystkich problemach świata, czy po prostu przesunąć leczenie i żyć pełną parą przez najbliższe dwa miesiące [emoji848]. W tym cyklu na stówę odpuszczam a za miesiąc zobaczę [emoji3590].
Jezuuuu, ja to zawsze zrobię zamieszanie na forum, przepraszam [emoji1751][emoji1751][emoji1751]
@bazylia128 ty moja parówko, ty się skup na sobie i nie przejmuj się moimi fazami [emoji8]. Za miesiąc, ewentualnie za dwa, możesz mnie bić jeśli dalej będę głupoty gadała[emoji12]

Doskonale Cie rozumiem jak sie czujesz, ja również przeczytalam ze w UK kliniki maja znowu zaczac działać od 11 maja i z radosci skakałam do sufitu 😁 Tak samo jak Ty bede podchodzila do pierwszego in-vitro.. Oby Nam się udalo, będę trzymała kciuki 😊😘😘
Powiem tak, ja jestem pewna ze sie uda ❤️ Mi jak i tobie 😘❤️i juz niedługo będziemy mogły cieszyć sie z tego błogosławionego stanu ❤️ Ja juz po badaniach jeszcze tylko usg i działamy ❤️❤️ juz tak niewiele, juz tak blisko 😍 Boziu zwariuje z tego szczęścia 😍😍❤️

Super;) Bardzo dobre podejście;) z dnia na dzień będzie co raz lepiej, a 5 maj już za rogiem ;) Trzymam kciuki i dawaj znać jak postępują "prace " [emoji110][emoji110][emoji110][emoji4]
Ja juz prawie gotowa 😍❤️ Psychicznie jak i fizycznie, oraz pod kątem badań. Jeszcse tylko usg piersi mi zostało ale juz na szczęście sie umówiłam (chodź latwo nie było) i juz na początku czerwca jedziemy po leki i wszystko co potrzeba 😍❤️ Ale sie ciesze 😍❤️

Super że możesz zacząć działać[emoji3526]. Miło czytać jak ktoś jest taki pełny nadzieji i energii [emoji3590]
A co do bratowej, to z własnego doświadczenia powiem ci, że z czasem będzie lepiej. Poukladasz sobie wszystko w głowie i zaczniesz z nią normalnie rozmawiać [emoji846]. Nie mówię, że będziesz skakała z nią z radości i głaskała ja po brzuszku, ale po prostu przestaniesz jej tak bardzo zazdrościć i będziesz po swojemu cieszyła się jej szczęściem [emoji8]
Ja mam nadzieję ze zdążę i będziemy razem chodzić z brzuchami 😍😍❤️ Wiem ze jeszcze jest pewna droga przed nami ale już bliżej niz dalej i juz niedługo, coraz bliżej 😍😍❤️

reklama
Do góry