reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej! Byłam dziś na podglądzie. Na jednym jajniku na pewno jest 5 pęcherzyków (18mm, 3x16mm i 14 mm), na drugim jajniku 3 pecherzyki po 16mm. Błona śluzowa 12mm. Do niedzieli włącznie zastrzyki, w poniedziałek podgląd i mam się na środę na punkcję szykować. Uhhhh, oby wszystkie ładnie podrosły i oby tym razem się udało. Trzymajcie kciuki!

Super, równo rosną 💪 jaki estradiol?

Wrzucę wam mój sprawdzony przepis na biszkopt, troszkę sfatygowany bo często używam. Jak chcecie kakaowy to wraz z mąką dodajemy kakao.
Ja wszystko do końca mikserem robię i wychodzi.
Aha, daje mniej cukru bo nie lubię zbyt słodkiego - zwykły cukier używam nie puder
Właśnie robię pierwszy raz ciasto Bounty, ciekawe kto zje? Psy czy ja?
1582905469263.jpeg
1582905499255.jpeg

Wrzucę wam mój sprawdzony przepis na biszkopt, troszkę sfatygowany bo często używam. Jak chcecie kakaowy to wraz z mąką dodajemy kakao.
Ja wszystko do końca mikserem robię i wychodzi.
Aha, daje mniej cukru bo nie lubię zbyt słodkiego - zwykły cukier używam nie puder
Właśnie robię pierwszy raz ciasto Bounty, ciekawe kto zje? Psy czy ja?Zobacz załącznik 1086076Zobacz załącznik 1086078
Oczywiście,ze wszyscy;) daj potem foteczke;)

reklama
Przepięknie!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
GRATULACJE!!! CZEKAMY NA ❤️
Dziekuje kochana 🙂
Chyba też się umówie na 10/03:) wtedy bedzie 6+4.
Na necie pisze ze serce zaczyna pikać 16-23dni po zapłodnieniu wiec mysle że już będzie.

Co za emocje.

Wiecie co ostatni taki urodzaj rosnacych bet na forum pamietam we wrzesniu 2018. Powinien sie znacznie częściej powtarzać:)

Do góry