Bardzo Ci współczuję ale każdy ma swoje problemy z którymi się chce tu podzielić więc mimo twojego gorszego dnia nie dogaduj innym bo może to kogoś zranic .A za twoje kropki trzymam ogromne kciuki.No tak!!! Najwiekszy problem jaki kupie wozek... Sorry dzisiaj nie pojmuje tego, moze w innym dniu innaczej bym zreagowala. U mnie lipa, rycze, kolejne trzy odpadly i czekaja do jutra. Po moim sms zadzwonil sam D i mnie uspokajal. Nie pojete dla mnie jest to jak z takiej ilosci pecherzykow tylko tyle zarodkow. Podobno z 6 doby mama wysoki wskaznij ciac - tak mi przez 15 min tlumaczyl Pawel... dwie sa zamrozone z 5 dnia... dwie czekaja ;( Powstrzymuje sie przed rzuceniem z balkonu Łukasz lezal ze mna na podlodze w lazience na lyczeczke... w kocu mnie ogarnal i wzial do lozka, przespalam ze dwie godziny bo placz mnie wykonczyl... JA juz nie wiem co dalej?
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Ja niestety nie pamiętam jak było u mnie po punkcji, okresy zawsze mialam nieregularne.. Ale tak sobie myślę,ze po punkcji moglo sie rozregulowac bo to jednak spora ingerencja.. A nie masz możliwości napisać do lekarza i zapytać?Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??
A no i zastrzyki na pewno rozrzedzają krew , to też może mieć wpływ..
Artemida90
Dobra dziewczyny skończmy temat moich rozterek. Nie było tematu. Głupio zrobiłam ze napisałam tak blacha i głupia rzecz. Następnym razem zastanowię się 3 razy zanim napisze
@bazylia128 Wiem, że osoby które wszystkich zawsze pocieszają mają najgorsze opory w mózgu, żeby pocieszenie przez inne osoby im pomagało. Domyślam się, że rzucasz kurwami, chujami i innym słodkimi epitetami. Morze łez też rozumiem. Ale ja jestem przypadkiem, że dwa zarodki to cudowny wynik może właśnie te dwa waleczne się przyjmą? Czemu w nie nie wierzysz? Wiem, że nieudane transfery nie pomagają być dobrej myśli, ale tak jak dziewczyny piszą, nie zostałaś z niczym. Masz minimum dwa zarodki. Piękne, waleczne, właściwe. Dwa jeszcze walczą. Trochę wiary kobieto!
A jak jeszcze raz pomyślisz, że to Twoja wina to Cię znajdę i Ci wpierdole!
I wybaczcie, ale ja te uważam, że są ważniejsze rzeczy dla niemowlaka niż nowe mebelki... Współczuję wszystkim, które rodzą w najbliższym czasie, bo nawet nie wiedzą czy nie trafia do szpitala gdzie akurat będzie jakiś przypadek tego gówna. I uważam, że sytuacja do końca wakacji się unormuje. A kupić wózek z netu trzymając maleńki cud pod sercem/na rękach nie jest tragedią. Tyle walczenia o to malutkie serduszko, tyle strachu i stresu, że powinnyśmy dziękować, że nam się udało mieć transfery zakończone sukcesem przed tym co się teraz dzieje, a nie panikować i stresować nasze maluszki. Takie jest moje zdanie.
Więc @Artemida90 udało się! Masz serduszko, które bije pod Twoim sercem. To maleństwo potrzebuje spokoju i Twojego szczęścia. A jak się urodzi to miłości i opieki. Nie będzie pamiętać czy miało nowe mebelki. Nasze matki i babcie rodziły dzieci w dużo gorszych czasach i dawały radę. I te dzieciaki kiedyś były szczęśliwsze jak teraz. Pewnie, że jako matka chcesz dać wszystko co najlepsze. Ale zanim maleństwo się urodzi wszystko się unormuje! ☺
@nieagatka Uważam, że nie kopie się leżącego. Każdy inaczej przeżywa stres związany ze stymulacją i punkcją i jesteśmy tu po to żeby się wspierać a nie obwiniać i jeździć po sobie.
