reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem czy to ma jakikolwiek sens miałam podane 2 zarodki najlepszej jakości i się nie udało nie mam pojęcia czemu
To Twój pierwszy transfer? Dobrze pamiętam?
W Gyncentrum się leczysz u M.ercika?
Niestety bardzo rzadko udaje się za pierwszym razem😕😕😕Ty wykupiłaś ostatecznie ten pakiet 2+1? Bo z tej procedury już nie masz nic na lodowisku?
A betę dla pewności bym zbadała w poniedziałek. Ale to ja.
Którego dnia cyklu miałaś transfer?

Tak to moje pierwszy transfer. Lecze się w gyncentrum u dr mercika. Transfer Milan w 13 dniu cyklu. Niestety miałam tylko 2 zarodki klasy 8 AA i nie mam nic więcej więc czeka mnie wszystko od początku. Tak mam wykupiony pakiet 2 +1. Dzwonię do kliniki i pytam co dalej

Nie wiem czy to ma jakikolwiek sens miałam podane 2 zarodki najlepszej jakości i się nie udało nie mam pojęcia czemu
Ja nie mam pojęcia jak to jest w 6dpt bo nigdy tak wcześnie nie odwazylam się badać. Ale jak 3dniowe to bym tak jak pisze Murawa powtórzyła aby mieć pewność. Zobaczysz co Ci odpowiedzą z kliniki. Tymczasem przytulam z całych sił.

Dzwoniłam do kliniki powiedzieli bym powtórzyła badanie w poniedziałek jeśli beta wyjdzie ujemna to mam odstawić leki i przyjść na wizytę po miesiączce. A nie wiecie czy były tu dziewczyny które w 10 dpt miały bete 0 A później się ona podniosła??

Tak to moje pierwszy transfer. Lecze się w gyncentrum u dr mercika. Transfer Milan w 13 dniu cyklu. Niestety miałam tylko 2 zarodki klasy 8 AA i nie mam nic więcej więc czeka mnie wszystko od początku. Tak mam wykupiony pakiet 2 +1. Dzwonię do kliniki i pytam co dalej
Też u Niego będę się leczyć. Szybko ten transfer. 13 dc... Nawet jak na sztuczny. To ja zawsze 11dc i 13dc miałam podgląd endo. Hmmm. A pamiętasz jaka grubość endometrium miałaś w dniu transferu, lub na ostatnim podglądzie?

reklama
Do góry