reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale nie pisałaś, że miałaś podany 2d zarodek? Ja po 3d miałam sprawdzić 12dpt chociaż dziewczyny pisały że długo czekałam.

Tak, miałam podany 2d zarodek. Przed punkcja była ustalane, że transfer blastki będzie we wtorek, ale że tak mało się zaplodniło to podali 2d. I miałam sprawdzić dopiero po 14 dniach czyli w sobotę a w sobotę w moich okolicach ciężko o badanie krwi. Zresztą leki mam tylko do środy wieczora i nie wiem czy jest sens wykupywać kolejna receptę.

reklama
A namierzylaś ten prolutex? Bo ja jutro będę w tej naszej invikcie nawet 2 razy i caly dzien będę krążyć po mieście bo mam jeszcze badania okresowe do zrobienia, to mogę sprawdzić w tej aptece i jak chcesz to Ci zakupię i nawet noge od razu jutro wysłać. Daj znać czy nadal potrzeba.
Nie, nie namierzyłam. Rano jeszcze marek zobaczy w Koszalinie. Jak nie bedzie to się odezwę dobrze? Dziękuję [emoji8]

Dopiero nadrabiam forum, jeszcze tyle stron do przeczytania [emoji43] brzuch mam wielki cały czas, muszę szukać luźnych rzeczy w szafie, żeby się nie rzucał w oczy :) W nocy śniło mi się, że dzwonili z kliniki i nic się nie zapłodniło [emoji33] obudziłam się o 3 i nie mogłam spać. Ale na szczęście okazało się odwrotnie [emoji3059] z 6 zapłodnionych komórek zamrozili 5 blastek - dwie wczoraj, trzy dziś, podobno ładne i dobrej klasy, ale byłam w szoku i nie zapytałam o szczegóły, a 6 zarodek jeszcze walczy. Aż nie mogę w to uwierzyć [emoji4][emoji4][emoji3059]
Cudownie [emoji173]

Oj dziołchy, We jesteście niesamowite. Każdego tak miło witacie, że aż mi się łezka w oku kręci. Na pewno dam jutro znać (chyba że rano spękam [emoji16]), chociaż ostrzegam, że godzina może być późna, bo raz, że wyniki są ok 18stej a dwa, że zobaczę dopiero z mężem a że wyjeżdżam i wrócę do domu późno to wynik zobaczę po 20stej pewnie.

Jesteśmy z okolic Bydgoszczy, a leczymy się z polecenia w Olsztynie. Kawałek drogi jest, ale na Bydgoszcz wszyscy narzekają. Koleżanka jeździła 4 lata i jak się poddali i chcieli do adopcji przystąpić to im się naturalnie udało. Także kolejny przykład cudu. Kumpela miała z jajkami problemy (znaczy z ich brakiem).

A u nas jak to moja gin powiedziała żeśmy się dobrali jak ślepy z kulawym, mąż ma bardzo średnie nasienie (ledwo na inseminację się nadawało, chociaż jak widział morze moich łez to rzucił fajki jak zaczęliśmy myśleć o on vitro i już jest poprawa), a mi jajka słabo rosną bez wspomagania np. aromkiem i lewą stronę mam leniwą a prawa "niekoniecznie" drożną (raz na badaniach wychodzi że drożna a raz niedrożna). Taki ze mnie ewenement [emoji39]
Oj, nie takie ewenementy tutaj na forum ;)
Będzie dobrze !!![emoji123][emoji123][emoji847][emoji847][emoji173]

Witam
Trochę Was tu podczytuje.
My z mężem zaczynamy Swoje pierwsze kroki z invitro.
Narazie zaczęłam brać tabletki anty ;)
W czwartek wizyta i dalsze kroki.Mamy iść długim protokołem ;)
Nie wiem czego mam się teraz spodziewać na wizycie ?Czy będą jakieś usg,badania?może coś podpowiecie ;)
U nas invitro z badaniem zarodków Z PDG..

reklama
Hej kochane moje. My właśnie na lotnisku. Poznalam nasza Basie czyli @Aduś16 . Zjadlysmy pierożki i strzeliłysmy sobie po piweczku[emoji482] Naprawdę wspaniała osoba. Rozgadana i wesola. Uwielbiam takich ludzi. Naprawdę fajnie było sie poznać w realu[emoji6]az mi dzien milo zlecial
Ale super;) może też uda mi sie z którąś kiedys spotkac;) A co tam @Aduś16 porabiałaś w Trójmieście??

Do góry