reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czekałam 4 miesiące [emoji20]i znowu będę czekać .... normalnie nie dana jest mi ta laparoskopia

Jeżeli Ci ę to pocieszy, to ja w zeszłym roku mimo, że takich przebojów jak teraz nie było, to czekałam od 2 kwietnia do 25 września na laparoskopię 😉 co miesiąc albo mi się okres przesunął, albo doktorkowi nie pasowało bo rzadko w szpitalu bywał 😘

reklama
Czekałam 4 miesiące [emoji20]i znowu będę czekać .... normalnie nie dana jest mi ta laparoskopia
A już Ci dali znać,ze odwołują?
Niestety kochana, teraz wszystko wywrocone do góry nogami;( ludzie czasami po kilka lat czekają na jakas operację na NFZ A tu np szpital zamkneli;( az sie boje pomyśleć co będzie w służbie zdrowia jak zacznie wszystko wracać do normy..

Jasne mogę napisać, ale mój lekarz odpisuje zawsze z przynajmniej dwudniowym poślizgiem, a nie chciałam do niego dzwonić w niedzielę. Jutro jak tak dalej będzie to zadzwonię do niego.Dzięki
Zadzwoń po co masz się stresować . Małych pieniędzy nie biorą a telefon to max. Dwie.minuty. a bóle jakieś masz ??

Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??

U mnie okres przyszedł dokładnie 10 dni po punkcji, jeszcze w trakcie brania zastrzyków przeciwzakrzepowych, też się zdziwiłam, że to już

Kochna Masz jakieś zdjecia albo pomysły na pokoik?
Na razie musimy zweryfikowac,czy Twoj pomysł przetrwa tydzien,chyb ze Ty z tych zdecydwanych[emoji16]
Ja raz weszłam na Pinterest i przy co drugim zdjeciu mówiłam "o to jest to" [emoji13]
Dzis moj mąż przemówił o bejbiku,bo on z tych z dziennym limitem słów i pytał kiedy sie biore za pokój dziecinny i mowie ze lipiec sierpień. Wtedy bedzie szansa ze nie bedzie trzeba malować albo zmieniać tapety jeszcze przed porodem jak mi się pomysł inny urodzi.

Właśnie chciałam pojeździć do sklepów i pooglądać i wpaść na pomysł. Wole wymyślać coś swojego niż korzystać z gotowców - znajdę, wcisnę guzik i pach za kilka dni w domu. Na razie przeglądam strony bo to mi pozostało. Robię sobie tydzień odpoczynku od pracy - zgłoszę zika i będę odpoczywać może pod koniec tygodnia świeże i pozytywne myśli przyjdą do głowy

Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??
Spokojnie mi pani doktor odrazu mówiła ze okres przyjdzie szybko po punkcji. Dokładnie 7 dnia się pojawił a jeśli chodzi o plamienia to nie miałam odrazu krew

reklama
Dobra dziewczyny skończmy temat moich rozterek. Nie było tematu. Głupio zrobiłam ze napisałam tak blacha i głupia rzecz. Następnym razem zastanowię się 3 razy zanim napisze
To uciekaj na watek ciezarowek... Mnie w..rzaja takie problemy i to ze pisze to teraz to tylko daje upust swojej zlosci bo wczesniej nie reagowalam ;(

Do góry