reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A my właśnie sobie tańczyliśmy na tarasie do „ti amo” bo tak nas wzięło na male tance - taka piękna pogoda, ze muszę się poczuć trochę na wolności [emoji3059] i szczerze mówiąc to nie chce jeszcze otwierać wina, poczekam do obiadu [emoji2957][emoji2957][emoji2957] wiec robię wszystko żeby zająć czas [emoji23] i gdyby nie to, ze niedziela wielkanocna to bym ogródek przekopała...jakbyśmy nie mieli sąsiadów wokoło to pewnie bym to zrobiła ale mąż mi schował łopatę żeby mnie nie kusiło [emoji41]
A co złego w kopa iu w niedzielę?[emoji6] trzeba podażać za potrzebami[emoji6]

reklama
To wszystko przez @nieagatka, nagadała się o ciastach i grzeszne słowa znalazły dobry grunt i wykiełkowały[emoji23][emoji23][emoji23]
Babka, mazurek i sernik[emoji23][emoji23][emoji23]
Będę gruba!!!!
20200411_154402.jpeg
20200411_154414.jpeg
20200412_121916.jpeg

Tia.. a po głowie już następne chodzą, człowiek niewyżarty[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja się zastanawiałam co zjeść i wybór był miedzy serem białym a rolmopsem😆na razie zjadłam ser...i selera naciowego (teraz wchodzi mi tak jak wcześniej marchewka).
Ale ten śledź nie daje mi spokoju😂😂😂czeka na mnie... Woła z lodówki... trudne wybory...

reklama
Do góry