reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To uciekaj na watek ciezarowek... Mnie w..rzaja takie problemy i to ze pisze to teraz to tylko daje upust swojej zlosci bo wczesniej nie reagowalam ;(
Wiesz co ja zawsze staram się napisać dobre słowo, dla ciebie dziś również bo wiem co przezywasz niedawno byłam na twoim miejscu ale przestań już !
Masz focha bo dziewczyna zaszła w ciąże a ty nie ??? Halo !! Niedawno przechodziła to samo co my wszystkie ! Może jej post był troszkę nie na miejscu ale ma prawo tu być !!! Ty tez histeryzujesz jak wszystkie ale po to tu jesteśmy żeby się wspierać. Chcesz to mnie zlinczuj teraz ale zrobiłaś przykrość nie tylko tej dziewczynie ale innym również.

To uciekaj na watek ciezarowek... Mnie w..rzaja takie problemy i to ze pisze to teraz to tylko daje upust swojej zlosci bo wczesniej nie reagowalam ;(
To naprawde nie miłe co piszesz...jeszcze nie tak dawno ktoś zapraszal @Liliana87 na wątek ciezarowek i napisałaś zeby nigdzie nie szły..
Zresztą, Ty i tak dzisiaj masz gdzieś co Ci ktoś napisze..

Już powiedziałam ze chce skończyć ten temat a ty wciąż go drazysz, jeśli tak bardzo chcesz pójdę

@Artemida90 Kochana spokojnie.Nikt Cie stąd nie przegoni.To forum jest dla wszystkich.Zresztą jest tu dużo więcej zaciążonych Kobitek,które nadal się udzielają i BARDZO DOBRZE!!! Masz takie samo prawo tu być ,jak my wszystkie :)

to jest jakies scien fiction ;) I co dalej nie mam argumentow? Dostalam caly raport z hodowli na maila... Wydaaje sie ze sytuacja ich przersta tylko dlaczego moim zdrowiem?

Wiesz co prześpij się że swoim problemem bo niepotrzebnie upuszczasz swój gniew na innych wypominajac błahe problemy i lepsze życie za granicami itp to niesprawiedliwe!!!!jak ty pisałaś o swoich problemach w pracy że tam kogoś przyuczalas itp ktoś też zmagal się wtedy z większymi problemami A nigdy nic Ci nie wymawial.Wszystkie Ci i twoim zarodkom kibicujemy wierzymy że będzie dobrze zobacz twój mąż mówi że w razie nawet calkowitej lipy dacie radę z pieniędzmi A były tu kobietki które mogły chciały A przestały bo tylko i wyłącznie kasa byla ich problemem.

reklama
Do góry