reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czekałam 4 miesiące [emoji20]i znowu będę czekać .... normalnie nie dana jest mi ta laparoskopia

Jeżeli Ci ę to pocieszy, to ja w zeszłym roku mimo, że takich przebojów jak teraz nie było, to czekałam od 2 kwietnia do 25 września na laparoskopię 😉 co miesiąc albo mi się okres przesunął, albo doktorkowi nie pasowało bo rzadko w szpitalu bywał 😘

reklama
Czekałam 4 miesiące [emoji20]i znowu będę czekać .... normalnie nie dana jest mi ta laparoskopia
A już Ci dali znać,ze odwołują?
Niestety kochana, teraz wszystko wywrocone do góry nogami;( ludzie czasami po kilka lat czekają na jakas operację na NFZ A tu np szpital zamkneli;( az sie boje pomyśleć co będzie w służbie zdrowia jak zacznie wszystko wracać do normy..

Jasne mogę napisać, ale mój lekarz odpisuje zawsze z przynajmniej dwudniowym poślizgiem, a nie chciałam do niego dzwonić w niedzielę. Jutro jak tak dalej będzie to zadzwonię do niego.Dzięki
Zadzwoń po co masz się stresować . Małych pieniędzy nie biorą a telefon to max. Dwie.minuty. a bóle jakieś masz ??

Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??

U mnie okres przyszedł dokładnie 10 dni po punkcji, jeszcze w trakcie brania zastrzyków przeciwzakrzepowych, też się zdziwiłam, że to już

Kochna Masz jakieś zdjecia albo pomysły na pokoik?
Na razie musimy zweryfikowac,czy Twoj pomysł przetrwa tydzien,chyb ze Ty z tych zdecydwanych[emoji16]
Ja raz weszłam na Pinterest i przy co drugim zdjeciu mówiłam "o to jest to" [emoji13]
Dzis moj mąż przemówił o bejbiku,bo on z tych z dziennym limitem słów i pytał kiedy sie biore za pokój dziecinny i mowie ze lipiec sierpień. Wtedy bedzie szansa ze nie bedzie trzeba malować albo zmieniać tapety jeszcze przed porodem jak mi się pomysł inny urodzi.

Właśnie chciałam pojeździć do sklepów i pooglądać i wpaść na pomysł. Wole wymyślać coś swojego niż korzystać z gotowców - znajdę, wcisnę guzik i pach za kilka dni w domu. Na razie przeglądam strony bo to mi pozostało. Robię sobie tydzień odpoczynku od pracy - zgłoszę zika i będę odpoczywać może pod koniec tygodnia świeże i pozytywne myśli przyjdą do głowy

Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??
Spokojnie mi pani doktor odrazu mówiła ze okres przyjdzie szybko po punkcji. Dokładnie 7 dnia się pojawił a jeśli chodzi o plamienia to nie miałam odrazu krew

reklama
Dobra dziewczyny skończmy temat moich rozterek. Nie było tematu. Głupio zrobiłam ze napisałam tak blacha i głupia rzecz. Następnym razem zastanowię się 3 razy zanim napisze
To uciekaj na watek ciezarowek... Mnie w..rzaja takie problemy i to ze pisze to teraz to tylko daje upust swojej zlosci bo wczesniej nie reagowalam ;(

Do góry