I też w ciąży! SuperJa też podkarpacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I też w ciąży! SuperJa też podkarpacie
Patent? Zero patentu. Lecisz najpierw kołnierzyk, potem karczek, potem rękawy A na końcu reszta, plecki i boki. Rękawów nienawidzę i nigdy nie sa idealo.A jak wyglada ten patent z prasowaniem? Ni agent z niego jest. Juz sie przyzwyczailam ze wszyscy go bardziej lubia niz mnie [emoji28][emoji28][emoji28] lacznie z moja rodzina [emoji106][emoji106][emoji106] mnie sie albo kocha albi nienawidzi [emoji123] a ja wcale nie zabiegam o to zeby mnie wszyscy lubili
Ja nie mogłam bo mnie zabrali na spoźnioną konsultację anestezjologiczną przed punkcją. Zresztą nigdy nie wchodziłam z moim do tego pokoju M.Co do tej ksiazki to babcia miala urodziny 7.2.2020 no ale imprza jutro Nie wiem jak sie z tym wszystkim jutro wyrobimy. Czy wy tez wchodzilyscie ze swoimi do pokoju an oddanie nasienia? Bo ten mnie tu juz meczy ze mam z nim wejsc
Już chyba wszędzie mrożą komórki tak jak zarodki.
A co to znaczy wytryfikowane?
Hej Kochana
Jutro mam wizytę... Dziś dostałam wynik i ciekawość silniejsza.. Sama coś próbowałam szukać w necie. Tyle czekam... Wszystko zawieszone... Nie wiem jak jutro to wszystko przeżyje, bo boję się jak cholerna co ona powie. A potem na tydzień idzie na urlop.. Najgorsze jak powie, że wszystko ok i co robić dalej... Już trochę ostatnio brakuje mi cierpliwości i siły. W pracy Sajgon... tyle roboty.. W domu rodzinnym był pożar i mój ojciec w ciężkim stanie leży w szpitalu nie wiemy czy przeżyje. Żyje codziennie i czekam czy zadzwonią że szpitala że złymi wiadomościami czy nie.. Ten początek roku jest straszny.
Ogolnie sił brak...
Drugi
Zostały mi dwa mrozaki, propozycja jest taka żeby podać ostatnie dwa ...
Ja raz byłam. Ale pani z rejestracji narobiła mi takiej siary. Jak już wchodziliśmy to krzyknęła przez korytarz przy tłumie ludzi że muszę uważać żeby w próbce nie było moich płynów ustrojowych.Co do tej ksiazki to babcia miala urodziny 7.2.2020 no ale imprza jutro Nie wiem jak sie z tym wszystkim jutro wyrobimy. Czy wy tez wchodzilyscie ze swoimi do pokoju an oddanie nasienia? Bo ten mnie tu juz meczy ze mam z nim wejsc
Ale sie ciesze a tak cichutko siedzialas ❤ Dasz rade ja sobie zawwsze tlumacze ze punkcja jest chyba bardziej meczaca dla lekarza bo my tylko spimy a oni musza odwalic cala robote Zobacz jak @Netiaskitchen super sie czula po punkcjiWłaśnie w poniedziałek skończyłam łykać tabletki antykoncepcyjne, a od dziś zaczynam cetrotide na wyciszenie jeszcze. W sobotę pierwszy zastrzyk menopuru 300j. Protokół krótki ostatnio miałam inne leki, ale te same dawki i było 13 oocytów pobranych z czego 6 dojrzałych. Kurcze rok temu punkcję przeszłam super, oby było też tak tym razem Bazylia wykupiłam kartę sportową, w końcu czas ruszyć cztery litery wracam do domu i czas się kuć
Wizytę mam mieć po miesiące w 14 dc zobaczymy, na razie nie mam siły na kolejny transfer ... zobaczymy co mi powie. Jak zapytałem o dodatkowe badania to powiedział że nie potrzeby , trochę to dziwne ... zrobię sobie na własną rękę tu mi dziewczyny mówią i zacznę chyba od krzywej 3 punktowej ...A badalas immunologie?
Jak poszlam do Pasnika po 3 nieudanych transferach - 2 nieudanych transferach po 1 zarodku i trzecim nieudanym (wtedy podali ostatnie dwa) to Pansik mowi - szkoda ze nie ma Pani zarodkow. Idz do immunologa jesli nadal masz nieznana przyczyne. Szkoda prob bez poglebiania doagnostyki...
Trzymam kciuki!!
No nie wiem czy ja taka największa - tu o podium co najmniej z 5 dziewuch walczy[emoji23][emoji23][emoji23]. Co jednak to głupsza [emoji23].hehehehehehehe ja tez padlam [emoji7] [emoji106] [emoji106] Ja bym pewnie brala 5 dych Moj to mial kiedys noge zlamana i w gipsie do uda no i nawet to mu nie przeszkadzalo !!!! Ja raczej nie warcze na niego tylko w glowie i myslach czasami sobie na niego przeklinam a usmiech na mej buzi wtedy szeroki Wogole to stwierdzilam ze jestes najwieksza wariatka na forum ty moj INTROWERTYKU [emoji28][emoji28][emoji28]
Jestem tak zablokowana że nawet nie mam.sily płakać nie wiem co jest ....
Siedzę tylko wpatrzona w punkt i nic więcej