Nie uważam ,by @nieagatka kopała leżącego
Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??
Długie? to jakie? Ilo dniowe? Tez sie nie znam kurka zbyt bardzo....
Jasne mogę napisać, ale mój lekarz odpisuje zawsze z przynajmniej dwudniowym poślizgiem, a nie chciałam do niego dzwonić w niedzielę. Jutro jak tak dalej będzie to zadzwonię do niego.DziękiJa niestety nie pamiętam jak było u mnie po punkcji, okresy zawsze mialam nieregularne.. Ale tak sobie myślę,ze po punkcji moglo sie rozregulowac bo to jednak spora ingerencja.. A nie masz możliwości napisać do lekarza i zapytać?
Ruda08
Boooooooże że Ty to wszystko zapamiętałaś !! Gratuluje pamięciJezusicku . Dobrnęłam...
@Netiaskitchen mam nadzieję,że Maksik już całkiem zdrowy? Wstręt do Twej ulubionej marchewy? jak żyć?
@Waleczna36 ja bym poszła na tę betę-niejasna ta Twoja sytuacja jest i może jutro ta beta cosik więcej nam powie.Ale to ja. A Ty się kieruj serduchem
@Alicja90 bliżniaki? ale czad! trzymam mocno kciuki ,by oba zostały z Mamusią i były zdrowe i piękne
@goffa13 śliczny brzusio
@Liliana87 ależ z Ciebie chudzinka
@Artemida90 cudny brzusio i nie uciekaj nam nigdzie-rozumiem Twoje niepokoje-tak jak i innych. Jesteśmy na różnych etapach,każda ma prawo martwić się o coś innego.Ta sytuacja jest nowa,wyjątkowa dla nas wszystkich...Nie zapominajmy o empatii.Dla mnie nie ma dobrego wytłumaczenia na jej brak
@sandra777.12 u Kurci JEREMI, ma już miesiąc
@Tasza z naszego spotkanka nici przez to dziadostwo!!! buuuuu
@fredka84 jak ja Cię rozumiem... u mnie bez leków immuno też lipa...
Fajowe kiecki zakupiłaś i proszę uważaj na głowę-przyda Ci się w ciąży
@nadzieja xxx Dzieeeewczynka!!!!!!!!! JUUUPIIII
@Dakita30 Gratuluję Synka Będzie Mamusiny,wymarzony...
@NadziejaJest -gratuluję Mamusia-cudne foty
@Aaaanna beta powyżej tysiąca chyba już nie podwaja się co 48h a co 72h? lub 96h? nie wiem czy dobrze pamiętam...w każdym razie trzymam mocno za ten naturalny Cud!
@Smętna30 ależ cudna fota gratuluję!
@nieagatka dzięki za głos rozsądku.
@ilmenau zerkasz tu jeszcze czasami?
@Margit2018 co tam u Ciebie w tych trudnych czasach?
@Olusja1987 Ty Kochana się nic nie odzywasz?
Witam nowe Dziewczynki
Zdrówka
No u mnie to jest od 29-34 dni.....Nie uważam ,by @nieagatka kopała leżącego
Długie? to jakie? Ilo dniowe? Tez sie nie znam kurka zbyt bardzo....
Dobra dziewczyny skończmy temat moich rozterek. Nie było tematu. Głupio zrobiłam ze napisałam tak blacha i głupia rzecz. Następnym razem zastanowię się 3 razy zanim napisze
Przestań!
NadziejaJest
reklama
Cio Ty ....JAM Stara,juz pamięć nie ta...notatki kuwa robiłam cały dzieńBoooooooże że Ty to wszystko zapamiętałaś !! Gratuluje pamięci
Zdrówka
Podziel się: