O kuwa, już się robi szefowa. Zaraz będę w chałupce [emoji8]Co z tym ciastem? Bo ma juz się nie mogę doczekać tego zdjęcia. Fredka daj chociaż pooglądać.
reklama
Za taki wyczyn jak najbardziej należy Ci się nagroda [emoji7]. Ja nie umiem takich normalnych pączków robić, tylko te mini serowe. A masz w środku jakieś nadzienie? Ja najbardziej lubię z dżemerem[emoji39]Ja grzecznie wczoraj [emoji16]ale dzis od rana rządzę w kuchni[emoji6] to jest moja nagroda za trening [emoji23]
@Aaaanna ty sępie [emoji23]. Miałaś do mnie na ciacho wpadać [emoji23]Czy ja widze pączki [emoji39][emoji39][emoji39]?
Mogę się cichutko na jednego wcisnąć [emoji3] ale bym sobie zjadła takiego z cukrem pudrem mniam [emoji1786][emoji1786]
Aaaanna
Fanka BB :)
Ja tu od wczoraj o cieście czytam sama nic nie mam to chociaż ekran wylize. Obiecuje nie będzie szefowac ale daj oko nacieszyć [emoji3][emoji3][emoji3]
O kuwa, już się robi szefowa. Zaraz będę w chałupce [emoji8]
Aaaanna
Ja dam radę i z paczkiem i ciastem. Spoko loko .[emoji3][emoji3]
@Aaaanna ty sępie [emoji23]. Miałaś do mnie na ciacho wpadać [emoji23]
Aaaanna
A w poniedziałek to ktory dzień po transferze?
Co myslisz żeby pobrać krew jutro i w środę?
Doris30:-)
7dpt a w środę 9dpt, a w sobotę normalnie bym robiła testA w poniedziałek to ktory dzień po transferze?
Służbowo byłam na konferencji i zawsze z takich podróży alkohol jakiś przytargam. Kiedyś aż walizkę musiałam kupić bo stara nie wytrzymała haha. Po takiej konferencji zostaje kilka dni i zwiedzam sobie ....
Miasto tak daleko a jednak tak nam bliskie. Pierwsze badania Syberii , mapy , opisy fauny i flory często wykonywali zesłańcy z Polski. W muzeum widziałam opracowania, napisane odręcznie przez Polaków. Jest też taka biblioteka, archiwum badań Syberii, tam też pełno śladów naszych rodaków. Ludzie tam często mają polskie korzenie. Trochę to smutne, że tak daleko ich wygnało
Czad[emoji7]. Ja kilka lat temu miałam straszną fazę na książki o sybirakach i kołchozach, pochłaniałam je jak głupia. Straszne czasy ale i ludzie wielcy [emoji3590]
Aaaanna
Jak dobrze pamiętam Ty żadnej gonadotripiny nie brałaś prawda? Bo gonadotripiny mogą dawać wynik fałszywie dodatni nawet i przez tydzień zależnie od dawki.
A w poniedziałek to ktory dzień po transferze?
reklama
Tak tak, moja Laura, która się jeszcze nie urodziła też uwielbia [emoji23]Kochana daj przepis może zrobię w tygodniu bo moja Laura uwielbia [emoji1787][emoji1787]
Podziel się: