reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja w poniedziałek mam wolne i jadę do takiej małej szkółki[emoji846]. Jadę busem [emoji12]
Oj to beda powazne zakupy ;) Ja o kasie tez juz nie wspomne ile to wszystko kosztuje. Same badania immuno, teraz jeszcze hostero ze 3 tys, pozniej transfer z dodatkami wyjdzie ze 2 tysie no a pozniej jeszcze jak trzeba bedzie to kolejna stymulacja ;( Staram sie o tym nie myslec bo chyba zwariuje jak tak bede to wszystko przeliczac ;( Tak bym juz chciala przejsc do kolejnego etapu ;( Zresztą co tu duzo pisac - jak kazda z nas ;)

reklama
Oj to beda powazne zakupy ;) Ja o kasie tez juz nie wspomne ile to wszystko kosztuje. Same badania immuno, teraz jeszcze hostero ze 3 tys, pozniej transfer z dodatkami wyjdzie ze 2 tysie no a pozniej jeszcze jak trzeba bedzie to kolejna stymulacja ;( Staram sie o tym nie myslec bo chyba zwariuje jak tak bede to wszystko przeliczac ;( Tak bym juz chciala przejsc do kolejnego etapu ;( Zresztą co tu duzo pisac - jak kazda z nas ;)
Te cholerne pieniądze [emoji22]. Aż strach to wszystko liczyć [emoji853].

Dobry plan[emoji12]
Tez bym pojechała, ale balkon juz caly obsadzony[emoji12] Moze kiedys domku sie dorobie, chociaz przez to in vitro to juz w to wątpię i wtedy tez busikiem bede jeździc do ogrodniczych! [emoji16][emoji16]
Fajnie że choć balkon jest [emoji8]. Zawsze możesz kilka pięknych roślinek posadzić i dbać, to też frajda [emoji8]

Aaaaaa w końcu mogę zacząć na nowo badania 😍😍 właśnie dostałam informacje ze od 5 maja otwierają moja klinikę😍😍 nawet nie wiedziecie jak sie ciesze, łzy same lecą, ale to sa łzy szczęścia. Pogodziłam sie juz z ciaza bratowej ( moze nie do końca, ale na razie ograniczylam kontakty do minimum... Tak mi lepiej 😔) ale wiecie co, niedługo ja też będę mama, tak jak kazda z was!! Wracam z podwójna siłą do tego i wiem ze tym razem wszystko ułoży sie dobrze. Wierzę ze pozostałe badania szybko zrobię i w koncy podejdę do mojego pierwszego(mam nadzieję udanego) in vitro 😍 serce mi podpowiada ze teraz będzie inaczej ❤️

reklama
Aaaaaa w końcu mogę zacząć na nowo badania 😍😍 właśnie dostałam informacje ze od 5 maja otwierają moja klinikę😍😍 nawet nie wiedziecie jak sie ciesze, łzy same lecą, ale to sa łzy szczęścia. Pogodziłam sie juz z ciaza bratowej ( moze nie do końca, ale na razie ograniczylam kontakty do minimum... Tak mi lepiej 😔) ale wiecie co, niedługo ja też będę mama, tak jak kazda z was!! Wracam z podwójna siłą do tego i wiem ze tym razem wszystko ułoży sie dobrze. Wierzę ze pozostałe badania szybko zrobię i w koncy podejdę do mojego pierwszego(mam nadzieję udanego) in vitro 😍 serce mi podpowiada ze teraz będzie inaczej ❤
Kochana super ze będziesz mogła już zacząć trzymam kciuki żeby wszystko się udalo😍😍❤️❤️

Do góry