reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No tak!!! Najwiekszy problem jaki kupie wozek... Sorry dzisiaj nie pojmuje tego, moze w innym dniu innaczej bym zreagowala. U mnie lipa, rycze, kolejne trzy odpadly i czekaja do jutra. Po moim sms zadzwonil sam D i mnie uspokajal. Nie pojete dla mnie jest to jak z takiej ilosci pecherzykow tylko tyle zarodkow. Podobno z 6 doby mama wysoki wskaznij ciac - tak mi przez 15 min tlumaczyl Pawel... dwie sa zamrozone z 5 dnia... dwie czekaja ;( Powstrzymuje sie przed rzuceniem z balkonu 😅 😅 😅 Łukasz lezal ze mna na podlodze w lazience na lyczeczke... w kocu mnie ogarnal i wzial do lozka, przespalam ze dwie godziny bo placz mnie wykonczyl... JA juz nie wiem co dalej?
Bardzo Ci współczuję ale każdy ma swoje problemy z którymi się chce tu podzielić więc mimo twojego gorszego dnia nie dogaduj innym bo może to kogoś zranic .A za twoje kropki trzymam ogromne kciuki.

reklama
Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??
Ja niestety nie pamiętam jak było u mnie po punkcji, okresy zawsze mialam nieregularne.. Ale tak sobie myślę,ze po punkcji moglo sie rozregulowac bo to jednak spora ingerencja.. A nie masz możliwości napisać do lekarza i zapytać?
A no i zastrzyki na pewno rozrzedzają krew , to też może mieć wpływ..

@bazylia128 Wiem, że osoby które wszystkich zawsze pocieszają mają najgorsze opory w mózgu, żeby pocieszenie przez inne osoby im pomagało. Domyślam się, że rzucasz kurwami, chujami i innym słodkimi epitetami. Morze łez też rozumiem. Ale ja jestem przypadkiem, że dwa zarodki to cudowny wynik 😘 może właśnie te dwa waleczne się przyjmą? Czemu w nie nie wierzysz? Wiem, że nieudane transfery nie pomagają być dobrej myśli, ale tak jak dziewczyny piszą, nie zostałaś z niczym. Masz minimum dwa zarodki. Piękne, waleczne, właściwe. Dwa jeszcze walczą. Trochę wiary kobieto!

A jak jeszcze raz pomyślisz, że to Twoja wina to Cię znajdę i Ci wpierdole!

I wybaczcie, ale ja te uważam, że są ważniejsze rzeczy dla niemowlaka niż nowe mebelki... Współczuję wszystkim, które rodzą w najbliższym czasie, bo nawet nie wiedzą czy nie trafia do szpitala gdzie akurat będzie jakiś przypadek tego gówna. I uważam, że sytuacja do końca wakacji się unormuje. A kupić wózek z netu trzymając maleńki cud pod sercem/na rękach nie jest tragedią. Tyle walczenia o to malutkie serduszko, tyle strachu i stresu, że powinnyśmy dziękować, że nam się udało mieć transfery zakończone sukcesem przed tym co się teraz dzieje, a nie panikować i stresować nasze maluszki. Takie jest moje zdanie.

Więc @Artemida90 udało się! Masz serduszko, które bije pod Twoim sercem. To maleństwo potrzebuje spokoju i Twojego szczęścia. A jak się urodzi to miłości i opieki. Nie będzie pamiętać czy miało nowe mebelki. Nasze matki i babcie rodziły dzieci w dużo gorszych czasach i dawały radę. I te dzieciaki kiedyś były szczęśliwsze jak teraz. Pewnie, że jako matka chcesz dać wszystko co najlepsze. Ale zanim maleństwo się urodzi wszystko się unormuje! ☺

@nieagatka Uważam, że nie kopie się leżącego. Każdy inaczej przeżywa stres związany ze stymulacją i punkcją i jesteśmy tu po to żeby się wspierać a nie obwiniać i jeździć po sobie.

Nie uważam ,by @nieagatka kopała leżącego🧐🧐🧐

Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??

Długie? to jakie? Ilo dniowe? Tez sie nie znam kurka zbyt bardzo....

Ja niestety nie pamiętam jak było u mnie po punkcji, okresy zawsze mialam nieregularne.. Ale tak sobie myślę,ze po punkcji moglo sie rozregulowac bo to jednak spora ingerencja.. A nie masz możliwości napisać do lekarza i zapytać?
Jasne mogę napisać, ale mój lekarz odpisuje zawsze z przynajmniej dwudniowym poślizgiem, a nie chciałam do niego dzwonić w niedzielę. Jutro jak tak dalej będzie to zadzwonię do niego.Dzięki

Jezusicku . Dobrnęłam...
@Netiaskitchen mam nadzieję,że Maksik już całkiem zdrowy? Wstręt do Twej ulubionej marchewy? jak żyć;);););)?
@Waleczna36 ja bym poszła na tę betę-niejasna ta Twoja sytuacja jest i może jutro ta beta cosik więcej nam powie.Ale to ja. A Ty się kieruj serduchem 😘
@Alicja90 bliżniaki? ale czad! trzymam mocno kciuki ,by oba zostały z Mamusią i były zdrowe i piękne😍😍😍
@goffa13 śliczny brzusio🥰🥰🥰
@Liliana87 ależ z Ciebie chudzinka🧐🧐🧐😎
@Artemida90 cudny brzusio😍😍😍 i nie uciekaj nam nigdzie-rozumiem Twoje niepokoje-tak jak i innych. Jesteśmy na różnych etapach,każda ma prawo martwić się o coś innego.Ta sytuacja jest nowa,wyjątkowa dla nas wszystkich...Nie zapominajmy o empatii.Dla mnie nie ma dobrego wytłumaczenia na jej brak😘
@sandra777.12 u Kurci JEREMI, ma już miesiąc 🥰🥰🥰
@Tasza z naszego spotkanka nici przez to dziadostwo!!! buuuuu
@fredka84 jak ja Cię rozumiem... u mnie bez leków immuno też lipa...
Fajowe kiecki zakupiłaś 🧐🧐🧐;););)👍👍👍 i proszę uważaj na głowę-przyda Ci się w ciąży🤪🤪🤪😬😬😬
@nadzieja xxx Dzieeeewczynka!!!!!!!!! JUUUPIIII 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
@Dakita30 Gratuluję Synka 🥰🥰🥰 Będzie Mamusiny,wymarzony...
@NadziejaJest -gratuluję Mamusia-cudne foty 🥰 🥰 🥰
@Aaaanna beta powyżej tysiąca chyba już nie podwaja się co 48h a co 72h? lub 96h? nie wiem czy dobrze pamiętam...w każdym razie trzymam mocno✊✊✊ za ten naturalny Cud!
@Smętna30 ależ cudna fota🥰🥰🥰 gratuluję!
@nieagatka dzięki za głos rozsądku.
@ilmenau zerkasz tu jeszcze czasami?
@Margit2018 co tam u Ciebie w tych trudnych czasach?
@Olusja1987 Ty Kochana się nic nie odzywasz?

Witam nowe Dziewczynki :)
Boooooooże 😂😂😂 że Ty to wszystko zapamiętałaś !! Gratuluje pamięci 😂
Zdrówka 😘

reklama
Do góry