reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oooooo jestem pod wrażeniem. Serio wszystko nadrabialas[emoji3][emoji3][emoji3]
Mam powtórzyć bete jutro i zobaczymy. Mam nadzieję że masz racje. [emoji3][emoji3]
Jezusicku . Dobrnęłam...
@Netiaskitchen mam nadzieję,że Maksik już całkiem zdrowy? Wstręt do Twej ulubionej marchewy? jak żyć;);););)?
@Waleczna36 ja bym poszła na tę betę-niejasna ta Twoja sytuacja jest i może jutro ta beta cosik więcej nam powie.Ale to ja. A Ty się kieruj serduchem [emoji8]
@Alicja90 bliżniaki? ale czad! trzymam mocno kciuki ,by oba zostały z Mamusią i były zdrowe i piękne[emoji7][emoji7][emoji7]
@goffa13 śliczny brzusio[emoji3059][emoji3059][emoji3059]
@Liliana87 ależ z Ciebie chudzinka[emoji3166][emoji3166][emoji3166][emoji41]
@Artemida90 cudny brzusio[emoji7][emoji7][emoji7] i nie uciekaj nam nigdzie-rozumiem Twoje niepokoje-tak jak i innych. Jesteśmy na różnych etapach,każda ma prawo martwić się o coś innego.Ta sytuacja jest nowa,wyjątkowa dla nas wszystkich...Nie zapominajmy o empatii.Dla mnie nie ma dobrego wytłumaczenia na jej brak[emoji8]
@sandra777.12 u Kurci JEREMI, ma już miesiąc [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
@Tasza z naszego spotkanka nici przez to dziadostwo!!! buuuuu
@fredka84 jak ja Cię rozumiem... u mnie bez leków immuno też lipa...
Fajowe kiecki zakupiłaś [emoji3166][emoji3166][emoji3166];););)[emoji106][emoji106][emoji106] i proszę uważaj na głowę-przyda Ci się w ciąży[emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji51][emoji51][emoji51]
@nadzieja xxx Dzieeeewczynka!!!!!!!!! JUUUPIIII [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
@Dakita30 Gratuluję Synka [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Będzie Mamusiny,wymarzony...
@NadziejaJest -gratuluję Mamusia-cudne foty [emoji3059] [emoji3059] [emoji3059]
@Aaaanna beta powyżej tysiąca chyba już nie podwaja się co 48h a co 72h? lub 96h? nie wiem czy dobrze pamiętam...w każdym razie trzymam mocno[emoji110][emoji110][emoji110] za ten naturalny Cud!
@Smętna30 ależ cudna fota[emoji3059][emoji3059][emoji3059] gratuluję!
@nieagatka dzięki za głos rozsądku.
@ilmenau zerkasz tu jeszcze czasami?
@Margit2018 co tam u Ciebie w tych trudnych czasach?
@Olusja1987 Ty Kochana się nic nie odzywasz?

Witam nowe Dziewczynki :)

reklama
Masz rację. Każdy ma swoje racje i może niech każdy przy nich zostanie.
Kurde, dziewczyny, nie kłóćcie się [emoji135]. Mamy huj...owe czasy i każdą z nas męczy inna zmora. Jesteśmy tu aby się wspierać a ten jeb...aby wirus nawet na forum robi nam syf.
Wszystkie jesteśmy poddenerwowane - nawet nasz forumowy dobry duszek Necia, musiała przez tydzień sobie to wszystko w głowie poukładać [emoji3590]. A co dopiero takie nerwusy i narwańce jak ja na przykład [emoji846]
Jak to mówi Lola- peace and love [emoji3590]
@bazylia128 wiesz że cię kofammmm[emoji3590]
@nieagatka z twoimi radami również się bardzo liczę [emoji8]

