Linaaa
Fanka BB :)
Moja teczka jest narazie chudziutka i wcale nie chce jej zapelniac. W kwietniu będę robić in vitro na krótkim protokole a przynajmniej mam taką nadzieję. Już się zapisałam na wizytę 21.03. Oby nie zrobił tej profesury za szybko bo wizyty będą droższe tak naklejki z imionami to też był dla mnie hitTak ja tez zawsze udaje i odpowiadam po raz kolejny Jak raz zareagowalam i mu powiedzialamze przeciez juz o tym rozzmawialismy to mi przybil piatke i smialismy sie jak dzieci Dobry specjalista. Doprowadzil mnie do ciazy alenajprawdopodobniej zarodek byl wadliwy. Teraz robi proesure i przyjmuje tylko trzy razy w tygodniu. Wlasnie mialam pisac ze jakos zle na mnie podzialal widok mojej TEKI Malo sie w niej juz miesci Na poczatku zawsze mylil moje imie i miejsce zamieszkania a teraz wychodzi po mnie na poczekalnie i wola po imnieniu : Monika chodz Mysle ze dobry z niego czlowiek. Ja jak bede miala punkcje to mi zrobi plukanie jajeczek a przy okazji ma zobaczyc endo i wszystko w cenie wiec chyba mam u niego specjalne wzgledy. Prace dyplomowa pisal na temat widoku USG i tego cośa w stanie zobaczyc, duzo z nim na ten temaat rozmawalam. Czesto mi proponowal darmowa wizyte u psychologa ale niegdy nie poszlam