reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny , długo się nie odzywałam ale czytałam was. Ciężko nadrobić po dwóch dniach tyle postów . Wczoraj byłam na usg po 1 opakowaniu anty i dwa opakowania skracam tak by zacząć stymulację przed świetami jeszcze . Mam mieć inny lek niż bemfola . Coś na O ale zapomniałam [emoji23]

Biorę tez dhea eljot . Mąż będzie na święta wiec ta stymulację i punkcję będzie ze mną . Tak się boje ze nic z tego nie wyjdzie znowu . Tarczyca powoli się stabilizuje ale nadal tsh mam w nadczynnosci . Mam nadzieje ze się unormuje do stymulacji . Miłego weekendu wam życzę [emoji8]
Fajnie ze sie odezwalas, caly czas pamietamy o tobie ;) To fajnie ze maz bedzie z toba. Zobaczysz bedzie dobrze. Ja mam teraz do stymulacji bemfole ;)

Cześć pracusiu [emoji8][emoji8][emoji8]. Kiedy wracasz do nas? Jak kręgosłup [emoji33]
U mnie przestój, czekam na wyniki immunologiczne i na koniec marca z powrotem do Paśnika.
Mam już tylko 2 zarodki i pewnie słabe skoro są ostatnie. U nas nie mówią jakiej są klasy. Coraz bardziej się boję że zgaszę światło [emoji853]
Przestan, jeszcze jestem ja wiec nie bedzie ci tak latwo tu zgasic swiatlo ;)

Dziewczynki czy te badania które zaleca Paśnik można zrobić w invicta ? Bo chciałabym zrobić te badania jeszcze przed transferem ale do Łodzi się na pewno nie wybiorę. Może któraś z was robiła te badania w klinice ?

A ktore konkretnie chcesz zrobic? W waw masz na mysli? Niektore mozna w waw ale napisz jakie to Ci spr

A ktore konkretnie chcesz zrobic? W waw masz na mysli? Niektore mozna w waw ale napisz jakie to Ci spr
Ja najbliżej mam do Słupska wiem ze oni wysyłają do Gdanska. Załączam zdjęcie badan

Załączniki

• 0B88CE5D-A541-4EF0-AC42-C67845218709.png
    0B88CE5D-A541-4EF0-AC42-C67845218709.png
    245,2 KB · Wyświetleń: 55
Jabłecznik to najlepsze ciasto ever.
Ja chyba sobie dzis upiekę kilka jabłek do pojedzenia na podwieczorek.
Szkoda,ze adidaski za duże, oby szybko wymienili.
Ja nienawidzę kupować butów i spodni. Stopy mam w połowce i wiecznie mam problem z pobraniem rozmiaru A ze spodniami to już nawet nie chce gadac. Nie mam ani jednej pary, w której czulabym sie Zajebiscie.
Dziś ogolnie nie czuje się Zajebiscie. Wczoraj do 2 w nocy nie spałam, tak mnie bolał żołądek;( Chyba po wczorajszych pierozkach z kurczakiem w sosie slodko- kwaśnym- byly ostre... dalej mnie pobolewa. Ale już cala szklankę siemia wypiłam. Pije od kilku dni codziennie z zamkniętymi oczami.. ugotuje sie nie dziś na obiad delikatna ogorkową, jak sie lepiej poczuje. Mezus moj poszedl wczorsj ze szwagrem na piwko- tak się cieszył z serduszka. Wrocil w nocy calkiem trzezwy ale smród z kopary byl. Do tego zawsze mus sie włącza zanim zaśnie zespół niespokojnych nog, ja czulam sie tragicznie i jak do niego warknelam to zawinąl sie w 3 sekundy i spał na narożniku [emoji23] dzisiaj będzie grzeczny;)
Aaaaaa Lil moj ma to samo z nogami! No zesz kuzwa... I rece tez mu mimo wolnie chodza. Po prostu jak mnie to wnerwia! A najlepiej jak z lokcia dostanę w boczek. Potrafie tak fuknac ze wszyscy słyszą. A jak mam dobry humor to tylko zapytam gdzie tym razem biegnie hahaha. 😅😅
Ja wczoraj mialam dobry dzien. Tylko raz mialam czas ze mnie mdlilo. Bo przedwczoraj caly dzien sie meczylam. Podziwiam Cie za picie tego siemienia..mnie cofa😛

Ja pierdzielę, ty to jesteś zajebista [emoji23][emoji23][emoji23]. Chłopina się produkował a tu totalna olewka [emoji23][emoji23][emoji23]. Popłakałam się przez Ciebie że śmiechu [emoji23].
A z okresem może być różnie, to zależy jakie masz cykle. Ja mam cykle po 26,27,28 dni, więc od mojej owólki do okresu to mija ok13-14 dni. U mnie okres jak w zegarku
No wlasnie u mnie w caly swiat. Jeeezzzuuuu jak to jest ze my ciagle albo musimy czekac albo sprawdzac w majtach tak jak ja co chwile czy nie ma juz rozowo. Inne dziewczyny sie albo modla zeby tego okresu nie bylo, inne znowu madla sie zeby juz przyszedl bo czekaja np na criotransfer. Ja teraz bym chciala wytrzymac chociaz te cztery dni jeszcze. znowu spie z biala chusteczka i w nocy sie budze podcieram i podswietlam telefonem czy czegos juz nie ma, chodze tylko w bialych majtach a papier toaletowy nie moze miec wzorkow 😂 Boooo mi teraz nawymyslal z ta stymulacja. Wczesniej mialam tak ze drugi dzien cyklu i zaczynalam zastrzyki a teraz wszystko w caly swiat. Nic z tego nie kumam ;( Chyba zadna z was nie miala takiej stymulacji jak ja teraz i badz tu madry ;) Ja juz oczywiscie dzisiaj dzwonilam do gamety bo w nocy wymyslilam kilka pytan ;) Ale gnoje nie odbieraja bo dzisiaj dopiero od 10 ;)

reklama
hehehehe a ty cio tak wczesnie juz sie za ciacho bierzesz? Ja bylam wczoraj chwile na miescie z kolezanka ale nic nie pilam dzielnie sie trzymalam ;) za to mysle dzisiaj wypic kilka mocniejszych albo jakiegos drinka, wina nie chce bo sie na butelce skonczy ;) Dawno nie pilam to sie boje ze tam jeszcze naodwalam ;) Zawsze spie w stoperach do uszu bo innaczej nie zasne Alutka i Łukasz chrapia. Mialam wczoraj jakis drazliwy dzien chyba lepiej jednak jak chodze do pracy ;) I kladac sie spac zadalam lukaszowi CIAGIEM Chyba z 10 pytan co trwalo lacznie jakies 5 minut i on mi zaczal juz odpowiadac a ja w tym czasie jakos mimowolnie przy nim wlozylam stopery nie czekajac juz na odpowiedzi [emoji23] odwrocilam sie dupka i od razu zasnelam :D To mi dzisiaj powiedzial ze nastepnym razem jak nie bede mogla zasnac to mi zacznie odpowiadac ;) Zaraz ide pobiegac i pozniej jedziemy do ikei ;), JA sie ciagle denerwuje ze dostane okres bo tak sie czuje a wizyte mi wyliczyl dopiero na 3 marca. Jak to jest jak sie ma owulacje to okres powinien przyjsc chyba za 16 dni tak? Wiec powinnam jeszcze sie trzymac z 5 dni i tak tez jemu powiedzialam. No i sie ciagle denerwuje ;)

Kochana my tez dziś do ikea się wybieramy - co tam ciekawego kupujesz?

Do góry