mary.m
Fanka BB :)
W końcu mogę napisać [emoji3]
Rośnie i to sporo, jest 354[emoji3][emoji3][emoji3] środa 134[emoji3]
Ale suuuper piękna beta ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W końcu mogę napisać [emoji3]
Rośnie i to sporo, jest 354[emoji3][emoji3][emoji3] środa 134[emoji3]
No nie jest to łatwe. Brzusio leciutko cmi, coś tam jeszcze leci.. Ale dam radę!
No i extra przyrost obłędny !!!!Zrobione[emoji3] jest 354[emoji3]
Tylko się zastanawiam czu to nie straszy bliźniakami, bo przyrost 164% no i ten wysoki progesteron [emoji23] no jaja będą jak tak[emoji23]
Dzwonila pani embriolog właśnie!!!
Z 8 komórek pobranych
7 było dojrzałych
I 6 się zapłodnilo!!!
We wtorek na 12.40 transfer, powiedziała że nie będą dzwonic do wtorku i informować ile dotrwalo do 3-ciej doby itp... dowiem się dopiero we wtorek ile przetrwało do 5-tej.ale jej zdaniem to dobry wynik☺☺☺ Boże ale się cieszę, aż się spociłam jak z nią rozmawiałam
Super[emoji3590]354[emoji4]
Dziękuję kochanaTrzymam kciuki za dużo pięknych zarodków
Ja tam myślę że po prostu jest jeden silny egzemplarzMiałam podobny poziom bety w 10dpt blastki jak @Tasza w 12dpt. No i widać co z tego kropka wyrosłoSuper[emoji3590]
Może będzie [emoji64][emoji64]
Proszę bardzoHej dziewczyny. Kiedyś któraś wrzuciła taki spis co się dzieje z zarodkiem dzień po dniu. Gdzie mogę to znaleźć? Chciałam pokazać mężowi.