reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak ja tez zawsze udaje i odpowiadam po raz kolejny ;) Jak raz zareagowalam i mu powiedzialamze przeciez juz o tym rozzmawialismy to mi przybil piatke i smialismy sie jak dzieci 😍 😍 😍 Dobry specjalista. Doprowadzil mnie do ciazy alenajprawdopodobniej zarodek byl wadliwy. Teraz robi proesure i przyjmuje tylko trzy razy w tygodniu. Wlasnie mialam pisac ze jakos zle na mnie podzialal widok mojej TEKI :o Malo sie w niej juz miesci ;) Na poczatku zawsze mylil moje imie i miejsce zamieszkania a teraz wychodzi po mnie na poczekalnie i wola po imnieniu : Monika chodz 😍😍😍 Mysle ze dobry z niego czlowiek. Ja jak bede miala punkcje to mi zrobi plukanie jajeczek a przy okazji ma zobaczyc endo i wszystko w cenie wiec chyba mam u niego specjalne wzgledy. Prace dyplomowa pisal na temat widoku USG i tego cośa w stanie zobaczyc, duzo z nim na ten temaat rozmawalam. Czesto mi proponowal darmowa wizyte u psychologa ale niegdy nie poszlam ;)
Moja teczka jest narazie chudziutka i wcale nie chce jej zapelniac. W kwietniu będę robić in vitro na krótkim protokole a przynajmniej mam taką nadzieję. Już się zapisałam na wizytę 21.03. Oby nie zrobił tej profesury za szybko bo wizyty będą droższe 😉😊 tak naklejki z imionami to też był dla mnie hit 😁😁

reklama
To dobrze, że jest lepiej :) też mam wielki brzuch i ciągle boli 😕 ale poza tym ok, jutro już wracam do pracy
Ooo to współczuję. Trzymam kciuki, żeby jutro już wszystko odpuściło ✊🏻 ja idę dopiero w środę. Boję sie brać dziś ten dostinex. Miałam po południu ciśnienie 98 na 68 😳 myślałam, że się wywróce. Ale zaczęłam jeść 😁
Kurczę, dziewczyny, masakra jakaś u was[emoji33][emoji33][emoji33]. Ciekawe dlaczego tak się dzieje?
Wydaje mi się, że to skutki uboczne tego dostinexu😐

Dzien dobry dziewczynki 😘ja właśnie powolutku sie szykuje do kliniki na histero. Troszkę się denerwuje jak to bedzie 🙄 wczoraj sie troszke odstresowalam bo poszlismy na obiadek ze znajoma ktora poznalam w klinice . Mialysmy puncje razem i tak zaczelysmy sobie gadac. Bylo na prawde super. Chlopaki sobie delikatnie popili a my przy soczkach(ona w ciazy) dobrze mi to zrobilo bo nie mialam czasu żeby myslec o dzisiejszym dniu 😉 milego dnia kochane. Trzymajcie kciuki😘😘😘

Dzien dobry dziewczynki 😘ja właśnie powolutku sie szykuje do kliniki na histero. Troszkę się denerwuje jak to bedzie 🙄 wczoraj sie troszke odstresowalam bo poszlismy na obiadek ze znajoma ktora poznalam w klinice . Mialysmy puncje razem i tak zaczelysmy sobie gadac. Bylo na prawde super. Chlopaki sobie delikatnie popili a my przy soczkach(ona w ciazy) dobrze mi to zrobilo bo nie mialam czasu żeby myslec o dzisiejszym dniu 😉 milego dnia kochane. Trzymajcie kciuki😘😘😘
✊✊✊Będzie dobrze. Dawaj znać po😘

Dzien dobry dziewczynki [emoji8]ja właśnie powolutku sie szykuje do kliniki na histero. Troszkę się denerwuje jak to bedzie [emoji849] wczoraj sie troszke odstresowalam bo poszlismy na obiadek ze znajoma ktora poznalam w klinice . Mialysmy puncje razem i tak zaczelysmy sobie gadac. Bylo na prawde super. Chlopaki sobie delikatnie popili a my przy soczkach(ona w ciazy) dobrze mi to zrobilo bo nie mialam czasu żeby myslec o dzisiejszym dniu [emoji6] milego dnia kochane. Trzymajcie kciuki[emoji8][emoji8][emoji8]
Trzymam kciuki kochana. Wszystko bedzie dobrze. Szybciutko i będziesz po [emoji8][emoji8][emoji8]

Powodzenia dzisiaj kochana 😘 będzie dobrze 💪

reklama
Ja nie zanm tych lekow. Ja zwasze mam luteina dowcipna 3x2, duphaston3x1 i zawsze naprawde przy wszystkich transferach mam piekny prog a przy tym nie mialam nigdy uczulenia od dopochwowej. Nie mam tez problemow co do aplikowania jej aplikatorem. Ja jakos innaczej niz wy wszystkie wole aplikatorem delikatnie niz pacem bo mi sie wydaje ze palec jest za krotki ;) a tak jak czuje opor przy aplikatorze to jestem pewna ze dobrze siedzi. Czasami nawet szlam do rodzinnego zeby mi przepisal luteine tylko po to zeby wymienic aplikator a mam z nim taki uklad ze wszystko mi przepisuje :D Widzisz jednak dobrze mowie ze cos z tym progiem musi byc bo nawet jak jest torbiel to wlasnie zwiekszaja proga i wtedy wszystko sie wyrownuje. Moj d mi tez tlumaczyl ze nawet jesli ciaza jest zagrozona albo zarodek wadliwy to bez wzgledu na to ile bys prog w siebie nie zaaplikowala to i tak ciazy sie nie utrzyma. Organizm musi sam go zaczac wytwrzac. Na tak wczesym etapie nie sa w stanie nic zrobic. Ale przeciez wiesz ze nie martwimy sie za wysokimi betami i za wysokimi progami ;) Jest pieknie ❤ Postaraj sie troche odpuscic glowie bo to wlasnie ona nam plata najwieksze figle...

@bazylia128 Ja wszystkie aplikatory wyrzucam 😂🤣 tyle tego było, że szok 😋o_O
A nie boli Was głowa od tego progesteronu? Mi od wczoraj pęka normalnie... Ale dziwne ze od wczoraj dopiero skoro biorę piguły już prawie tydzień 😳 i też mam trochę problem z 💩 ale daje radę bez leków póki co :) mysle ze to przez to ze jestem wege.. Bardzo duzo jem warzyw żeby się zapchać...
@szakszuka Na ból głowy nie narzekam, ja za to chodziłam ciągle śpiąca.
U mnie ostatnio działało jabłko z bananem.

Hej😊a u Ciebie kiedy druga beta? Robisz w klinice czy gdzieś indziej?
@Netiaskitchen To już dzisiaj 😮 krew oddana, teraz będę czekać cały dzień na wyniki. Spać ie mogłam przez to 😱

@Czarna1985 Trzymamy kciuki✊✊✊ Bedzie dobrze

😗😙

Do góry