reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy ja widze pączki [emoji39][emoji39][emoji39]?
Mogę się cichutko na jednego wcisnąć [emoji3] ale bym sobie zjadła takiego z cukrem pudrem mniam [emoji1786][emoji1786]
Tak kochana pączki. Caly tydzien na nie czekalam😂Jasne , zapraszam . A nawet spakuje na wynos wiec czekam na Ciebie. Chetnie bym kawke z kims wypila bo mezulek w pracy a ja sama bidulka w domu😔

Takie cuda z miętą też uwielbiam [emoji7]. Znasz się na rzeczy [emoji12]
Edit oj prawie mi uciekł ten Władywostok [emoji33]. Opowiadaj co ty tam robiłaś
Służbowo byłam na konferencji i zawsze z takich podróży alkohol jakiś przytargam. Kiedyś aż walizkę musiałam kupić bo stara nie wytrzymała haha. Po takiej konferencji zostaje kilka dni i zwiedzam sobie ....
Miasto tak daleko a jednak tak nam bliskie. Pierwsze badania Syberii , mapy , opisy fauny i flory często wykonywali zesłańcy z Polski. W muzeum widziałam opracowania, napisane odręcznie przez Polaków. Jest też taka biblioteka, archiwum badań Syberii, tam też pełno śladów naszych rodaków. Ludzie tam często mają polskie korzenie. Trochę to smutne, że tak daleko ich wygnało :(

Test dobrze że zrobiłaś przez to poczuła się lepiej. Ale zawsze trzeba zachować spokój do momentu aż na USG będzie cokolwiek widać. Jak masz możliwość pobierz krew będziesz miała pewność. A póki co niestety musisz czekać na dalszy rozwój sytuacji.
Dziewczyny boje się że za wcześnie zrobiłam test [emoji85][emoji85] jutro zrobię a w środę na krew

A mój M zrobił nam dziś jajecznicę [emoji4]na masełku, z kabanosami, papryką i szczypiorkiem[emoji4]ja wczoraj nabyłam świeże bułki z chia, plus zrobilam sałatkę i było pycha[emoji4][emoji39][emoji4]a kakao to chętnie też sobie zrobię, ale już raczej po drzemce[emoji4]
A no same smakołyki macie [emoji7]. Pyszota [emoji7]
Ja wczorajszego naleśnika tylko zjadłam.
I już na torze jestem. Mojego musiałam zawieźć bo strach żeby sam kierował. Zrobił tą swoją kozą jedno kółko i mówi że już nawet kaca nie ma [emoji23]

1588493496716.jpeg
IMG_20200503_095503.jpeg

reklama
Test dobrze że zrobiłaś przez to poczuła się lepiej. Ale zawsze trzeba zachować spokój do momentu aż na USG będzie cokolwiek widać. Jak masz możliwość pobierz krew będziesz miała pewność. A póki co niestety musisz czekać na dalszy rozwój sytuacji.
Co myslisz żeby pobrać krew jutro i w środę?

Do góry