Taaaak ma wg nas stary stolarski .. a może szewca jakiegoś dom dla gości zawsze otwartyA ten stol to ma jakies imadlo? Pierwzy raz cos takiego widze a taborety jakie maja nozki Kiedy nas zaprosisz na parapetówke?
reklama
I nawet nie wiesz jak sobie w tym momencie przeje.. bałaś [emoji12]Taaaak ma [emoji16]wg nas stary stolarski .. a może szewca jakiegoś [emoji848][emoji848][emoji848]dom dla gości zawsze otwarty [emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Jedna i na dole kibelek@Lola83 a masz dwie lazienki? Poka
bazylia128
Fanka BB :)
W TV to mialasHe ? to do mnie ?
Aaaaaaaa. Hahahahah .. nieeee dzień dobry TVN leciałoW TV to mialas
bazylia128
A zawsze myslalam ze ty tak maszTak, tak, wiemy że rozkladasz zdjęcia na części pierwsze [emoji23]. Pewnie wyświetlasz je na dużym ekranie [emoji8]
Kiedyś było tak, ze nie było implantacji zrobiła dziewczyna panel nk wyszło wysokie. Mądry lekarz szukał dalej okazało się ze ma bakterie. Ogółem chlamydie ureoplasma powodują poronienia lub brak implantacji. Ale to na forum był brak implantacji który był pewnie spowodowany wysokim NK. U Ciebie implantacja jest. Np przy endometrioze np tez podaje się steryd bo nie ma implantacji przez układ immunologiczny.Dzien dobry A od czego taki bol głowy? JAk dlugo sie jedzie pociagiem z Krakowa do Warszawy? Lubie pociagi od malego. Jak mieszkalam w Katowicach to czesto jezdzilismy pociagami do Krakowa bo bliziutko Tak sobie wlasnie pomyslalam ze ja chyba tez musze porobic wymazy - czy nie ? Mialam robione do stymulacji wiec moze jeszcze sa wazne? Nikt mi nic nie pmowil ale pamietam @Czarna1985 historie bo sie okazalo ze ma jakies bakterie ? Kurcze moglam dopytac - jutro tam jeszcze zadzwonie
bazylia128
tak kiedys tez na to patrzylam jak i na te inne bambusy Kuo sobie - nie zalujSerio tyle kosztuje drzewko oliwne ?????to chyba odpuszczę w tym roku ☹
reklama
bazylia128
No ja sie zdecydowalam na zrobienie laparo ale juz nie w tym cyklu i chyba nie rzy tam zarodku... Zobaczymy co bedzie dalejKiedyś było tak, ze nie było implantacji zrobiła dziewczyna panel nk wyszło wysokie. Mądry lekarz szukał dalej okazało się ze ma bakterie. Ogółem chlamydie ureoplasma powodują poronienia lub brak implantacji. Ale to na forum brak implantacji był pewnie spowodowany wysokim NK. U Ciebie implantacja jest... bo zarodek to inaczej alleloprzeszczep płodowy. Czyli przy endometrioze np tez podaje się steryd bo nie ma implantacji przez układ immunologiczny.
Podziel się: