reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lepiej późno trafić na swoją prawdziwą drugą połówkę niż całe życie męczyć się z tym niewłaściwym. Napewno podświadomie wyczuwałaś, że coś w Twoich wcześniejszych związkach jest nie tak jak powinno być, skoro od nich uciekałaś. I napewno teraz wiesz że to były bardzo dobre decyzje, bo spotkałaś prawdziwa miłość. Oby ci się spełniło największe marzenie [emoji8]
@fredka84 za nas tu wszystkie walczące ✊✊✊✊✊✊✊

reklama
Nosz kurde mać dziewczyny z Krakowa czy ta apteka drMAX w Kauflandzie na Bratyslawkiej jest czynna w niedziele niehandlowe? Albo jakas inna gdzies w KRK?
Umowilam sie wlasnie na wizyte na niedzielę 2go i sprawdzilam ze ta niedziela nie handlowa jest a ja będę musiała Ovitrele kupić

@fredka84 ja marzę tylko o jednym tłuściutkim, różowym bobasku 👶👶 i obiecuję, że uczynię wszystko żeby był najszczęśliwszym i naj baj bardziej kochanym dzieckiem na świecie❤😻 Ja Ci powiem, że zawsze marzyłam o dużej rodzinie. Życie trochę zweryfikowało moje plany bo tego „właściwego” i jedynego z którym wiedziałam że chciałabym mieć dziecko poznałam 5 lat temu i od dwóch lat mężatka. Czyli stara pannna w wieku 40 lat wyszła za mąż. Przez całe życie dorosłe byłam chyba trochę taką „uciekającą panną młodą”, zawsze wiedziałam że coś nie gra i uciekałam . Teraz jak jestem szczęśliwą żoneczką brakuje nam tylko jednego 👶🤰🏼 Czekam z niecierpliwością, nie poddam się!!! Bo mimo moich 43 lat mam wolę walki jak 30 latka!!!! ✊✊💪 Jesteśmy FAJTERKI!!!
Zgadzam się z @fredka84. Lepiej późno trafić na właściwą osobę niż tkwić w związku bez uczucia i się męczyć😊
Życzę żebyś jak najszybciej już była gruba🤰❤️
To chyba jedyne miejsce gdzie takie życzenia są odbierane pozytywnie😁😁😁

Nosz kurde mać dziewczyny z Krakowa czy ta apteka drMAX w Kauflandzie na Bratyslawkiej jest czynna w niedziele niehandlowe? Albo jakas inna gdzies w KRK?
Umowilam sie wlasnie na wizyte na niedzielę 2go i sprawdzilam ze ta niedziela nie handlowa jest a ja będę musiała Ovitrele kupić
W normalnej tez kupisz tylko trzeba czasem zamówić

Zgadzam się z @fredka84. Lepiej późno trafić na właściwą osobę niż tkwić w związku bez uczucia i się męczyć😊
Życzę żebyś jak najszybciej już była gruba🤰
To chyba jedyne miejsce gdzie takie życzenia są odbierane pozytywnie😁😁😁
@Netiaskitchen Nooo ja mam nadzieję, że Ty mi tylko dobrze życzysz 😄😄 Gruuuba, chcę być gruuba 🤰🏼👶😍😍😍😍. Tobie oczywiście też tego życzę ✊✊już niedługooooooo......

Śliczna😍szyłaś z jakiegoś wykroju czy z głowy? Już wiem jaką sobie sukienkę uszyję jak już nam się uda😉
Z internetów zgapione 🤷🏼‍♀️ Ale szyte bez wykrojów. Patrzę na zdjęcie i jechana ;)
Długo chodziła mi po głowie. W oryginale jest troszkę inna: ma inne rękawy, dół troszkę inny. No ale to oznacza, że to nie plagiat 😂😂

Nie wiem niestety, ale może zadzwoń tam i będziesz wiedzieć na 100%, żeby później się nie stresować

reklama
Do góry