Skonczmy te dyskusje.
Ja jestem wybuchowa, sram kasa, a Bazylia moze pluc jadem, bo ma zly dzien i kazdy ma to zrozumiec. Zastanow sie czasami nad soba. Nie jestes jedyna tutaj, ktora przez to przechodzi. To, ze ktos dotarl juz dalej nie sprawia, ze jego droga byla latwiejsza.
Mozesz sie wkurzac, masz do tego prawo, ale pisanie kogos, ze jego strach i obawy to pierdoly przy Twoich bylo slabe i tylko na to chcialam zwrocic uwage. A Ty teraz zaczynasz wyciagac jakies smieci. Tyle w temacie.
Zly dzien mozna miec jak sie wdepnie w gowno, przebiegnie czarny kot przez droge a szef sie na ciebie zle spojrzy bo mu zona w nocy nie dala... Trudno opisac moj dzisejszy dzien...

Jezusicku . Dobrnęłam...
@Netiaskitchen mam nadzieję,że Maksik już całkiem zdrowy? Wstręt do Twej ulubionej marchewy? jak żyć;);););)?
@Waleczna36 ja bym poszła na tę betę-niejasna ta Twoja sytuacja jest i może jutro ta beta cosik więcej nam powie.Ale to ja. A Ty się kieruj serduchem 😘
@Alicja90 bliżniaki? ale czad! trzymam mocno kciuki ,by oba zostały z Mamusią i były zdrowe i piękne😍😍😍
@goffa13 śliczny brzusio🥰🥰🥰
@Liliana87 ależ z Ciebie chudzinka🧐🧐🧐😎
@Artemida90 cudny brzusio😍😍😍 i nie uciekaj nam nigdzie-rozumiem Twoje niepokoje-tak jak i innych. Jesteśmy na różnych etapach,każda ma prawo martwić się o coś innego.Ta sytuacja jest nowa,wyjątkowa dla nas wszystkich...Nie zapominajmy o empatii.Dla mnie nie ma dobrego wytłumaczenia na jej brak😘
@sandra777.12 u Kurci JEREMI, ma już miesiąc 🥰🥰🥰
Fajowe kiecki zakupiłaś 🧐🧐🧐;););)👍👍👍 i proszę uważaj na głowę-przyda Ci się w ciąży🤪🤪🤪😬😬😬
@nadzieja xxx Dzieeeewczynka!!!!!!!!! JUUUPIIII 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
@Dakita30 Gratuluję Synka 🥰🥰🥰 Będzie Mamusiny,wymarzony...
@NadziejaJest -gratuluję Mamusia-cudne foty 🥰 🥰 🥰
@Aaaanna beta powyżej tysiąca chyba już nie podwaja się co 48h a co 72h? lub 96h? nie wiem czy dobrze pamiętam...w każdym razie trzymam mocno✊✊✊ za ten naturalny Cud!
@Smętna30 ależ cudna fota🥰🥰🥰 gratuluję!

No a jak u Ciebie? Zdążyłaś zacząć te nową pracę? Bo cała reszta chyba się przeparkowała na po epidemii... Masakra, co? Jak się w ogóle czujesz? Jak plecy? I nastrój? Bo na forum jak widzisz, emocje, spięcia, każdy chidzi podkurwiony tym co się dzieje.
U mnie młody prawie ok, czasem zakaszle, jeszcze w nocy czasem coś go męczy, ale to już mam nadzieję sama końcówka. Ja aktualnie jakoś się ogarnęłam. Mam nadzieję, że chwilę mi się uda w takim pogodzeniu z sytuacją pociągnąć.

Wow, ale nadrobilas;) szacun;)
Jak widzisz, wróciłaś w ciężkim dla wszystkich czasie.. trzymam kciuki i mam nadzije,zee już niedługo wszystkie bedziemy się z tego śmiać i powrócimy wspólnie do walki. Jak Twój kręgosłup? Poskladalas go troszeczkę??

