reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Robiłam i oczywiście nic nie wyszło, stretching też miałam i się nie udało.
Biadolę ale wiem że nie mogę odpuścić. Zaraz ciacho robię na poprawę humoru [emoji846]

U mnie tez nic nie wyszlo ale po zabiegu skrocily mi sie cykle i wyraznie czuje owulacje. Moze to moje odczucia ale mam wrazenie ze samo „pogrzebanie” czasem pomaga[emoji28][emoji28][emoji28] zreszta niektorzy po histero zachodza naturalnie... niestety ja tez naleze do gaszacych swiatlo wiec nie u mnie
I tez biadole[emoji6]

reklama
No- 1,5 kg to ładnie👏👏👏
SUPER ,że jest plan!!!!!!!!!!! ja mam nadzieję,że moja wiosna też będzie pracowita i w końcu coś się ruszy.
Musi-oby tylko zdrowie dopisało✊ 11.03 mam ważną wizytę,od niej dużo zależy co dalej-także prosze o kciukasy 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Co u Ciebie z tą tarczycą???? Ja chyba swoją muszę wywalić,by w ogóle myśleć o 🤱🤱🤱Co niestety wiąże się znowu z czekkkkaaaniem:(:(:(
Kurcze serio myślisz o usunięciu ??😳mam nadzieje , ze prowadzi Cię dobry endokrynolog , który taka opcje bierze pod uwagę jako ostatnia .... u mnie po latach spokoju tarczyca wystrzeliła do TSH 12 .. i z takim wynikiem stymulowali mnie do invitro, bo nikt tego nie sprawdził 🤦🏻‍♀️ Ale na szczęście już mam leki od 3 mcy ☺️Teraz TSH t4 i t3 jest już w normie i za tydzień mam nadzieje dowiem się co z moja endomendą i jaki jest dalszy plan ☺️

Kochana my tez dziś do ikea się wybieramy - co tam ciekawego kupujesz?
Juz sie mialam pytac czy nie czasami w Łodzi to bysmy poszly na kawke ;) Ja chce kupic nowe koldry i do tego jakas posciel - zawsze mi to poprawia humor ;) Nie wiem czy widzialas na zdjeciach mam taki maly pokoik, w ktorym zazwyczaj spi moja bratanica i tam jest takie nie rozkladane jednoosobowe lozko to planujemy tam wstawic taka kanape rozkladana ale narazie sie tylko przymierzamy bo z kaska wolimy teraz nie szastac ;) pewnie jeszcze kupie jakies pierdoly, pojemniki na zywnosc jakies kocyki na naroznik zawsze musze wszystko okladac bo Alutka ma biala siersci i takie igielki iw szystko zostawia ;) Oczywiscie jak zwykle pokradne z 10 ołówków ;)

Kurcze serio myślisz o usunięciu ??😳mam nadzieje , ze prowadzi Cię dobry endokrynolog , który taka opcje bierze pod uwagę jako ostatnia .... u mnie po latach spokoju tarczyca wystrzeliła do TSH 12 .. i z takim wynikiem stymulowali mnie do invitro, bo nikt tego nie sprawdził 🤦🏻‍♀️ Ale na szczęście już mam leki od 3 mcy ☺Teraz TSH t4 i t3 jest już w normie i za tydzień mam nadzieje dowiem się co z moja endomendą i jaki jest dalszy plan ☺

Serio. Coraz więcej lekarzy mi to mówi.
Ty masz niedoczynność. To co innego. Łatwiej jest ja ogarnąć.
Ja nadczynność w pakiecie z Gravsem - Basedovem. Jestem już rok na thyrozolu, który możesz brać max 1,5 roku, po to by ustabilizować tarczycę.
Nadczynność w ciąży jest niebezpieczna dla dziecka i mamy.Moze spowodować dużo wad płodu. Dodatkowo przy porodzie lub tuż po grozi mi przełom tarczycowy-zagraża życiu...
Także ten...

11. 03 konsultuje się u profesora.
Zobaczę co On powie.

Dziewczyny mam takie pytanie? Po 35 roku mozna wszystkie komorki zaplodnic tak? @Netiaskitchen ty mialas mrozone oocyty za to sie wtedy placi u nas chyba 400 zl dodatkowo. U mnie nie bylo co ostatnio mrozic. Ale czy teraz jesli by np bylo wiecej niz niz 6 komorek i wszystkie zaplodnia a mam 36 lat to czy ja za to tez dodatkowo place?

reklama
Serio. Coraz więcej lekarzy mi to mówi.
Ty masz niedoczynność. To co innego. Łatwiej jest ja ogarnąć.
Ja nadczynność w pakiecie z Gravsem - Basedovem. Jestem już rok na thyrozolu, który możesz brać max 1,5 roku, po to by ustabilizować tarczycę.
Nadczynność w ciąży jest niebezpieczna dla dziecka i mamy.Moze spowodować dużo wad płodu. Dodatkowo przy porodzie lub tuż po grozi mi przełom tarczycowy-zagraża życiu...
Także ten...

11. 03 konsultuje się u profesora.
Zobaczę co On powie.
Gravsa przerabiałam tez 10 lat temu .. choroby autoimmunologiczne to €:!-&;!”-!,!:&/@:?.!.! Kurczę człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy jak taka mała tarczyca może namieszać . U mnie od lat słyszę - endometrioza jest problemem . Nikt mi nigdy nie powiedział , Żr przy TSH w okolicach 3-4 są nikłe szanse na zajście a pOzniej na utrzymanie ciąży .

Do góry