reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Co do kalendarza to oznacz @bazylia128 w poście. Nasze niezastapione Ziółko ogarnia kalendarz😊
A co do środków to niestety zawsze jest słabe, że to wszystko tyle kosztuje i nie jest refundowane... Ale przy koszcie całego in vitro te 2 czy 3 tys za spokój w ciąży ze dziecko jest zdrowe, to i tak nie jest tak strasznie dużo
Fakt. Agentek jest tu więcej tak jak podczytuje 😋

reklama
Ale czadowe te rzeczy [emoji173]️. Lubię takie pierdułki[emoji173]️.
Te ciasto na pączki to jest takie kleiste, trzeba na rękę trochę oleju nalać i dopiero lepić.
Ty, a nie zauważyłaś że ten Twój piesek to takie połączenie Ciebie i Łukasza: Moniczka lubi warczeć a Łukasz bzykać [emoji23]
A książki nie chcę, nie lubię poradników [emoji849]
A na moim zboczonym mężu wymusiłam układ, że seks w weekendy bo ja nie wyrabiam. Niby na to przystał, chociaż i tak codziennie dzielnie mnie namawia na bzykanko. I jak jest miły to się z nim puszczę w tygodniu [emoji846]
Ostatnio był zdesperowany a mi się strasznie nie chciało to zaoferował mi 5 dych - boszzz, to nawet panie z ulicy więcej biorą [emoji23]. Tak mnie tym rozśmieszył że mu dałam [emoji8]
hehehehehehehe ja tez padlam 😍 👍 👍 Ja bym pewnie brala 5 dych ;) Moj to mial kiedys noge zlamana i w gipsie do uda no i nawet to mu nie przeszkadzalo !!!! Ja raczej nie warcze na niego tylko w glowie i myslach czasami sobie na niego przeklinam ;) a usmiech na mej buzi wtedy szeroki ;) Wogole to stwierdzilam ze jestes najwieksza wariatka na forum ty moj INTROWERTYKU 😅😅😅

Ale czadowe te rzeczy [emoji173]️. Lubię takie pierdułki[emoji173]️.
Te ciasto na pączki to jest takie kleiste, trzeba na rękę trochę oleju nalać i dopiero lepić.
Ty, a nie zauważyłaś że ten Twój piesek to takie połączenie Ciebie i Łukasza: Moniczka lubi warczeć a Łukasz bzykać [emoji23]
A książki nie chcę, nie lubię poradników [emoji849]
A na moim zboczonym mężu wymusiłam układ, że seks w weekendy bo ja nie wyrabiam. Niby na to przystał, chociaż i tak codziennie dzielnie mnie namawia na bzykanko. I jak jest miły to się z nim puszczę w tygodniu [emoji846]
Ostatnio był zdesperowany a mi się strasznie nie chciało to zaoferował mi 5 dych - boszzz, to nawet panie z ulicy więcej biorą [emoji23]. Tak mnie tym rozśmieszył że mu dałam [emoji8]
Co do tej ksiazki to babcia miala urodziny 7.2.2020 no ale imprza jutro ;) Nie wiem jak sie z tym wszystkim jutro wyrobimy. Czy wy tez wchodzilyscie ze swoimi do pokoju an oddanie nasienia? Bo ten mnie tu juz meczy ze mam z nim wejsc ;)

Dziś zrobiłam bete wynik 1055 . Teraz muszę się jak najszybciej zapisać do lekarza bo wróciłam z nart a tam wiadomo wiele upadków i winko grzane 😁 normalnie szok
Dziś jestem po wizycie u gina. Z jego wyliczeń wychodzi że jestem w 3 tyg ciąży. Na tym etapie widzi pecherzyk ciążowy w macicy . Kolejna wizyta za 3 tyg będzie widać coś wiecej. Kazał brać kwas foliowy i magnez. Jedynie co mnie niepokoi to że zobaczył torbiel ok 5 cm. Cudzie trwaj

@bazylia128 1. Pączusia bym zjadła, bo wyglądają apetycznie.. no ale chyba zostają mi parówki na kolację..
2. Fajnie,ze macie taka imprezę i to w Walentynki[emoji173] księga super pamiątka, Babcia będzie zadowolona ;) zdaj nam pozniej relację ofkors ;)
3. Prasowanie koszuli- nieznosze.. Ale mam opanowane. Mama miała okazję mnie nauczyć..
4. No niezły agent z Twojego męża, kupił Ci książkę jako wstęp do jutrzejszego pokoju M???
5. Szalona kobieto, dobrze,ze jesteś;)
A jak wyglada ten patent z prasowaniem? Ni agent z niego jest. Juz sie przyzwyczailam ze wszyscy go bardziej lubia niz mnie 😅😅😅 lacznie z moja rodzina 👍👍👍 mnie sie albo kocha albi nienawidzi 💪 a ja wcale nie zabiegam o to zeby mnie wszyscy lubili ;)

Mam pytano do dziewczyn które podchodziły na cyklu sztucznym.

Wam tez zdarzyło się ze kuły was jajniki raz po lewej raz po prawej stronie? Niby nie powinny bo przecież owu brak i dostarczam sztucznie progesteron [emoji848][emoji848]
Mnie tak cmi, raz z lewej raz z prawej ale to nie jest kłucie. Zaklulo mnie wczorja tak przez jakas minutę i koniec.

reklama
Do góry