Troszkę tak.
Ja teraz mam przerwę w szkoleniu do końca miesiąca. 100 % płatne. Ze względu na wirusa .TAKŻE TERAZ BĘDĘ NA BIEŻĄCO.Przynajmniej ten tydzień 🤪 🤪 🤪
Co do trudnego momentu to tak,trudne jest to wszystko-bardzo. Dla Nas wszystkich. Jak każdy mam swoje przemyślenia-szczerze to dziwię się sobie,że tak spokojnie przyjęłam to ,że w kompletnie "nie wiadomo kiedy" odkładają się nasze plany...Mam 39 lat. Jak ma się udać ,to i uda się za rok...Teraz najważniejsze by Mąż był zdrowy,Rodzice,Bracia i ich dzieci...
Także luzujmy gaty,patrzmy w miarę obiektywnie ,starajmy się szanować siebie nawzajem.Serio ,jak ja nie lubię tu kwasów:no2::no2::no2:

Jezusicku . Dobrnęłam...
@Waleczna36 ja bym poszła na tę betę-niejasna ta Twoja sytuacja jest i może jutro ta beta cosik więcej nam powie.Ale to ja. A Ty się kieruj serduchem [emoji8]
@Alicja90 bliżniaki? ale czad! trzymam mocno kciuki ,by oba zostały z Mamusią i były zdrowe i piękne[emoji7][emoji7][emoji7]
@goffa13 śliczny brzusio🥰🥰🥰
@Liliana87 ależ z Ciebie chudzinka🧐🧐🧐[emoji41]
@Artemida90 cudny brzusio[emoji7][emoji7][emoji7] i nie uciekaj nam nigdzie-rozumiem Twoje niepokoje-tak jak i innych. Jesteśmy na różnych etapach,każda ma prawo martwić się o coś innego.Ta sytuacja jest nowa,wyjątkowa dla nas wszystkich...Nie zapominajmy o empatii.Dla mnie nie ma dobrego wytłumaczenia na jej brak[emoji8]
@sandra777.12 u Kurci JEREMI, ma już miesiąc 🥰🥰🥰
Fajowe kiecki zakupiłaś 🧐🧐🧐;););)[emoji106][emoji106][emoji106] i proszę uważaj na głowę-przyda Ci się w ciąży🤪🤪🤪[emoji51][emoji51][emoji51]
@nadzieja xxx Dzieeeewczynka!!!!!!!!! JUUUPIIII 🥰🥰🥰🥰[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
@Dakita30 Gratuluję Synka 🥰🥰🥰 Będzie Mamusiny,wymarzony...
@NadziejaJest -gratuluję Mamusia-cudne foty 🥰 🥰 🥰
@Aaaanna beta powyżej tysiąca chyba już nie podwaja się co 48h a co 72h? lub 96h? nie wiem czy dobrze pamiętam...w każdym razie trzymam mocno[emoji110][emoji110][emoji110] za ten naturalny Cud!
@Smętna30 ależ cudna fota🥰🥰🥰 gratuluję!

Nie uciekam nigdzie, biłam się z myślami czy napisać o tym co mnie gryzie... myślałam ze inaczej mnie potraktują dziewczyny ale już nie będę. Boje się ze będę zła matka... no ale przecież to tylko wybory. Kiedyś obiecałam sobie ze jak zajdę to mój cud będzie miał wszystko. Zobaczymy może to wszystko puści i mogę dzisiejsze rozterki wydadzą mi się śmieszne i głupie.

@bazylia128 Wiem, że osoby które wszystkich zawsze pocieszają mają najgorsze opory w mózgu, żeby pocieszenie przez inne osoby im pomagało. Domyślam się, że rzucasz kurwami, chujami i innym słodkimi epitetami. Morze łez też rozumiem. Ale ja jestem przypadkiem, że dwa zarodki to cudowny wynik 😘 może właśnie te dwa waleczne się przyjmą? Czemu w nie nie wierzysz? Wiem, że nieudane transfery nie pomagają być dobrej myśli, ale tak jak dziewczyny piszą, nie zostałaś z niczym. Masz minimum dwa zarodki. Piękne, waleczne, właściwe. Dwa jeszcze walczą. Trochę wiary kobieto!

A jak jeszcze raz pomyślisz, że to Twoja wina to Cię znajdę i Ci wpierdole!

