reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jesli was stac to ok. Ja mam troche swoje zdanie i wydaje sie zy tez mialas .Ja caly czas mysle ze in vitro przy zdrowym nasieniu przede wszystkim jest jak naturalna ciaza. Trzeba tylko probowac :( I tak jak pisalas selekcja zrobi swoje...
Wiesz właśnie to pgd jest jak selekcja, gdyby
Jesli was stac to ok. Ja mam troche swoje zdanie i wydaje sie zy tez mialas .Ja caly czas mysle ze in vitro przy zdrowym nasieniu przede wszystkim jest jak naturalna ciaza. Trzeba tylko probowac :( I tak jak pisalas selekcja zrobi swoje...
Wiesz pgd jest właśnie jak selekcja, nie leczy, dlatego gdyby nie to traumatyczne przeżycie jakie właśnie mnie spotkało nie bralabym pgd wogole pod uwagę, mąż też. Lekarze mówią że dzięki pod zwyczajnie da się w ciążę szybciej zajść.. I jest w tym pewnie dużo prawdy.. Jeśli za cenę pgd mam nie przechodzić tego koszmaru po raz kolejny to warto... no chyba że będzie tylko 1 zarodek to nic nie będę badać..

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Betę zrobię w niedziele w szpitalu, juz dzwonilam i zrobią, wynik tego samego dnia ma być. Ale w niedzielę napewno zrobię po 13 żeby bylo te 48h. Takze proszę o kciuki. I jeszcze raz dziekuję. Mam jeszcze estrofem, moze sama zwiększe dawke. Wizytę mam w srode dopiero

@Dakita30 @fredka84 no i ja również liczę, że docent pomoże i znajdziemy przyczynę naszych niepowodzeń . Czekają na nas jeszcze cztery bałwanki i mam nadzieję, że chociaż jeden z nami zostanie i będzie z tego [emoji64]. Może uda mi się wcześniej bo już w lutym wbić na wizytę do docenta, czekam na info. Wiecie , ja z tych geriatrycznych mamusiek bo 43 lata za chwilę więc muszę działać bo za chwilę demencja mnie dopadnie i nie będę własnego dziecka poznawać [emoji86][emoji85][emoji1787][emoji8]
A wiesz że dziś się dowiedziałam że moja daleka patologiczna 42-letnia kuzynka zaszła w ciążę z szóstym dzieckiem!!!! Ja nie wiem co tacy biorą że się mnożą jak króliki... Tu się wszystkie staramy, dbamy o siebie i badamy na wszystkie strony a taka patologia raz włoży i jest dziecko. Aż mnie krew zalała jak się dowiedziałam, i już mi szkoda tego biednego dzieciaczka bo lekkiego życia nie będzie miało

Jakos tak dziwnie niespokojna jestem boje się środy i rozczarowania czy ja juz zaczynam swirowac :( kurcze może nie powinnam wogole testowac? Bo pamiętacie co było ostatnio do środy juz niedaleko może wtedy będzie łatwiej ale chyba zrobię przy tym jeszcze progesteron nie mam żadnych objawów cycki nie bola tylko dzisiaj te bóle tak jakby okresowe

A wiesz że dziś się dowiedziałam że moja daleka patologiczna 42-letnia kuzynka zaszła w ciążę z szóstym dzieckiem!!!! Ja nie wiem co tacy biorą że się mnożą jak króliki... Tu się wszystkie staramy, dbamy o siebie i badamy na wszystkie strony a taka patologia raz włoży i jest dziecko. Aż mnie krew zalała jak się dowiedziałam, i już mi szkoda tego biednego dzieciaczka bo lekkiego życia nie będzie miało
Takie osoby to chyba się tak niestresuja jak my głową wolna i chyba im to łatwiej przychodzi

@Liliana87 proszę bardzo 😇 jeszcze pełno nitek itp, w środku muszę trochę wykończyć ale już mi się nie chce 😎

Załączniki

• BEAB5ABA-7F6E-487A-AE64-5EF5A3DB3427.jpeg
    BEAB5ABA-7F6E-487A-AE64-5EF5A3DB3427.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 110
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Betę zrobię w niedziele w szpitalu, juz dzwonilam i zrobią, wynik tego samego dnia ma być. Ale w niedzielę napewno zrobię po 13 żeby bylo te 48h. Takze proszę o kciuki. I jeszcze raz dziekuję. Mam jeszcze estrofem, moze sama zwiększe dawke. Wizytę mam w srode dopiero
@NadziejaJest Kochana, kciuki zaciśnięte ✊✊✊ Będzie dobrze ❤️

reklama
Ty też się nie stresuj i bądź dobrej myśli [emoji8]. Pamiętaj żeby nie wierzyć w te wszystkie pseudo objawy[emoji846]
No tak tylko jak się nie stresować jak boli jak na okres jak zimno poczuje. .. chce się mylić. .. I jakby co to dajcie konika w 4 litery. .... kurcze juz tak chce nawet dziś sobie parę razy popłakałam jak taka dziewczyna z Gorzowa powiedziała ze będzie miała bliźniaki pomimo jednego podanego zarodka podIelily się już u niej w brzuszku

Do góry