A ja się zgadzam z @Netiaskitchen. Każdy ma inne poczucie własnej wartości i pewności siebie- bo myśle, ze tez o to tu chodzi. Im człowiek bardziej pewny siebie tym jego wiara w powodzenie we wszystko co robi jest większa. A młodych matek które sobie nie radzą albo boja się cokolwiek zrobić z dzieckiem bo nie czuja się pewnie jest masa!!! Moj tatus jak ja i moja siostra byłyśmy małe to musiał nas kąpać bo moja mamusia się bała, ze nam coś zrobi...i tak po prostu jest. Każdy jest inny i każdy ma inne lęki. Pewnie, ze z czasem każdy nabiera praktyki. Ale potrzeba czasu i wsparcia.Przesadzasz.
reklama
U mnie własnie klinika wydała oświadczenie że procedury rozpoczęte zostaną dokończone ale nie rekomendują rozpoczynanie nowych. Ja jutro mam punkcje..ponieważ panikara jestem proszę Was o info czego się mogę spodziewać po punkcji, .a co powinno mnie zaniepokoić....
@bazylia128 co porabiasz?
Artemida90
Fanka BB :)
Aaa. A u mnie tam gdzie prowadze ciaze jest zakaz przychodzenia z osoba towarzyszaca. rozumiem to tylko musze przetrawic. Maz zawsze widział Kropka i teraz mielismy słuchać serduszka. Opowiem mu..oby tylko wszystko bylo dobrze. Bo tak piszecie o tym rozciaganiu macicy a u mnie NIC. Nic mnie nie boli.. Dobrze ze mnie mdli. To jeszcze daje mi spokoj.
Mam znajoma która wcale nie czuła bolu i na moje pytanie czy ćmi ja podbrzusze to nawet nie znała tego terminu wiec pewnie nie przeżyła tego, a za chwile rodzi. U mnie brak mdłości, ale wciąż nie mogę umyć zębów na czczo. Po pracy czuje mega zmęczenie i ból pleców - a to dopiero początek.
Dziś pogadałam z mężem i będziemy robić raczej tylko badanie DNA płodu z mojej krwi - tzw NIPT, jest dokładniejsze niż to krew+usg, wole zapłacić więcej i mieć większa gwarancje (w Holandii NIPT to koszt 177€ a ten drugi 170€ także różnica żadna) w czwartek na wizycie konsultacyjnej podejmujemy już ostateczna decyzje - aczkolwiek boje się tego badania bo wiem ze jeśli wyjdzie zły wynik to przepłacze cała ciąże.
bazylia128
Zrobilam golabki i zle sie czuje ;( Czuje sie jak bym juz miala grype ;(@bazylia128 co porabiasz?
Moje wyszły niezbyt dobre bo użyłam innego mięsa niż zawsze [emoji19].Zrobilam golabki i zle sie czuje ;( Czuje sie jak bym juz miala grype ;(
Co tam sobie ubzduralaś? Coś cię boli?
bazylia128
Ogolnie slabo sie czuje nawet jesc mi sie nie chce... Wkurza mnie ten korona ;( Boje sie jezdzic do kliniki przeciez tam sie tyle ludzi przewija z zagranicy... I jeszcze zabieg do tego nawet mi sie w glowie kolujeMoje wyszły niezbyt dobre bo użyłam innego mięsa niż zawsze [emoji19].
Co tam sobie ubzduralaś? Coś cię boli?
Cześć. Dzięki, że pytasz.@Murawa jak tam po wczorajszej mega super hiper ważnej wizycie???????
Mam nadzieję, że wszystko dobrze [emoji3590]
Ujowo.
Stracilam 250 zł. Na czekałam się godzinę pod gabinetem i dalej g... No wiem.
Dostałam namiar na super endokrynologa i tyle.
No i szczegółowe naprawdę badanie. Ginekologicznie to na lewym jajniku torbiel oczywiście.
Na prawym super zawodniku, jak to ujął gin, około 10 oocytów. Widocznych, bo mówi, że jeszcze pewno pochowane.
Ech. Fredka. Mówię Ci jestem zła i zrezygnowana.
Choć przy tym co się dzieje, to UJ wie czy nasze planowanie cokolw da. Bo nie wiadomo czy człowiek dożyje. I teraz to już nie czcza gadanina.
reklama
motylek24
Dziecko wywróci wasz świat do góry nogami. Już nigdy nic nie będzie tak samo Czy lepiej czy gorzej.....Na pewno nie jest tak jak pokazują na obrazkach i w reklamach . Kobieta z bobasem przy piersi, śliczna, umalowana, uśmiechnięta haha.Myślę, ze większość kobiet przy pierwszej ciąży i dziecku ma wiele wątpliwości. Ja nie pokusilabym się o stwierdzenie,ze macierzyństwo jest proste. [emoji41]
Podziel się: