reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak lubisz Łódz ja jakos nie za bardzo. Mieszkam w wojwodztwie lodzkim. Mnie maz przeprowadzil z Kaowic. Wiadomo ze slask tez te familoki i uroda nie grzeszy ale ludzie tam sa tacy wspaniali. A w lodzi nie podoba mi sie nic. stare brzydkie budownictwo i wydaje mi sie taka zakapiorska PRZEPRASZAM wszystkich lodzianow ja tylko wyrazam swoje zdanie ;) ❤ ❤ ❤ Moze kiedys Łodz spodoba mi sie bardziej :-D
Przyjeżdżaj do mnie na kawkę pokaże Ci fajna Lodz! :) :) :)

reklama
To z Ciebie dopiero szalona kobieta ;) Ty chyba jestes jedynaczka tak? Ja zawsze sobie wyobrazalam ze pracujesz w jakims osrodku psycho terapetycznym, albo pomocy spolecznej cos w ten desen ;) Czyli co sprzedawalas? Ubezpieczenia, finanse, polisy, garnki 😂 Ja tak samotnie chyba nie potrafilabym wyjechac. SZACUN i tak masz racje takie sytuacje bardzo ucza i dodaja sil. Ja nawet chocby porownac in vitro po tym co ostatnio przeszlam jestem zupelnie inna osoba. Nie no bez przesady dalej sie smieje ale jestem bardziej stanowcza, przewartosciuje zycie a takie błache wyolbrzymione problemy u znajomych mnie po prostu smiesza. Doceniam to ze mam kolejna szanse i w sumie dosc gladko sobie z tym poradzilisy. Wiesz ze ja wlanie akurat w tamtych rejonach nigdy nie bylam a slyszalam ze jst pieknie zwlaszcza latem ;) Pozycje w biurze masz wyrobiona to SPOKO mozesz tam wracac zreszta nie tylko w biurze bo i na forum jestes naszym GURU ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Sprzedawałam papierosy😊Znaczy moi ludzie sprzedawali, ja mini zarządzałam jak to się ładnie mowi😊

Ostatnia edycja:
Lodz jest cala rozkopana ciagle cos robia i konca nie widac a jazda samochodem to ie lada wyczyn. Ostatnio mi dwoch facetow pokazalo fucka :o ale to sie zagapilam ze juz zielone swiatlo a malowalam usta :-D Ja to wiesz z wielunia jestem a raczej pod Wieluniem a Wielunz ato jest sliczny. Mam tak samo daleko do lodzi jak do Katowic i jeszcze tylko raz tyle do arszawy a do czestochowy 60 km takze radze sobie ;)
A z faketem to mi się podoba d razu taki filmik przypomina.

reklama
Sprzedawałam papierosy😊Znaczy moi ludzie przedawali, ja mini zarządzałam jak to się ładnie mowi😊
papieprosy czy E- papierosy czy te iqosy ? Czyli bylas kierownikiem regionalnym a mialas pod soba grupke ludzi ;) Mialas wtedy normalnie umowe o pracy czy swoja dzialalność? Ja to ciekawiec jestem cio ale im wiecej wiem tym bardziej cwana jestem i wiem czego moge u siebie ządac ;) To 500 zl to oczywiscie nie bylo samo z siebie tylko znalazlam przepis ze za przyuczanie noewgo pracownika nalezy sie premia ;)

Do góry