bazylia128
Fanka BB :)
No co ty!!!Matko zaczelam o tym czytac niepotrzebnie! Czyli jak juz widzialam serduszko i byl plod to ten zasniad moze sie jeszcze pojawic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co ty!!!Matko zaczelam o tym czytac niepotrzebnie! Czyli jak juz widzialam serduszko i byl plod to ten zasniad moze sie jeszcze pojawic?
Ale smieszneNo jak ta lala[emoji8].
Przypomniała mi się taka sytuacja: mój 6-letni siostrzeniec miał w przedszkolu narysować kim chciałby być, a że ma tatę w wojsku zaczął się tym bardzo interesować. Każdy miał omówić swój rysunek no i pani w końcu pyta Ksawcia co narysował, na co on że chciałby być snajperem [emoji23]. Biedna pani pogłaskała go po głowie i kazała iść się pobawić [emoji23][emoji23][emoji23].
Nie spodziewała się [emoji23]
Zawsze tak robie... O czym jeszcze nie pomyslalam? I zazwyczaj to czego nie wymysle to pozniej sie zdarza...I nie czytaj bo sobie tylko glowe nabijesz czarnymi scenariuszami jak ja. Boje sie cieszyc przed wykluczeniem wszystkiego co sie jeszcze moze wydarzyć,tak jakbym mogła przyszłość przewidzieć.
Gratulacje . Piękna beta !!!!Beta 392,15 !❤
Kurna w ciąży jestem !!!
Szok szok szok
Ręce się trzęsą..nie wierzę
Dziewczyny i dołączyłam do waszego grona farciarek ☺
Nie śmieszne? Babka wystraszyła się że młody Breivik rośnie...Ale smieszne
Jejku pamietam to Ogladlas film?Nie śmieszne? Babka wystraszyła się że młody Breivik rośnie...
Gratulacje [emoji8]Beta 392,15 ![emoji3590]
Kurna w ciąży jestem !!![emoji85][emoji1767]
Szok szok szok
Ręce się trzęsą..nie wierzę [emoji2957]
Dziewczyny i dołączyłam do waszego grona farciarek [emoji3526]
10.03 to będzie się działoDziekuje kochana
Chyba też się umówie na 10/03 wtedy bedzie 6+4.
Na necie pisze ze serce zaczyna pikać 16-23dni po zapłodnieniu wiec mysle że już będzie.
Co za emocje.
Wiecie co ostatni taki urodzaj rosnacych bet na forum pamietam we wrzesniu 2018. Powinien sie znacznie częściej powtarzać
Nie oglądałam. Fajny? O ile film o masakrze może być fajny...Jejku pamietam to Ogladlas film?