reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Maluszek ma 1.6 cm. Nie wpisywal świadomie daty miesiączki i sprzęt wyliczył na podstawie pomiarów. Pokazało 8t0d. Tętno 161-powiedzial,ze piekne. Teraz zaczelam czuć troche w dole brzucha z prawej strony takie lekkie kłucie co jakiś czas.
Nie martw sie maluszek zostanie z Tobą. Ma piękne tętno to znaczy ze ma sie dobrze . A te klocia sa moze ze maluszek rośnie. Bedzie dobrze kochana. Ściskam Cię mocno 😘😘😘

reklama
Tutaj w szpitalu to nic nie mówią. Nie wtracaja się do leków. Moja miejscowa jest zdziwiona, ze nie kazal brac acardu/polocardu bo ona twierdzi,ze heparyna na krzepliwosc A polocard na plytkowosc. Mowi,ze ona daje pacjentom i jej pieknie sie krwiaki wchłaniaja. Kazala mi pogadać ze sliwinskim na wizycie. Więc od razu do niego napisalam. Kazal odstawic heparynę A acardu nie brac.
A jakie masz wskazania do heparyny?

Powiem Ci że ja też całą ciążę i połóg brałam ale acardu np. nigdy nie miałam w zaleceniach.

Kochana współczuję Ci stresu. [emoji17] Akurat weszłam bo mi dziecioki zasnęły i takie wiadomości [emoji3525]

Lekkie kłucia to i ja cały pierwszy trymestr miałam. Czasami takie mocniejsze, że zgięło mnie w pół. Każdy lekarz mi mówi że jest okej bo macica się powiększa i zachodzące zmiany właśnie tak możemy odczuwać.
Nie powiem strach wtedy jest. Zwłaszcza w pierwszej bo wszystko nowe.
Maluszek ma 1.6 cm. Nie wpisywal świadomie daty miesiączki i sprzęt wyliczył na podstawie pomiarów. Pokazało 8t0d. Tętno 161-powiedzial,ze piekne. Teraz zaczelam czuć troche w dole brzucha z prawej strony takie lekkie kłucie co jakiś czas.

No i cieszmy się tymi informacjami:) tętno super (nie zebym się znała, czytałam;)) Ty cmienia to czesto czułaś:)

Ale bym zjadła ten twarożek o którym wczoraj była
Powiedziałam do lekarza,ze jest mi wstyd do nich tak często przychodzić to się śmiał... Moja dr powiedziała,ze procedury są takie,ze jak mnie przyjmą to mnie muszą przetrzymać. Tylko na własne zadanie moge wyjść. Ale wolę ta dobę czy dwie poleżeć, bo będę się czuła spokojniej. Choć dzis bardzo mi sie chce płakać.
oj bidulko kochana, jesteś w dobrych rękach i na pewno lekarze nie pozwolą żeby coś się kropusiowi działo i wszystko będzie dobrze! Całuski dla Was obojga 😘😘😘

reklama
Do góry