I wybaczcie, ale ja te uważam, że są ważniejsze rzeczy dla niemowlaka niż nowe mebelki... Współczuję wszystkim, które rodzą w najbliższym czasie, bo nawet nie wiedzą czy nie trafia do szpitala gdzie akurat będzie jakiś przypadek tego gówna. I uważam, że sytuacja do końca wakacji się unormuje. A kupić wózek z netu trzymając maleńki cud pod sercem/na rękach nie jest tragedią. Tyle walczenia o to malutkie serduszko, tyle strachu i stresu, że powinnyśmy dziękować, że nam się udało mieć transfery zakończone sukcesem przed tym co się teraz dzieje, a nie panikować i stresować nasze maluszki. Takie jest moje zdanie.

Więc @Artemida90 udało się! Masz serduszko, które bije pod Twoim sercem. To maleństwo potrzebuje spokoju i Twojego szczęścia. A jak się urodzi to miłości i opieki. Nie będzie pamiętać czy miało nowe mebelki. Nasze matki i babcie rodziły dzieci w dużo gorszych czasach i dawały radę. I te dzieciaki kiedyś były szczęśliwsze jak teraz. Pewnie, że jako matka chcesz dać wszystko co najlepsze. Ale zanim maleństwo się urodzi wszystko się unormuje! ☺️

@nieagatka Uważam, że nie kopie się leżącego. Każdy inaczej przeżywa stres związany ze stymulacją i punkcją i jesteśmy tu po to żeby się wspierać a nie obwiniać i jeździć po sobie.

reklama
@bazylia128 Wiem, że osoby które wszystkich zawsze pocieszają mają najgorsze opory w mózgu, żeby pocieszenie przez inne osoby im pomagało. Domyślam się, że rzucasz kurwami, chujami i innym słodkimi epitetami. Morze łez też rozumiem. Ale ja jestem przypadkiem, że dwa zarodki to cudowny wynik [emoji8] może właśnie te dwa waleczne się przyjmą? Czemu w nie nie wierzysz? Wiem, że nieudane transfery nie pomagają być dobrej myśli, ale tak jak dziewczyny piszą, nie zostałaś z niczym. Masz minimum dwa zarodki. Piękne, waleczne, właściwe. Dwa jeszcze walczą. Trochę wiary kobieto!

A jak jeszcze raz pomyślisz, że to Twoja wina to Cię znajdę i Ci wpierdole!

I wybaczcie, ale ja te uważam, że są ważniejsze rzeczy dla niemowlaka niż nowe mebelki... Współczuję wszystkim, które rodzą w najbliższym czasie, bo nawet nie wiedzą czy nie trafia do szpitala gdzie akurat będzie jakiś przypadek tego gówna. I uważam, że sytuacja do końca wakacji się unormuje. A kupić wózek z netu trzymając maleńki cud pod sercem/na rękach nie jest tragedią. Tyle walczenia o to malutkie serduszko, tyle strachu i stresu, że powinnyśmy dziękować, że nam się udało mieć transfery zakończone sukcesem przed tym co się teraz dzieje, a nie panikować i stresować nasze maluszki. Takie jest moje zdanie.

Więc @Artemida90 udało się! Masz serduszko, które bije pod Twoim sercem. To maleństwo potrzebuje spokoju i Twojego szczęścia. A jak się urodzi to miłości i opieki. Nie będzie pamiętać czy miało nowe mebelki. Nasze matki i babcie rodziły dzieci w dużo gorszych czasach i dawały radę. I te dzieciaki kiedyś były szczęśliwsze jak teraz. Pewnie, że jako matka chcesz dać wszystko co najlepsze. Ale zanim maleństwo się urodzi wszystko się unormuje! [emoji5]

@nieagatka Uważam, że nie kopie się leżącego. Każdy inaczej przeżywa stres związany ze stymulacją i punkcją i jesteśmy tu po to żeby się wspierać a nie obwiniać i jeździć po sobie.

Ciesze się jak cholera ze jestem w ciąży i rośnie we mnie mały cud - nie będę już biadolić. Muszę tylko zweryfikować późniejsze plany, cieszyć się ciaza tylko inaczej

Do góry